Örökbefogadás esetén hogyan lehet beindítani a tejtermelést? (tudásbázis)
Szerintem is nagyon szép és jó dolog, amire készültök, remélem sikerülni fog! Drukkolok nektek!
Indukált laktáció címszóval is keresgélj!
Köszönöm, igazán jól esik az ilyen hozzászólás.
Kimásolom, és hazaviszem ezeket a nejemnek.
Persze meg akarunk kérdezni szakembert is, de igazándiból kíváncsi vagyok esetleg tapasztalatból jövő hozzászólásokra.
Hallottam, hogy szerezni kell egy mellszívót (persze a szükséges teák, vagy akármilyen szerek mellett) és azzal kell elkezdeni, finoman a stimulálást.
Nézd meg itt:
A1ci%C3%B3&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu&lr=lang_hu
Ez a Szoptatásért Magyar Egyesület honlapja, itt a relaktáció cimszónál.
Szia,
En egy 38 heteben jaro kismama vagyok, es nagyon sok konyvet elolvastam. Nem egy helyen olvastam hogy igenis lehetseges, kello felkeszulessel, ismerettel, kulonbozo pirulak szedesevel. Pontosan en sem tudom, de fel kene keresnetek egy szakembert.Es a lenyeg :soha ne adjatok fel!!
Nagyon sok sikert kivanok nektek, csodalatos dolog amit tesztek!!!!
Az anyukája szeretné szoptatni, és mellről, anyatejjel, ha nem volt érthető.
Tudom, hogy megindulhat a tejtermelés akkor is ha nem szült valaki, erre van sok példa.
Tehát attól kérek tanácsot aki segíteni tud.
Köszönettel.
Sziasztok.
Nagy nagy tapasztalattal rendelkező anyukák vannak itt, akár ezen a téren is.
Mi egy újszülött csecsemőt fogunk örökbefogadni, és természetesen a leendő anyuka szeretné szoptatni.
Milyen módon, milyen előkészületekkel, mennyivel előtte kell, és mit tenni, szedni, inni, vagy egyáltalán?
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
- Hogyan működik az örökbefogadás? Mennyire nehéz pici babát örökbefogadni?
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Titkosított örökbefogadás esetén, lehet keresni testvért. Ha igen, mi a módja?