Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Tudom és remélem minden jól alakul nálad!
Nincs az az isten, hogy én ennek a lelki tortúrának kitegyem magam újra. Ez így maradt :(.
Sziasztok! Jó régen jártam erre, de egy idő után belefárad az ember. Dobtam fel két képet (azaz négyet) annak, akit érdekel.
Csodás nózikat nektek!
Szia Dóri!
Megtennéd, hogy nekem is átküldöd?
Köszönöm előre is! :)
Szia!
Átküldtem az "okoskámat",Rékát kicsit kiegészíti :-)
Szia,
kopogtam a naplódba :)
Köszi előre is!
Szia! Kicsit mar lazult a rend Rezekéknél. :)
Műtét közben mar lehet rajtad haloruha :)
Nyakparnat praktukis vinni.
A kenocsoket, cseppeket masnap reggeltol fogod tudni hasznalni (amennyire a gipsz es a tapaszok engedik)
Szerintem fontod,hogy legyen nalad valami torokfajasra. En tantumverde sprayt szoktam hasznalni, nekem bevallt.
Fogat lehet, hogy meg nem fogsz tudni mosno, de valakinek megy mar masnap, uh vigyel magaddal fogkefet, fogkremet. En nem pakoltam tul magam. Kb vegig aludtam az ott letet :)
Torolkozot nem kapsz.
Vizet adnak ott, de jo ha viszel magaddal, h legyen nalad keznel, es ne kelljen mindig a noverket ugraltatni.
Sok sikert a mutethez!
Sziasztok.
Az én műtétem csak februárban lesz(Rezek), de érdekelne, hogy mit kell vinnünk magunkkal a kórházba? Nem iratokra gondolok, hanem, pl milyen ruhát? Mi volt rajtatok a műtét idején, a kenőcsöt, orrcseppet már az ott tartózkodás alatt is kell használni? Szóval mit tegyek majd a tatyómba? Köszi !
Sziasztok!
Nagyon megy az idő, már 1,5 éves elmúlt a nózim. Tettem fel új képeket, ha valakit érdekel...
Egy dolgot sajnálok, hogy az orrlyukakat nekem nem lehetett kisebbre venni. De ezzel tisztában voltam a műtét előtt.
Ettől függetlenül, továbbra is szeretem.🙂
Köszönöm Mindenkinek, aki beengedett a naplójába!
Ennél több információt szerintem sehol nem lehet összegyűjteni, a tapasztalatok megosztása pedig nagyon nagy segítséget jelent :)
Sziasztok:)
Kozeledik a konzultaciom idopontja ( K.T ) Lehet, hogy hulye kerdes de ti hogy mentetek, sminkben vagy smink nelkul? Vagy teljesen mindegy?
Mindenkinek szép estét !
Lányok valószínű mindenkihez bekopogok akit Varga Klára műtött mert januárban van hozzá időpontom! De ahogy olvaslak titeket valószínűleg le fogom mondani😔
Nagyon köszönöm annak aki beengedett és aki befog nagyon sokat segít !
Megnéztem a videókat 😊 nagyon tetszik! Jó, hogy így elmondod ami benned van, amiért szeretnéd megcsináltatni, ahogy kicsit tartasz a család véleményétől. Család nálam azt mondta, hogy "szép az orrod és így szeretünk", bla bla bla.... Mondtam oké akkor éljetek ti ezzel a förmedvénnyel 😂, ilyenkor valóban a támogatás amire szükségünk van. A párom anyukája amikor elmondtam neki azt mondta: "hát nem hülyeség"!!! Ennek a mondatnak én nagyon örültem, végre van aki támogat és mellettem van.
Ugyanazek az érzések dolgoztak bennem is és mindenben egyetértek! Örülök, hogy belevágsz! 🤗
Nekem is más elképzelésem volt orr terén, de elkezdtem megnézni az arcomhoz és kiderült hamar, hogy az mégsem jó nekem. így nem lehet mellélőni. Nem értem, műtét előtt mindenki átbeszéli a dokival mi az elképzelés és úgy csinálja meg az orrot. Ez nem egy nadrág, mégsem tetszik kicseréltetem gyorsan! Ne haragudj nem piszkálni akarlak, csak nagyon nem értem miért lett olyan orrod ami nem illik az arcodhoz. Sokan ráhagyják a dokira, de kb 10 perc alatt hogyan tudná már azt (még akkor is ha rengeteg fejet lát és profi benne) hogy mi áll nekem a legjobban amikor én egész életemben bámultam a fejem és hónapokba telt kideríteni melyik forma a tuti.
Mi történt?
Es piszebol most egyeneset szeretnel, vagy nagyobbat?
Biztos nem elsz egy egyszeru menet.
En a helyedben valoszinuleg Rezekkel kezdenem. Elmondanam neki, hogy mit gondolok. Nyilvan ez nem korrekcio, tehat nem azert, hogy kevesebb penzert csinalja, de megiscsak o csinalta, pontosan tudja mi van odabent. Ha esetleg ugy dontesz, hogy mashoz mennel, akkor is segithet, ha ismered a velemenyet, es azt el tudod mondani mas dokinak. Nem hagynam ki a helyedben ezt a lepest.
Javaslom tovabbra is, ha nem o lesz a megoldas, menj el tobb dokihoz is. Konnyebb lesz ugy dontened.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?