Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

27509. Gaboo81 (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 2. 06:40

Megnéztem a képeidet és azt kell mondjam, hogy sok műtött orr nem ilyen hibátlan!

Szerintem sem fog Rezek doktor hozzányúlni.

Nagyon kockázatos egy ilyen műtét. Mi van, ha nem úgy reagál az orrod, ahogy kellene és rosszabb lesz( ne adj isten kialakul egy Polly). Nem tudom hogy lehetne ennél szebb, szóval én nem vállalnék ekkora kockázatot. Nekem nagy karvaly orrom volt, elölről meg bumszli és az egész balra állt, úgy voltam vele megéri kockáztatni, mert ennél csak jobb lehet. Viszont a Te esetedben szerintem nem éri meg kozkáztatni!

27508. totoka (válaszként erre: 27499. - Keki70)
2019. nov. 2. 00:45
Köszi Keki! Azért remélem nem csináltam bajt, hogy rendesen kifújtam már! Nem erőltettem vagy ilyesmi, csak éreztem h ki kéne..
27507. totoka (válaszként erre: 27498. - Gaboo81)
2019. nov. 2. 00:43
Köszönöm szépen, nagyon szép lett az orrod!! :)
27506. gawwros (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 1. 23:40

Ami forma nálad a kiinduló állapot most, az szerintem többeknél, köztük nekem is áhított cél! :) Nekem Rezek kb. ilyen fazonra faragta az ezzel amúgy teljesen ellentétes karakterű orromat.

Én megelőlegezek annyit, hogy RÖ is azt fogja mondani mint a többi orvos.

Illetve, ahogy az előttem szólók is írták, a kisebb mértékű változást felül fogja írni a műtéttel járó kényelmetlenség, hosszú gyógyulás, dagadás stb.

27505. Janky80 (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 1. 23:15

Szia, én is hasonlóképp indultam neki mint te leszámítva hogy az első doki mellett tettem le a voksom. Nekem sem volt látványos kiinduló állapot. Ahogy előttem leírták, fel kell készülni arra hogy azokban az esetekben ahol nincs látványos kiindulás többször van "csalódás". Egy kampót ha leszednek még ha nem is tökéletes a tulaj boldog mert a kiinduló állapotnál bármi jobb.

De ahol csak minimálisat kell finomítani lehet, hogy elmarad a várt eredmény. Volt a fórumon egy lány (talán rezekes is volt) aki úgy látta hogy nem volt nagy változás. (Előtte sem volt neki csúnya utána is szép volt).

Nálad is fel kell készülni, hogy óriási változás nem lesz, mert az eredeti sem vészes. Ha ezt le tudod magadban kezelni és a kis változást is tudod értékelni akkor nem lesz baj. 😊

27504. TAndi86 (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 1. 22:28
Egyetértek az előttem szólókkal. Sokan örülnének, ha műtét után ilyen gyönyörű orruk lenne. Én hozzá nem nyúlnék így képek alapján, de persze azt te érzed, hogy mennyire zavar. Kiváncsi vagyok, Rezek mit mond, írd majd meg.
27503. keki70 (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 1. 22:00

Szia kis Buborék hercegnő,de édes a neved!<3

Tudod,hogy neked nagyon szép orrod van?Számomra gyönyörű.

Amikor a sorstól kapott orr úgy szép,ahogy van.

Most tényleg azt mondom,hogy a három doki mellett rakom le a voksomat.

De nyilván,ha te úgy érzed,hogy keskenyebbre szeretnéd vetetni az orrodat-én így vettem ki a leírásodból-akkor kérjed ki RÖ véleményét is.

Sok szerencsét!

27502. Anna790418 (válaszként erre: 27501. - Anna790418)
2019. nov. 1. 21:54

+....

Az imént csak egy kepet lattam, most ujra megneztem es latom tobb van fent. Megmondom oszinten van akinek mutet utan sem ilyen szep. Nagyon szep az orrod. Vigyorgasnal mindenkinek szelesebb es hosszabb. Hat nem tudom erdemes e neked hozzanyulni. A latvanyos mutetek nagyon csunya orrbol szuletnek tobbnyire. Na de majd a doki megmondja a velemenyet :) lenyeg.... Igy is gyonyoru vagy :)

27501. Anna790418 (válaszként erre: 27500. - Buborek_hercegno)
2019. nov. 1. 21:50
Szia :) Oktober 23-an voltam Rezek dokinál konzultacion, akkor mutetre a legelso szabad idopont februar 19 volt. Szoval majdnem negy honap. (szerintem szep kis formas az orrod az a resze ami latszik a kepen, szerintem az arcodhoz sem szeles, ha az enyem ilyen lenne tuti nem vagnek bele, azert bem szentiras az hogy a "mas" szebb lesz. De ha mindenkeppen mutteted kivanom hogy olyan legyen amilyennek szeretned :))
2019. nov. 1. 21:37
Sziasztok! Több, mint egy éve olvasom a fórumot, sok-sok történetet követtem végig, még ha a naplókba nem is kértem belépést (extra csendes olvasó vagyok, nem igazán mertem ismeretlenül). Az utóbbi időszakban kissé még harcosabb lett a hangulat, mégis ott tartok, hogy szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni, mert látom az összetartást és hát végülis én sem tudom miért aggódom ennyire...RÖ-höz megyek konzultációra december 13-án. Végre elszántam magam és szeptembernben kértem időpontot, de úgy voltam vele, hogy nem zavar a sok várakozás, mert úgyis február-március környékén szeretném a műtétet. Szerintetek addigra "sorra kerülök"?! Másik dolog, ami végülis a lényeg, hogy én a csontos részen nem igazán szeretnék változtatni, az orrcsúcs és az orrcimpák mérete a problémám. Természetesen ha emiatt a csontot is kell, akkor kell...teszek képeket fel, ha van kedvetek nézzetek rá. Azért is vagyok ennyire bizonytalan, mert már 2 doki látta + egy képek alapján, szerintük nem kellene hozzányúlni, de annyira zavar, hogy ezek ellenére is megműttetném. Bocsi, hogy ennyire hosszú lett, kicsit eluralkodott rajtam a pánik azt hiszem.
27499. keki70 (válaszként erre: 27495. - Totoka)
2019. nov. 1. 16:54

Szia!

Hat hetesen fújhatod rendesen az orrodat./Gipszlevétel után olyan szuszogósan-tudod,mint a kutyusok-aztán egyre bátrabban,a hat hét az,amikor a legbátrabban./

Kiesnek,szétmállanak-azaz felszívódnak a varratok,lehet,hogy egy-egy orrfújásnál észre is veszed,ha behatóan tanulmányozod.Egyébként volt olyan,aki 8 hónaposan látott viszont egy varratot egészben,amikor orrot fújt.

Futni is hat hét után.Ha húzódik,zsibbad,feszül az orrod,sőt úgy érzed,amit én is,hogy leakar esni,akkor még várni kell vele.Engem 8 hónapot váratott az orrom.Utána tudtam futni.

Én úgy érzem,hogy ezek nem nagy áldozatok egy olyan orrért,aminek tudunk örülni,amitől boldogok vagyunk.Úgyhogy jó,hogy belevágtál,sose bánjad!

27498. Gaboo81 (válaszként erre: 27497. - Totoka)
2019. nov. 1. 13:24
Megnézheted 😊
27497. totoka (válaszként erre: 27496. - Gaboo81)
2019. nov. 1. 13:23

Szia, köszönöm szépen a tanácsot, próbálok türelmes lenni 😊

Megnézhetem neked milyen lett az orrod?

27496. Gaboo81 (válaszként erre: 27495. - Totoka)
2019. nov. 1. 11:39

A varratok ki fognak potyogni szép lassan. 1 hónaposan nekem csak szuszogósan engedték hogy fújjam. Mondjuk én most sem tudom kifújni, ha nincs is épp beszáradva hiába fújom nem jön ki semmi ( 4,5 hónaposan). Pedig a fültisztítóval jönnek ki dolgok.

Azt javaslom legyél türelemmel (1 hónap az nagyon kevés), el kell fogadni, hogy az orrod a főnök most. Én kb. 3 hónapig aludtam félig ülve, edzeni is csak óvatosan 3,5 hónap után mertem. Próbáld ki óvatosan, mit bír az orrod és ha lüktet vagy kellemetlen akkor fogadj szót neki és még ne erőltesd. Mondjuk ne plenkkel kezd ahol lóg az orrod. Nem lesz baj az orroddal, csak hagyj neki időt a gyógyulásra és a pihenésre! Nehéz időszak, de szerintem megéri türelmesnek lenni.

27495. totoka
2019. nov. 1. 10:57

Sziasztok! Most 1 hónapos az orrom. Az lenne a kérdésem, hogy még mindig olyan "facsaró" érzésem van sokszor mint amikor pl víz megy az orrba, vagy tüsszentés előtt. Ez mikor múlik el? Illetve látom a kis cérnákat, ezek végül is kiesnek majd vagy fel kéne szívódniuk?

És baj e ha már rendesen fújom az orromat? Persze nem agyon fújom, de ha kell akkor ki szoktam már rendesen fújni.. Szerintetek futni lehet már 4 hét után?

Olvasom amiket írogattok, hát megmondom őszintén ha műtét előtt ebbe jobban belemélyedtem volna, lehet meg sem merem műttetni. Így is hosszú hosszú évekig vártam.

Most meg félek vajon nekem is lesz e valami gondom, mert egyelőre még úgy látom szép a formája. Persze lenne amin még kicsit alakítanék, de az nem azért van mert ronda lett, hanem a saját berögzült hülyeségem miatt.

Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek aki még műtét előtt áll, vagy korrekcióra vár!

27494. Vulnerable
2019. nov. 1. 09:55

Kedves Lányok!

Megszületett az elhatározás, szeretném megműttetni az orrom. :)

Kopogtatnék néhányótokhoz, ha nem baj.

Én is elindítottam egy zárt naplót, igyekszem aktív lenni és dokumentálni ezt az egészet. Illetve tettem fel egy jó pár képet is az orromról 🤥 hogy milyet szeretnék kb, és hogy most milyen kül. Szögekből. Ha úgy gondoljátok, nyugodtan kopogjatok, nagyon örülnék❤️

Első körben RÖ, és VK az elképzelésem..

27493. 108bc98a91 (válaszként erre: 27473. - Gekkoka)
2019. okt. 31. 21:49

Szia

Engem Ő műtött 3x

27492. Jazmin13
2019. okt. 31. 17:28

Sziasztok rég írtam már de attol sokat olvasgatok még itt!

Iszonyatosan repül az idő most novemberben már 8 honapos lessz a nózim amivel tökéletesen megvagyok elégedve kivéve ami picit zavar az illatokat szagokat gyengébben érzem mint ezelőtt!

Valakinél volt már ilyen?

Számíthatok még javulásra vagy ígymarad?

Válaszokat előre is köszönöm!

27491. ce23339c97 (válaszként erre: 27470. - Keki70)
2019. okt. 31. 15:39

Ez valóban így van.

Nem az a baj hogyha valakinek nem sikerült (persze dehogynem) hanem hogy magára van hagyva. Old meg ahogyan akarod és ez nem szép dolog.

27490. ce23339c97 (válaszként erre: 27489. - Gaboo81)
2019. okt. 31. 11:08
Egyetértek. És remélem Roncsi idén túlesik a műtéten és sikeres lesz
27489. Gaboo81 (válaszként erre: 27477. - Bdnr22)
2019. okt. 31. 10:35
Nem Roncsi tehet róla, hogy neki ezt mondták. Szerintem nem neki kell írni, hogy nem igazságos ez így.
27488. bdnr22 (válaszként erre: 27487. - Ce23339c97)
2019. okt. 31. 09:50
A teljes árú műtétre váró páciensek is csak februárra kaptak már időpontot. Az igazságosság kérdését szimplán erre írtam.
27487. ce23339c97 (válaszként erre: 27486. - Bdnr22)
2019. okt. 31. 09:31

De ez nem igazság kérdése.

Ő fizet egy teljes árú műtétet. Minden orvos fent tart helyeket amelyeket nem oszt ki. Csak amikor kell. Valószínűleg ez a lány/fiú szólt és tiszta ügy ha tudják beteszik.

Te korrekcióra mész. Inkább örülj neki még ha kínos is megvárni az időt. 1 évesen az orr szövetei nem teljesen gyógyultak. Okkal nem adott hamarabb az orvos. Mert tudja nagyobbat árthat. Hatszor annyi idő lenne a rehabilitációs időszak. Nekem de, úgy sikerült. Csak eltűnt. Várok. Harmadik műtét jóval több idő. És nekem csontos probléma van. A csont rosszabb prognozissal gyógyul.

A felhasználó aki irt neked ha nem ide írja ki azt ír amit akar és te is neki. Jelenteni nem lehet mert nem sérti a szabályzatot a privát levél tartalom.

Inkább annak örülj hogy megcsinálja újra. Ami kötelessége is. De hogy nem kellett vitatkoznod vele hogy márpedig de! Minden orvosnak kötelessége a gipszlevétel utána eltéréseket javítania csak nem szeretnek beleállni.

27486. bdnr22 (válaszként erre: 27485. - Ce23339c97)
2019. okt. 31. 09:21

Nem rosszindulatúságból írtam. De miért lenne az igazságos ha ő hamarabb kapna időpontot, mint bárki más, aki hamarabb volt konzin?! Szerintem inkább az a rosszindulatúság, hogy van egy tag Vasárnap2 néven, aki mindenkibe beleáll, most is lekurvázott egy üzenetben... A múltkor pedig egy másik lány kapott tőle ilyen szép üzeneteket.. Sajnos nem tudom nektek bemásolni mert letiltottam és így törlődött az üzenete mielőtt legalább leképernyőfotózhattam volna. Szerintem a rosszindulatúság itt kezdődik és nem ott, hogy annyit mer valaki mondani, hogy a dolgok rendje az, ha kivárjuk a soronkut.

Egyébként General Neked köszönöm az előző kommentjeidet a pollyról, hiszen nagyon hasznos volt sokunk számára. Nagyon sajnálom, hogy a harmadik műtéted se sikerült úgy, ahogyan kellett volna. És tisztellek a pozitív hozzáállásod miatt!

27485. ce23339c97 (válaszként erre: 27483. - Ce23339c97)
2019. okt. 31. 08:34

Köszönöm a Hoxa csapatnak hogy kitörölte Bdnr22 hozzászólását a "mindenki várja meg a sorát" miután jelentettem.

Elnézést mindenkitől de ezt nagyon helytelen rosszindulatú megjegyzésnek tartottam.

27484. m-erika (válaszként erre: 27464. - Gekkoka)
2019. okt. 31. 08:29

Szerintem is jol gondold meg ezt a korrekciot... a kepeket nezve szep az orrod, egyaltalan nincs elrontva. A 3. kepen valoban nem a legszebb, de ilyen grimasszal szerintem a legtokeletesebb orr sem lenne szep. Szerinted Rezek nem mutotte volna meg, ha tenyleg indokolt lenne? Inkabb orulj neki, hogy ennyire korrekt volt.

Tenyleg addig akarsz konzultaciokra jarni, mig talalsz egy olyan orvost aki ugy gondolja hogy hmm itt ez a lany, az orra szep, de ha ki akar fizetni >1 milliot, hat legyen, rajtam ne muljon. Aztan lesz, amilyen lesz...

Ha az ismeroseid es tobb orvos is azt mondta, hogy fogadd el, lehet hallgatni kellene rajuk. Ne felejtsuk, hogy az orvos is hozott anyagbol dolgozik.

27483. ce23339c97 (válaszként erre: 27482. - Ce23339c97)
2019. okt. 31. 06:29
És ha gondolja bárki nyugodtan jelentheti a hosszászólásomat ha úgy gondolja hogy most negatív voltam.
27482. ce23339c97 (válaszként erre: 27477. - Bdnr22)
2019. okt. 31. 06:28

Elnézést ha most kiakadok és valaki negatívan ítél meg de többször olvastam már itt hogy támadást kaptál. Persze nem látom már a hosszaszólásokat.

Ez az oldal azért jött létre gondolatom szerint hogy egymást amiben tudjuk segítsük. Hangtalan.

Visszaolvastalak most gyorsan,

De amit te itt levágsz akár egy naplóval vagy bármivel azon fel vagyok háborodva. Örülnöd kellene ha ez a tag aki lehet idén mehet műtétre már esélyt kap arra hogy a következő évet sokkal jobb lelki vonulattal kezdhesse meg. Nem odabökni hogy várja meg a sorát. Ez egy rosszindulatú megjegyzés.

Én segítek itt mindenkinek ha tudok, meg is egy 3. Műtét után vagyok ami nagyon nem akar visszaállni jó helyzetbe ami a gipszlevetelen volt. És ettől eltekintve is nem a sok negatívan nyomom ki vagy felháborodásomat, hanem ezen felemelkedve is amihez segítő szándékkal hozzá tudok szólni megteszem.

Próbálj meg egy kis alázatot tanúsítani és biztasd azt aki készül a műtétre.

27481. ce23339c97
2019. okt. 31. 06:11

Te miért vagy ilyen rosszindulatú egy sorstársaddal?

Mi az hogy mindenki várja ki a sorát már ne haragudj?

Miféle dolog ez?

Roncsi88!

Remélem hogy amit mondtak az idei műtét ha mégis lehetséges a legsikeresebb lesz.

Ha bármi kérdésed van szívesen segítek ha tudok.

27480. mirrorimage (válaszként erre: 27458. - Gekkoka)
2019. okt. 30. 22:13
A képek alapján így is tökéletes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook