Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás fórum

Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
márc. 29. 16:05
Kedves Kismama! Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Már 7 éve várunk babára, aki teljessé tenné a kis családunkat. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertes családi házban élünk. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen. Érvényes határozattal rendelkezünk.❤
febr. 15. 17:16

Kedves Kismama!

Mi megtettünk mindent, hogy kisbabánk születhessen, de sajnos nem lehet. Ha nehéz helyzetbe kerültél és nem tudod vállalni a kisbabát, kérlek írj nekünk! Határozattal rendelkezünk az örökbefogadáshoz. Sajátunkként fogjuk szeretni a picit, meg tudunk neki adni mindent, amire szüksége van. E-mail címünk: orokbefogadas@citromail.hu

febr. 12. 23:15

Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Már van egy örökbefogadott gyermekünk.Testvért várunk neki akivel teljes lehetne a családunk.Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,csak is a törvényesen!


orokbebabuka@gmail.com

jan. 31. 15:16

Mindig is nagy családot szerettünk volna a férjemmel, ehhez kissé rögös az út számunkra.

Annak az örökbeadó anyukának a jelentkezését várjuk, aki biztos családi hátteret szeretne biztosítani megszületett vagy meg nem született gyermekének és maga szeretné kiválasztani kinek adja a babáját.Privát üzenetet írj!

jan. 31. 01:00
A párommal 10éve élünk együtt sajnos a gyermek áldás nem adaott meg nekünk,ezuton szeretnenk segiteni azoknak a kismamaknak akik nehez anyagi helyzetben vagy mas oknál fogva örökbe adnanak gyermeküket.3éves korig.
jan. 24. 20:54

Kedves Olvasók!


Rövid tömör és lényegre törő szeretnék lenni. 4hónapja örökbe adtam a fiamat nyílt örökbefogadás történt. A témával kapcsolatban tökéletes jártasságra tettem szert a 9 hónap alatt, amit most másokkal is meg szeretnék osztani, hogy segíthessek azoknak akik hasonló helyzetbe kerülnek mint én. Rengeteget kutakodtam hasonló fórum vagy leírás után de sajnos semmit nem találtam erről. Én jelenleg egy könyv írásán tevékenykedem számomra ez egy segítség, ami a továbblépésben segít. Ezért tehát egy felhívást tennék közzé. Olyan emberek (névvel akár név nélkül) levelét várom, akik örökbe adták gyermeküket és nem tudják hogy feldolgozni a történteket, illetve akik ez előtt a döntés előtt állnak. Szívesen meghallgatnék olyanokat is akik esetleg örökbefogadott fiatalok, hogy ők hogyan és miként élik meg a helyzetüket. A könyv segítő célzattal íródik örökbefogadóknak, örökbefogadottaknak illetve örökbe adóknak egyaránt útmutatást szolgálva. Minden levelet szívesen elolvasok és válaszolok is rá. Köszönöm.

688. orokbefogadnank (válaszként erre: 686. - kumi62)
2017. dec. 31. 13:05

en nem szoktam ilyet, mert szerintem nem gaz interneten ismerkedni orokbefogadoknak-orokbeadoknak, de...


Szoval penzt kerni a babaert torvenytelen, ugye tudod?

687. kumi62
2017. dec. 30. 16:44
ELÉRHETÖSÉGÜNK AZ ALÁBI IRÁSHOZ LEMARADT csabakalmar4@gmail.com
686. kumi62
2017. dec. 30. 16:41
ÖRÖKBEFOGADO PÁROKAT KERESEK.10 HETES TERHES VAGYOK ANYAGI GONDOK VÉGETT NEM TUDOM FELNEVELNI GYERMEKEM.4-ÉN LESSZ ABORTUSZOM HA NEM JELENTKEZIK SENKI. S.O.S
685. Dorka36 (válaszként erre: 684. - trapiti)
2017. dec. 30. 10:06

Köszönöm, kielégítő volt a válaszod, bár nem tőled kérdeztem! :P

Mivel azt a kérdést tettem fel, hogy honnan ismeri ezeket a szülőjelölteket, erre még nem érkezett a válasz!

Nos akkor válaszolok a Te válaszodra is! :)

Mivel ez legális, és legálisan lehet örökbe fogadni, közvetítő által, így nem látom, hogy probléma lenne. Valóban adnak maguknak egy esélyt, ami szerintem mindenki előtt jelen van, csak élni kell vele!

Ha viszont nem teszik a várakozóknak rövidebb lesz a várólista, ha 1-1 magánutas örökbefogadás van, és kiesnek a pikszisből :) Ez meg az én véleményem. Mindenkinek a saját érdeke a legfontosabb hidd el! Ha kiajánlanak egy gyereket, és nem tudod őt elfogadni, az is saját érdek, ha nem bírod, nem tudod felnevelni?!

684. trapiti (válaszként erre: 683. - Dorka36)
2017. dec. 28. 13:50
Röviden: aki ilyen hirdetéseket ad fel az a saját érdekén kívül nem néz mást. Csak egy számít: minél hamarabb gyerekhez jutni,lehetőleg minél több más várakozót megelőzve.
683. Dorka36 (válaszként erre: 681. - monilla)
2017. dec. 27. 14:28

Kedves Monilla!

Bizonyára mindegyik reklámozó szülőket kivétel nélkül ismered, ezért mered 100%-ig kijelenteni, hogy nem ajánlod Őket! ha viszont nem ismered őket, akkor milyen jogod vonod őket kérdőre, hogy nem jó szülők /lesznek????? Megmagyaráznád egy kicsit bővebben, illetve írnál nekem a miértre választ, hogy miért is nem ajánlod? Miért pont Te nem ajánlod őket? Vagy irigységből, vagy szándalomból írod ezt!

2017. nov. 29. 11:24

Sziasztok!


Az Alfa Szövetség december 8-10. közötti felkészítő tanfolyamára még lehet jelentkezni. Jövő évben a tanfolyam 40 órás és jóval drágább is lesz.

681. monilla
2017. nov. 6. 19:24
Kedves Kismama! Ha igazán jó szülőket szeretnél a születendő gyermekednek, az önmagukat lentiek szerint reklámozó szülők egyikét sem ajánlom.
2017. okt. 17. 20:47

Vidéken élő, 36 éves házaspár vagyunk. 7,5 éve szeretnénk kisbabát, de sajnos nem lehet vér szerinti gyermekünk. Érvényes határozattal rendelkezünk (nyílt örökbefogadásra is) egy gyermekre vagy testvérpárra 0-3 éves korig. Úgy gondoljuk, hogy mind érzelmileg, mind anyagilag meg tudnánk adni mindent egy gyermeknek. Kérünk, ha nem találtad meg a leendő szülőket, akkor keress minket és egy kicsit bővebben is bemutatkoznánk.

gyaaaa@indamail.hu

2017. okt. 17. 11:48

Kedves Kismama!

A mi örökbefogadáshoz vezető utunk egy szörnyű tragédiával kezdődött... Várandósságom 39 hetében megszületett kislányunk,Boróka,aki orvosi műhiba miatt egy hetet élhetett! Ennek a műhibának következménye az is,hogy nem vállalhatunk több babát. Kislányunk első születésnapján tudtuk meg,hogy lehet egy kisfiúnk,aki azóta már másfél éves és a legnagyobb csoda az életünkben! Mindig is nagy családra vágytunk és hisszük,hogy a szívünkben "kihordott"gyermekekkel megvalósul az álmunk! Ha helyzeted lehetetlenné teszi babád felnevelését,kérlek írj Nekünk!

szaszko.k@freemail.hu

2017. okt. 12. 13:31

Sziasztok!


Az Alfa Szövetség október 20. és 22. között tartandó örökbefogadásra felkészítő tanfolyamára még lehet jelentkezni!

677. trikó (válaszként erre: 675. - Veréczi aniko)
2017. okt. 11. 08:57

Kedves Anikó,

Szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot. 2017gyerebaba@gmail.com

Köszönöm.

2017. szept. 30. 22:21
Kedves Anikó. Szeretném ha felvennek egymással a kapcsolatot.kérlek írj nekem a torokbaba001@gmail.com email cimre.Varom a jelentkezesed.
2017. szept. 30. 13:59
Jó napot én egy 25 éves egyedülálló nő vagyok gyermekem nem tervezett terhesegbol fogant október végén születik sajnos terhesség alatt magamra maradtam és egyedül nem bírom vállalni így azt gondolom hogy az orokbeadas a legjobb döntés gyermekem számára olyan szülőket keresek akik szeretettel tudnák nevelni és vállalni gyermekem
674. Veréczi aniko (válaszként erre: 672. - sheila23)
2017. szept. 30. 13:52
Jó napot nem tudom még aktuális e de szeretném felvenni a kapcsolatot gyermekem október 26an születik de sajnos nem bírom vállalni
673. sheila23 (válaszként erre: 654. - 277c3a220b)
2017. szept. 2. 15:14
Szia
2017. szept. 2. 15:13

Kedves Kismama!


Ha a lehetőséged nem engedi, hogy születendő gyermeked megtartsd, kèrlek vedd fel velem a kapcsolatot. 06204951114

2017. aug. 30. 17:29

Kedves Kismama!


Szeretetben és rendezett körülmények között élő budapesti házaspár vagyunk.

Hosszú évek, 8 sikertelen lombik próbálkozás és vetélések után az örökbefogadás mellett döntöttünk. Minden vágyunk hogy szülőkké váljunk, hisz gyermekkel lehetünk egy igazi család.

Az örökbefogadáshoz érvényes, jogerős határozattal rendelkezünk. Lelkiekben és fejben is eldöntöttük, hogy ezt szeretnénk, úgy érezzük, hogy ez a mi utunk.

Bízunk abban, hogy hátha egymásra találunk egy olyan anyával, aki úgy gondolja, hogy születendő gyermekéről nem tudna kellően gondoskodni és ezért inkább szeretné örökbe adni, hogy gyermekének jobb életet bíztosíthasson.

Ha esetleg ez az anyuka olvassa most levelünket és úgy érzi, hogy szeretne velünk megismerkedni, keressen meg minket, hogy kölcsönösen segíthessünk egymásnak. Hátha mi vagyunk azok, akiket keres.

Kérnénk bárkit, aki tud segíteni nekünk, írjon privátban a babatszeretnenk01@gmail.com címre.

2017. aug. 23. 18:37

Bizonyára sok bemutatkozó levelet olvasol a nagy választás előtt.

Teszek én is egy próbát hátha feltudjuk venni a kapcsolatot!

Pest megyében elő házaspár vagyunk.Boldog házasságban élünk. Viszont a mi életünkben is eljött az a pillanat, amikor a szervezetem , és a lelkem sem bírja a sok kudarcokat a babával kapcsolatban. Így férjemmel hosszas beszélgetés után az örökbefogadás mellett döntöttünk. Meg van minden hivatalos papírunk, sőt, országos listán is fent vagyunk. Úgy gondoljuk, hogy a mi kis babánk, a szívünkben fogantatik, és bízunk benne, hogy valóra válik az álmunk, hogy szülőkké válhassunk. Hihetetlen kincs van a kezedben "pocakban", amit mi tovább szeretnénk ékesíteni. Ha olyan kismama vagy, aki már meghozta a döntését, csak még nem találta meg a megfelelő szülőpárost a babájának, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nyílt örökbefogadással magunkhoz tudnánk venni, és így teljes lenne a családunk, ahol szeretetben, boldogságban nőhetne fel a kisbaba.

szkarolina2017@freemail.hu email címen várom a jelentkezésedet!

2017. aug. 23. 12:03

Sziasztok!


Az Alfa Szövetség következő örökbefogadásra felkészítő tanfolyamának időpontja: szeptember 8-10.

2017. aug. 15. 11:35

Kedves Kismama!

Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Már 7 éve várunk babára, aki teljessé tenné a kis családunkat. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertes családi házban élünk. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen.

2017. aug. 3. 08:05

Kedves Kismama!

Régóta szetetnénk párommal együtt kisbabát.Több év próbálkozás után sem sikerült.Ha esetleg olyan kismama vagy,aki anyagi vagy nem várt terhesség miatt a babát nem tudja megtartani,kérlek keress meg minket.Jogerős határozattal rendelkezünk.borsika2009@citromail.hu

2017. júl. 17. 09:55
Sziasztok! Az Alfa Szövetség következő örökbefogadásra felkészítő tanfolyamának időpontja: július 28-30.
665. Fancsii
2017. jún. 25. 13:19

Kedves Kismamák!

Azon a házaspárok közé tartozunk akik babát szeretnének. Sajnos több év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk örökbefogadni. Ha olyan kismama vagy akik titkolt terhesség, vagy esetleg nem várt terhesség miatt úgy döntesz, hogy anyagi, vagy más körülmények miatt nem tudod megtartani a babádat, mi nyílt örökbefogadással magunkhoz vennénk. Rendelkezünk örökbefogadói határozattal,rugalmasak vagyunk. Olyan kismama jelentkezését várjuk aki átgondolta az örökbeadási szándékát. Segítsünk egymásnak! Adjunk egymásnak egy új esélyt!

fancsii.toth@freemail.hu email várom a jelentkezésedet!

Köszönöm szépen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook