Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

27569. timiana
2019. nov. 9. 00:30
Sziasztok! Új vagyok a topicban, de hamarosan én is orrplasztikát tervezek, 2 konzultációra már van is időpontom, Csuha Lajoshoz és Dileviczényi doktorhoz. Róluk esetleg van valakinek véleménye/tapasztalata?
27568. Anna790418
2019. nov. 7. 12:56
Sziasztok ! Műt még innen valakit Rezek dr. úr február 19-én? :)
27567. Gaboo81 (válaszként erre: 27563. - Gekkoka)
2019. nov. 7. 12:13
Ez a doki nagyon jó fej lehetett 😂🤣 én is jót nevettem🤣😂😊
2019. nov. 7. 11:54

-csak

Bocsánat, de olyan izgalomba vagyok :D

2019. nov. 7. 11:52

Hahó Csajok!

Felhívtam ma Erikát, egyeztettünk konzultációs időpontot és műtétit is. Nekem is már csak február végére tudott csak adni.

Úgy várom már :) :) :)

27564. rekab (válaszként erre: 27561. - C79936e92c)
2019. nov. 7. 11:52

Szia!

Gratulalok a mutetedhez! Gyors gyogyulast kivanok!

A naplokba sokan olyanokat nem engednek be, koztuk en is, akiknek se kepuk, se leirasuk, se naplojuk nincs, nem aktiv forum tagok es meg egy uzenetet sem irnak annak akinek be akarnak kukkantani a privat terebe.

Azert vagyunk itt, hogy segitsuk egymast, de sok furcsa ember megfordul itt, es vegulis igazabol idegenek vagyunk. Sokan ovatossagbol dontenek ugy, hogy egy minden tekintetben anonim felhasznalaot nem avatnak be a naplojukba.

En, altalaban ha a fent felsoroltak kozul egy-ket dolog mevan, be szoktam engedni az illetot. De ha csak kopog es semmi infom nincs rola, akkor kizart, hogy beengedjem.

27563. gekkoka
2019. nov. 7. 11:32
Voltam ful-orr-gegeszeten es minden rendben van az orrommal,szoval mutheto.Allergias lehetek valamire.A doki kinevetett,hogy meg akarom muttetni az orromat,mert szerinte semmi baja.Neki hatalmas nagy kampos orra volt,mondta,hogy nezzem meg az ove is milyen tokeletes.Vicces volt.Feldobta a napomat.
27562. Anna790418 (válaszként erre: 27561. - C79936e92c)
2019. nov. 7. 10:59
szia :) A műtét utáni képen nagyon szép az orrod, de jó lett volna látni, miből varázsolta ezt :)
27561. c79936e92c
2019. nov. 7. 10:53

Sziasztok!

Kedden volt az orrműtétem Szekszárdon,az orvosom Dr.Járai Tamás-akivel teljes mértékben meg vagyok elégedve,arany keze van.Előtte voltam konzultáción K.T-nál,és Rezek Ödönnél,de Tamás volt,akinél azt éreztem,rá bíznám magam,számomra Ő volt megnyerő.Teszek fel képet,amit mindenki megnézhet,hiszen egy fórum erről szól szerintem,bár engem nagyon sokan nem engedtek be a naplójukba,nem tudom mi szerint történik a szelektálás.Azoknak akik mégis megtették,még egyszer köszönöm,így is egy évig tartott,mire dönteni tudtam.

27560. Cseri16
2019. nov. 7. 08:33

Sziasztok!

Rezekhez készülök, márciusban lesz a műtét, szeretném kérdezni kinek milyen tapasztalata van vele kapcsolatban.

Köszönöm

27559. gekkoka (válaszként erre: 27553. - Melaszka)
2019. nov. 6. 09:32
Szia!Engem nem az orrfolyas miatt kuldott el.Igazabol csak annyit mondott,hogy nezessem meg egy ful-orr-gegesszel es kuldjdem el neki az eredmenyt,mert anelkul nem nyulna hozza.Inkabb azert "kuldott el",mert szerinte eltuloztam a problemat meg sirtam is es nem ertette miert,mert o nem latja olyan szornyunek az orromat.
27558. Tasy.nicole (válaszként erre: 27556. - Gaboo81)
2019. nov. 5. 21:13
Nagyon köszönöm. Felkészülök már előre a legrosszabbra , ne érjen inkább meglepetés.
27557. Gaboo81 (válaszként erre: 27556. - Gaboo81)
2019. nov. 5. 21:12
Ez kb negyede a teljes műtét árának.
27556. Gaboo81 (válaszként erre: 27555. - Tasy.nicole)
2019. nov. 5. 21:11
Szia! Igen, a doktor nem kér munkadíjjat ebben az esetben, de a műtőt és az altatást ki kell fizetni.
2019. nov. 5. 21:09
Ahogy olvasgatom a naplókat felmerült bennem egy kérdés; Ha esetleg nem úgy alakulnak a dolgok az orrommal majd, ahogy azt szeretném és nem megfelelően gyógyul, akkor a korrekció még plusz díjat jelent? (Főleg a Rezekes nózisokat kérdezem) :)
27554. gawwros (válaszként erre: 27553. - Melaszka)
2019. nov. 5. 18:52

Ne aggódj, nem fog elküldeni Rezek emiatt. Valószínű van allergiád pl. a porra-poratkára is és azért folyik nonstop.

Ha a gégész nem ír fel semmit akkor menj háziorvoshoz és irass fel enyhe szteroidos orrsprét: Flixonase vagy Avamys. Ezeket allergiás folyásokra és dugulásokra találták ki, receptköteles és házidoki és felírhatja.

Ha ezt használod és odamész Rezekhez úgy, hogy mondod neki, hogy ez a szitu és így kezeled akkor semmi probléma nem lesz. Max azt mondják, hogy a műtét előtt 1-2 nappal állj le vele. Én az orrdugulásomra műtét előtt a Nasivint használtam, Erika annyit mondott erre, hogy a műtét előtt 1-2 nappal már ne használjam de utána mehet újra.

Amúgy minden fül-orr-gégész elkezd fintorogni, ha meghallja azt a szót, hogy orrplasztika? (tapasztalat)

27553. Melaszka (válaszként erre: 27458. - Gekkoka)
2019. nov. 5. 17:12

Szia!

Én ma voltam fül-orr gégészeten, ahol beigazolódott, hogy orrsövény ferdülésem van és megállapították, hogy azért folyhat az orrom egész évben, mert a szokásos nyári allergián felül van más allergiám, amire a doki nem írna fel semmit, hanem fújjam tovább rendületlenül az orrom...pedig említettem az orrplasztikát, amire egy fintoron kívül más reakció nem történt... Te mentél tovább valamerre ezzel a problémával?

Nem szeretnék úgy menni Rezek doktorhoz, hogy engem is elküldjön orrfolyás miatt :(

27552. keki70 (válaszként erre: 27551. - Gaboo81)
2019. nov. 5. 13:19
Nekem jót tett a hideg,szerette az orrom,nem fájt tőle.Karcsú maradt :-)
27551. Gaboo81 (válaszként erre: 27548. - Keki70)
2019. nov. 5. 13:13
Korábban itt olvastam, lehet hogy naplóban, hogy a hideg nagyon rosszul esik az orrnak. Nyáron meg dagad. Ezért én a légkondis lakásban ültem egész nyáron, napra nem is mentem, de talán a hideg már nem fog fájni.
27550. keki70 (válaszként erre: 27549. - Vulnerable)
2019. nov. 5. 12:46
Szívesen :-)
27549. Vulnerable (válaszként erre: 27548. - Keki70)
2019. nov. 5. 12:29
Nem is tudtam, hogy több hetet is kihagynak nyáron. Viszont jó, hogy említed az allergiát. Nekem is ki szokott jönni, nem durván, de azért elég kellemetlen lenne. Marad a tél, Köszi a választ :)
27548. keki70 (válaszként erre: 27544. - Vulnerable)
2019. nov. 5. 12:10

Azt azért vedd alapul,hogy nyáron szabadságra mennek az orvosok,nem egy hétre,akár hat hétre is.

Valóban nyáron a hőségtől jobban duzzad az orr,aztán figyelni kell,hogy nap ne érje az orrot,50 faktoros naptejjel védeni kell és a szalmakalap sem árt.

Ilyen szempontból jobb a téli időszak-én sem véletlenül választottam a januárt,nálam még az allergia is számított-de azért az időpont választás a legtöbb embernél tényleg attól függ,hogy mikor tudnak szabira jönni-ez mehet táppénzre is,háziorvossal egyeztetni kell-,mikor van egyben a pénz,stb...

27547. keki70 (válaszként erre: 27542. - Tasy.nicole)
2019. nov. 5. 12:05

Szia Nicole!

Üdv. a fórumon!

Több évvel ezelőtti szemlélet még az volt,hogy az úszást három hónapig hanyagolni kell.Én is imádok úszni,heti háromszor járok,de akkor ki kellett hagynom.Nem jó,ha a klóros víz belemegy az orrba,a nyálkahártya fertőződhet.

/de legjobb egyeztetni az orvossal,hátha azóta már új szabályok léptek életbe/

27546. keki70 (válaszként erre: 27541. - Eckler)
2019. nov. 5. 12:02

El fog múlni a teljes regenerációval,több hónap is lehet,sokat igyál,aztán sok alvás és sok vitamin!

/Ritkán előfordul,hogy megmarad,akkor a lézerezést szokták javasolni./

27545. totoka (válaszként erre: 27541. - Eckler)
2019. nov. 5. 11:25
Szia, nekem igen! 5 hete műtötték az orrom, akkor az egyik szemem alatt volt egy kis monokli, az elmúlt, de most kezd a szemem alatt újra sötétebb karikás lenni..
27544. Vulnerable
2019. nov. 5. 07:48

Kedves lányok,

Műtét időpontjával kapcsolatosan kérdeznék, mit ajánlotok?

Nekem július hónapban lenne ~2 hetem, amit fekvésre, pihenésre tudnék szánni, vagy pedig egy év múlva dec-jan között valamikor..

Szivem szerint már túl lennék rajta a nyáron, de félek a nagy melegben szenvedősebb lenne, jobban dagadna. Mit gondoltok? :)

Nem budapesti vagyok, konzultációra januárban lesz időm felmenni, hogyha maradna a nyár, mint terv, akkor ha januárban megyek, júliusra szerintetek lenne hely Rezeknél? 😬 vagy nála mennyi kb a várakozási idő? :)

27543. Buborek_hercegno (válaszként erre: 27501. - Anna790418)
2019. nov. 5. 00:03
Nagyon köszönöm! :) Igazad van, ma hívott Erika pont, március vége-április elejét mondott.
2019. nov. 4. 23:09

Sziasztok csajok!

Facebook-on a plasztikai csoportból hallottam a fórumról. Sajnos facen nem volt nekem elég információ az orrműtétekről amennyit én szerettem volna. Itt meg teljesen elvesztem.:D 21 éves vagyok, már 6 éve álmodozom arról, hogy egyszer eljussak egy orrplasztikára. Fél éve szántam rá magamat komolyabban és azóta olvasom a doktorokról a tapasztalatokat. Rezek Ödönnél tettem le a voksomat végül. Időpontot is kaptam konzultációra , még erre az évre, hiszen valaki pont előttem visszamondta. Nálam ez is valahol egy jel volt. November 29-én megyek, de már a konzultáció miatt is izgulok.. Nagyon sokatokhoz bekopogtam, hogy még több csoda nózit lássak és még több infóval gazdagodjak. Egyetlen egy kérdés izgat még; Úszásoktató vagyok, mindenem a víz. Az úszással mennyit kell várni a műtét után? Kb március-április környékén lehet számítani a műtétre, ha megegyezünk a Doktor Úrral.

Előre is köszönöm a válaszokat, biztosan jelentkezek még!

Remélem aktív tagja leszek ezentúl ennek a "kis" közösségnek:)

Nicole

27541. Eckler
2019. nov. 4. 22:40

Nálatok is megjelentek sötét karikák a szemek alatt, műtétet követően? Eddig azt hittem hamar el fog múlni, de így, 6 hét után már kicsit hosszú időnek érzem... 🤔 korábban soha sem voltam ez a típus.

És ha volt, meddig? Kezeltétek valahogy?

27540. Cyber Bunny (válaszként erre: 27535. - Gaboo81)
2019. nov. 4. 21:32
😂😂😂 Mondjuk engem a családtagok még megismertek, de akkor tudatosítanom kell, hogy az ismerőseimre nekem kell köszöngetnem, bemutatkoznom. 😃

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook