Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Pontosan 1 éve ekkor Rezek doki műtőjébe lépkedtem. 🙈 ☺️
Boldog 👃szülinapos! 🎂
Mihailila, Tamás4 nektek is 🎂! ☺️
Láttalak mikor kijöttél RÖ-től. Akkor nem voltál jó hangulatban. Remélem most másképp lesz!
Jobbulást kívánok!
De szuper 😊😊😊
Alig várom hogy veled együtt örülhessek az eredménynek😘
És már meg is érkeztél?De jó!:-)
Örülök,hogy minden rendben ment,kívánom a legszebb eredményt,amit nagyon vártál!
Gipszelés előtti állapotot láthattad?
Kedves Brill maximálisan egyetértek veled,most én írom azt,hogy a szívemből szóltál/múltkor ezt Rekab írta/.
Nagyon várom a képeidet,annyira szeretném,ha minden rendben lenne!!!De úgyis tudod.
Én is visszaolvastam és megvannak a hozzászólások és nem csak az orvosról,hanem a fórumtársunkról is.
Viszont hol van Uni?27348-as hozzászólása után nyoma veszett...
Igazából arra kellene koncentrálni,hogy akik műtét előtt állnak,azokat segítsük,vagy akik már műtét után vannak,azokat a gyógyulási folyamat alatt támogassuk,mert az tényleg egy nehéz időszak.
Most volt KT-s,jövő héten lesz RÖ-s,nekik kell a támasz,ezért van a fórum.
És ha más orvos operál,akkor az ő páciensének.A páciens az első és nem szabad az alapján ítélni,hogy kivégzi az operációt.
És mindig hagyni azt,hogy az illető saját maga hozhassa meg a döntést,hogy vállalja-e a műtétet vagy sem.
Jövő hét csütörtökön ILLdee nagy napja lesz RÖ doktor által,én már most küldöm neki a drukkot,váljon valóra az álma!🍀🍀🍀
Igyekezni kell óvatosan fogalmazni, és csak addig elmenni a vélemény nyilvánításban ami még tolerálható.
Senkit sem lehet szidni. (nagyon) Más orvos miatt is lett törölve hozzászólás, csak KT van emlegetve többet, gondolom a nagy számok törvénye alapján.
Rezek doki kedves, én sem nem bántottam. A korrekció még nem negatív kritika. Azon is csodálkozom, hogy más által elcseszett orrokat is bevállal.
Ezt azért furcsalom és ellentmondó mert a te hozzászólásaid arról a Jósvayrol (azt hiszem így hívják) ott van.
Ha a Rezeknek van javitanivaloja, az is fent van. Nem voltam rest visszaolvasni megint.
Miért csak azok tűnnek el amit ez a bizonyos orvos csinált?
Nincs ebben semmi fura. Ha ilyen fórumokon valaki megnevez egy orvost aki rosszul végezte a munkáját, annak törlik a hozzászólását, vagy rosszabb esetben repül innen.
Nem ő az első. Volt ez már téma máskor is.
Szia!
Persze,nyugodtan vigyél képeket olyan orrokról,amik neked nagyon tetszenek.
Ha olyan is van,amit nagyon nem szeretnél,arról is lehet.
/Én pendraive-n vittem mindkettőből./
Aztán úgyis elmondja az orvos,hogy az orrodból-a hozott anyagból-mi az,ami megvalósítható abból,amit te megálmodtál magadnak.
És biztos lesznek még javaslatai,hogy ő mit tud elképzelni a te arcszerkezetedbe.
Jó konzikat!
sziasztok! en is kopogtatnek majd naplokba, szoval
elore is koszi, ha beengedtek. mèg egy konzultacion sem voltam. ja de. CSL-nàl. :) egyelore annyira nem gyozott meg, bar o szembol is keszitett tervet :) na de januarban tervezem a konzikat es aprilisban a mutetet. lehet hulyeseg, hisz mindenkinek mas az orra es a problemaja, de a konzultacion mire kell nagyon odafigyelni? vigyek sok-sok kepet az elkepzelesemrol?
Sziasztok előbb kiirtam ide hogy tud e valaki valamit Ammaji felhasználórol mert eltűntek a hozzászólásai miután kiírta hogy Kárász harmadjára is elrontotta az orrát erre az én kérdésemet is törölték, hogy, Ammajit hogy érem el tudja valaki?
Itt valaki jelentget vagy miért nincsen kint a hozzászólásom?
Most lementem a kepernyőkepet lehet csak én nem küldtem be rendesen a hozzászólást.
Szóval valaki tud Ammajirol valamit? Lenne hozzá pár kérdésem valaki nem tudja az email címét vagy valamit?
A 2.5 hetes képed nekem kifejezetten tetszik. :) Az a 3. műtét eredménye vagy egy jól sikerült fotó?
Ki műtött harmadszor?
Szorítunk! :)
Várjuk majd a beszámolót :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?