Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát én a fele alatt ☹️
Az árakból is látszik,hogy mekkora üzlet a plasztikai sebészet,ez így volt már 10 évvel ezelőtt is.
Köszönöm!
Igen, a harmincadik születésnapom előtt lett vége egy 7 eves kapcsolatnak. Beregeltem az akkori kb egyetlen magyar társkeresőre és ott ő írt rám. :) Pedig látszott az orrom is.
Igen,a képek azok,amik leginkább szembesítik azzal az embert,hogy miért nem tudja elfogadni az orrát,ismerős!
Hatalmas boldogság,amikor ezek a frusztrációk megszűnnek-ahogy odalépsz gipszlevétel után a tükörhöz és azt látod,amire annyira vágytál.Kívánom,hogy éld meg ezt te is,sikerüljön!
Nekem annyira nem számít az egész. 41 éves vagyok, két gyerekkel párommal élünk. Őt nem zavarja, sőt még szereti is az orrom hiszen 11 éve, neten kép alapján választott.
Az egyetlen dolog amiért belevágnék, hogy sosem egyezett az énképemmel az arcom. Még a mai napig meglepődök ha véletlen valaki lefényképez és látom milyen gáz az orrom. Az önbizalmam már rég tönkrevágta. Egyszerűen csak kipróbálnám milyen úgy élni h ha ezek a frusztrációk megszünnek. Az emberek rám néznek nem az orromra.
Nem hiszem h ezen a ponton már alapjaiban megváltoztatná az életem.
Szia!
A személyes konzultáció a mérvadó,nagyon fontos.Ott tervet is kapsz,ami szintén alapdolog.
De valóban az árak mennek felfelé,most már egy ideje egy helyben topogott és tudjuk,ahogy mindennek nő az ára/használt anyagok,a kifizetett nővérek,altatóorvos,műtő bérleti díja,stb.../ és ez maga után vonja,hogy a műtéti ár is növekszik.
Sok,az biztos,legalábbis egy átlagkeresetből élőnek az.
Szia.
Ha az 1 misihez kozelit KT ar, annyit tudom mondani, hogy RÖ ár is ennyi. Ugy tudom Doleviczenyinel valamivel olcsobb.
Sziasztok!
Kaptam árajánlatot a műtétre, amin kicsit meglepődtem. Olvastam itt kb hol mozog az ár, de az én esetem ezek szerint is eléggé szélsőséges. KT-től kaptam. Dec 10re van RÖ-nél konzultációm. Igazából ez csak mailben küldött képek alapján történt. Jó lenne látni valami tervet is.
Az előbb említettétek Doleviczényit, nála is hasonló a tarifa?
Nagyon szívesen! :))
Túl vagy rajta az a lényeg, mindent amit most kellemetlennek érzel pár hét múlva csak múló emlék lesz. A feltöltött száj effekt és a hörcsögpofa is megvan ilyenkor, de 2-3 nap és lemegy.
Szia Timiana!
Engem Doleviczényi műtött 7 hete. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel már most. Nagyon profi munkát végzett. Van egy nagyon fura stílusa, elég lazán veszi a dolgokat, ami engem azért megijesztett eleinte, de végül is ez nem befolyásolt semmit negatív irányban. Egyszer voltam konzultáción, már akkor megcsináltuk közösen a tervet és ki is tűztük a műtét időpontját. Ő két helyen is operál, én a Rózsakert Medical Centerben voltam nála, varratszedésre pedig az Esztétikai Központba kellett mennem.
Nekem hosszú, ferde, púpos orrom volt, és az arcomhoz igazítva készült a terv, elmondta, hogy mi állna jól nekem és tetszett is.
Nyitott technikával csinálta, valamint az orrcimpákból is vágott ki, de már most alig látszanak a hegek. Szép egyenes, nőies lett. :) privátban küldök képet is, ha szeretnéd, illetve ha van kérdésed szívesen segítek.
Szia Mate!
Ahogy Rekab is írta,a szemed alatti színesedést kenheted feketanadálytőkrémmel,vagy a másik változat a Hegyi árnika krém kombinálva Hegyi árnika golyócskákkal-ez homeopátiás szer,3X5 darab golyócskát kell belőle bevenni.
A felső ajkadon a duzzanat lefog menni,ott átvágásra kerül egy izom,ami miatt ez az érzés hat hétig szokott általánosságban meglenni,de volt,akinél három hónapig is elhúzódott.
Majd meglátod,hogy mire gipszlevételre mész már mennyivel jobban fogod magadat érezni,egy-egy nap is sokat számít.
A duzzanatok egyébként magától is lemennek,csak rálehet segíteni pl.amit írtál,jegeléssel.
Pihenjél sokat és gyógyulgassál!
Szia!
Szerintem hagyd a feketenadálytő krémet, felesleges, nem fogja levinni a duzzanatot. Max kényelmetlenséget okoz, ha véletlenül belemegy a szemedbe. Két nappal a műtét után ez még úgyis a hardcore időszak, ilyenkor csak a pihenés használ.
Amúgy a duzzanatok miatt egy percig se aggódj, elég gyorsan le fognak húzódni. Erika nekem a műtét után azt mondta, hogy férfiaknál valamiért hamarabb lecseng ez a folyamat.
KEnőcs ügyileg az Unguentum Nasale kenőcs a legjobb. Fülpiszkával az orrnyílásba helyezel egy keveset, utána döntsd hátra a fejed, hogy beljebb is kerüljön belőle. Szépen felold mindent, utána zsepivel óvatosan megtörlöd.
Szia! A naturlandos kenoccsel nyugodtan kenheted belulrol is, csak vigyazz, hogy ovatos legy. A foltokat persze nyugodtan kenheted feketenadalytovel, lehet hogy gyorsabban felszivodik a beverzes. Jegelni is lehet ahol hozzafersz es jol esik, de idovel magatol is lemegy a duzzanat :)
Mire mesz gipszlevetelre, joesetben mar csak az orrod lesz duzzadt :)
Amugy belulre a coldastop is nagyon jo. En nagyon szerettem.
Sziasztok,
2 napos vagyok, Rezeknél voltam csütörtök délután műtött, a legjobban zavar a duzzanat a felső számon és a szemem alatt. A szemem alatt jegelem néha illetve kenem feketenadalytővel, az ajkamat is kenhetem szerintetek vagy esetleg jegeljem, vagy hagyjam és pár nap és lemegy a duzzanat ?! Illetve kenhetem már naturlandos krémmel az orr nyílást? Az orr belsejébe is kenhetek?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?