Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Nekem van egy kis kitüremkedés az egyik orrlyukamban, az orrszárny belső falán a porcos részen, kb. negyed lencse nagyságú. Egyáltalán nem feltűnő vagy zavaró. Csak ha alulról belenézek az orromba, akkor látom belül a kis dudort. Több mint 21 éve volt a műtétem (Rezek). Nekem a csontból és a porcból is levett, és elégedett voltam az eredménnyel. Már nem emlékszem pontosan mikor vettem észre, hogy nem szívódik fel a dudor, de én a beavatkozás természetes velejárójaként könyveltem el.
Soha senkinek, semmilyen pozícióban nem tűnt fel, vagy legalábbis nem tette szóvá az illető.
Azt hogy érted, hogy "nagy részük" ?
Neked is volt(ak) ilyen kilógó húscafatok ? Ez nem egy kis mini kidudorodás, hanem elég jelentős.
(A naplómba feltettem róla képet, erős idegzetűek, ha gondolják kopogjanak.)
Köszi!
Üdv !
Nekem nem jött be a műtét. Járt közületek valaki így műtét után, vagy hallottatok ilyenről ?
Gipszlevétel után derült ki, hogy lett egy kis, kidudorodó szövetdarab az orrlyukamban. Az orvos szerint ez nem probléma, nem műtéti hiba, nem veszélyes, nincs benne semmi különös, nem igényel beavatkozást. Valami olyat mondott, hogy amikor az orrszárny porcaiból levágnak, akkor szokott néha előfordulni ez, hogy egy kis izomszövet így kitüremkedik. Azt mondta, hogy ezt kivágni nem kell, de amúgy nem fog eltűnni, de ne zavarjon. Naná hogy zavar. Semmi ilyen nem volt az orromban műtét előtt. Kb borsszem nagyságú kis húscafat, ami az orrüreg falából áll ki.
Ha valaki tapasztalt ilyet, vagy hallott már ilyenről, kérem ossza meg velem az esetet.
Köszi !
A válasz kicsit hosszúra sikerült, beraktam inkább a naplóba. Ezek a dolgok is hozzátartozhatnak az élményhez :-)
Várjuk a január 8-at!
O sajnalom! Bosszanto lehet, hogy hulye pattanas miatt ennyivel kesobb lesz mutve :(
Kitartas!!!
Január 8
Hogy érzed most magad ? Milyen volt a műtét ? Mennyi ideig tartott ?
Tudom, elsők között értesültem róla. Épp kötöztek a műtőasztalra mikor arról beszéltek, hogy elmarad a másik műtét a pattanások miatt.
Van másik dátum?
Szia, ha nem haragszol, én is jelentkeztem a naplód olvasására.
Úgy volt hogy tegnap műti a lányomat Rezek doktor, de sajnos el kellett halasztani.
Szívesen :-)
Ne félj tőle,jó szolgálatot tesz.
Szia :)
Megnéztem én is a mostani állapotot, szurkolok, hogy jó legyen az eredmény, így tapasz alatt amit látni elég kis formás, jónak tűnik :)
Köszönöm!
Csak most jöttem rá, hogy még a műtét előtt ki kellett volna próbálnom. Akkor most nem lennék így betojva miatta.
♡❤️♡
Nem tudja kitépni,nem a porszívó erejével szív.Csak rakd az orrjárat elejéhez,nem kell az orrlyukba bevezetni.
Semmi baj nem lesz,az újszülöttek és orrot fújni nem tudó kisgyerek orrát is ezzel tisztítják,ha tele van váladékkal.
Köszönöm szépen mindenkinek aki gondolt rám!
Tettem ma is egy képet.
Az orrszívóval kapcsolatban tudnátok adni tanácsot? Vettem egyet, tanulva a tavalyi rossz tapasztalatomból. Rezek doki nem ellenezte,de most megijedtem. Nem tudja kitépni a varratokat?
Vagy egyből csinálok vele egy zsírleszívást.
Átküldtem priviben a linket,szívesen :-)
Nem tudom,hogy köze lehet-e a műtéthez,én is csak kutatgattam a neten,annyi mindenhez kötik az ödémásodást,rengeteg infót találni róla.
Én egyet kiemeltem,azt küldtem át,amit fontosnak találtam.
Szia!
Küldök neked egy linket,érdemes elolvasni.Hátha ott van a válasz.
Én megpróbálnám egyébként a vízhajtó teát,legalább 10 napig-annyi elég,hogy lássál változást.
Pajzsmirigyedet biztosan nézték...
Drága Brill!
Túl vagy rajta,de örülök neki.Remélem,hogy minden a lehető legjobban alakul!🍀🙏💝🙏🍀
Szia Keki!:)
Nem kozvetlen az also szemhelyon,hanem alatta,inkabb mondhatni a szemgodornel,es ugy latom mintha igen,meglenne picit puffedve.Igy feltunőbben latni az arkot,nagy karika,de nem beesett,inkabb picit pufibbnak mondanam!😔
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?