Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás fórum

Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Abortusz - örökbefogadás - örökbeadás

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
tegnapelőtt 16:32

Szívesen örökbefogadnánk egy vagy két gyermeket (testvéreket). Akár többéves kisgyermeke(ke)t is. Természetesen a hivatalos utat is elindítottuk, de hátha ezeket a sorokat olyan érintett olvassa, akinek segíteni tudunk.

thymuskert@gmail.com


Szeretettel,

Krisztina és Péter

704. Luca6
nov. 21. 19:47

Kedves levelet Olvasó,Az elmúlt években számos sikertelen lombikprogram volt, de sajnos kiderült, hogy egy autoimmun betegség miatt nem lehet vér szerinti gyermekem.3,5 éve várok örökbefogadásra, megfelelő egzisztenciális és szociális háttérrel, támogató családdal és munkahellyel.Kérésem, amennyiben ismer, vagy találkozna olyan kismamával, aki olyan nehéz helyzetbe került, hogy nem tudja felnevelni gyermekét, de szeretné, ha szeretetben, gondoskodásban, becsületben nőne fel, és semmiben sem szenvedne hiányt, kérem írjon a tiger.t@freemail.hu címre.Ez egy lehetőség lehet 2 lélek egymásra találásának.

nov. 7. 09:04

22 hetes kismama vagyok, és a jelek szerint egy egészséges kislányt hordok a szívem alatt. Anyagi eredetű okok miatt nem tudnék számára olyan életet biztosítani amilyet szeretnék, ugyanis a beteg szüleimról is én gondoskodom.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, írj bátran és megbeszéljük a továbbiakat: bogyobebi290@gmail.com

okt. 14. 15:56

Kedves kismamák!

A mi történetünk több éve tart, sok-sok küzdelemmel, és szenvedéssel a hátunk mögött. Sok sikertelen lombik próbálkozásunk volt. Nagyon szeretnénk örökbefogadni egy kisbabát.

Amennyiben van olyan kismama, vagy ismer valaki olyan kismamát, aki nem tudja megtartani babáját, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:

baba.varo3@gmail.com


Köszönöm, ha elolvastad

2020. febr. 10. 06:59
Kedves Kismama! Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertess családi házban élünk. Mar van egy örökbefogadott kisfiúnk, de szeretnénk meg egy gyermeket. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen. Érvényes határozattal rendelkezünk.❤❤
2019. máj. 16. 21:53

Kedves Kismama!


Tudjuk, hogy most te nagyon nehéz helyzetbe kerültél és kétségbeesve olvasod ezeket a sorokat, hogy mitévő legyél, hogyan is gondoskodj születendő gyermekedről. Mi egy fiatal, jól szituált házaspár vagyunk, akinek már csak gyermek hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a boldogsága. Már mindent megtettünk érte, hogy végre legyen gyermekünk, de a legnagyobb igyekezetünk ellenére ez sajnos a mai napig nem sikerült. Érvényes örökbefogadói határozattal rendelkezünk és legnagyobb vágyunk az, hogy végre szerethessünk és felnevelhessünk egy gyermeket. Ha szerető családban szeretnéd tudni gyermeked, akkor bátran írj nekünk az alábbi e-mail címre: soseadjukfel@gmail.com


Köszönjük, hogy elolvastad!

2019. febr. 25. 16:21

Sziasztok!

Érvényes örökbefogadási határozattal (0-4 év, ikrekre is) rendelkező meleg fiúpár keresi azt a bajban lévő édesanyát, aki szeretne gyermekének egy biztos, szerető családot biztosítani, nyílt örökbefogadáson keresztül. Olyan valakit keresünk, akinek tényleg fontos, hogy születendő gyermeke egy nyitott, elfogadó családban nevelkedjen nagyszülőkkel, dédszülőkkel és unokatestvérekkel körbevéve. Mi 34 és 36 évesek vagyunk, több mint 10 éve élünk együtt. Az Egyesült Királyságban házasodtunk össze és költöztünk haza pár évvel ezelőtt. Stabil egzitenciális háttérrel, de ami fontosabb, rengeteg megosztandó szeretettel a szívünkben szeretnénk a családunkat egy kisbabával bővíteni. Amennyiben magadra ismertél kedves Anyuka, kérlek jelentkezz a gyereketakarunk@freemail.hu email címen. Köszönöm szépen

698. Mialea
2018. nov. 30. 07:00

Kedves Kismama!


Amennyiben a babád vagy babáid nem tudod megtartani, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

lillanagy353@gmail.com

2018. aug. 25. 19:49

Kedves Kismama!

14 éve alkotunk egy párt a férjemmel. 0-1 éves korig örökbe fogadnánk gyermeket. Minden lehetőség érdekel minket. Sajnos nekünk nem lehet vér szerinti gyermekünk, pedig mindent megpróbáltunk, hogy teljes legyen a családunk. Már csak egy baba hiányzik az életünkből. Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbe adni, kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel, de csak is törvényesen!

nagyonvarunk@gmail.com

2018. aug. 19. 11:13

Kedves Kismama!

14 éve alkotunk egy párt a férjemmel. 0-1 éves korig örökbe fogadnánk gyermeket. Minden lehetőség érdekel minket. Sajnos nekünk nem lehet vér szerinti gyermekünk, pedig mindent megpróbáltunk, hogy teljes legyen a családunk. Már csak egy baba hiányzik az életünkből. Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbe adni, kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel, de csak is törvényesen!

nagyonvarunk@gmail.com

695. Zsuzsi3
2018. jún. 16. 00:10

Kedves kismama!

Pest megyében elő házaspár vagyunk és minden vágyunk egy pici (0-2 év között ) kinek szebbé tudnánk tenni az életét ❤️‼️Ha kisbabádat nem tudod felnevelni mert úgy hozta az élet mi szívesen segítünk nektek ,gondoskodunk róla , hogy szerető családban nevelkedjen!

Jogerős határozattal rendelkezünk .

Kérlek írj nekünk , ismerj meg minket

zozsu80@freemail.hu

Köszönjük neked

2018. márc. 29. 16:05
Kedves Kismama! Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Már 7 éve várunk babára, aki teljessé tenné a kis családunkat. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertes családi házban élünk. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen. Érvényes határozattal rendelkezünk.❤
2018. febr. 15. 17:16

Kedves Kismama!

Mi megtettünk mindent, hogy kisbabánk születhessen, de sajnos nem lehet. Ha nehéz helyzetbe kerültél és nem tudod vállalni a kisbabát, kérlek írj nekünk! Határozattal rendelkezünk az örökbefogadáshoz. Sajátunkként fogjuk szeretni a picit, meg tudunk neki adni mindent, amire szüksége van. E-mail címünk: orokbefogadas@citromail.hu

2018. febr. 12. 23:15

Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Már van egy örökbefogadott gyermekünk.Testvért várunk neki akivel teljes lehetne a családunk.Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,csak is a törvényesen!


orokbebabuka@gmail.com

2018. jan. 31. 15:16

Mindig is nagy családot szerettünk volna a férjemmel, ehhez kissé rögös az út számunkra.

Annak az örökbeadó anyukának a jelentkezését várjuk, aki biztos családi hátteret szeretne biztosítani megszületett vagy meg nem született gyermekének és maga szeretné kiválasztani kinek adja a babáját.Privát üzenetet írj!

2018. jan. 31. 01:00
A párommal 10éve élünk együtt sajnos a gyermek áldás nem adaott meg nekünk,ezuton szeretnenk segiteni azoknak a kismamaknak akik nehez anyagi helyzetben vagy mas oknál fogva örökbe adnanak gyermeküket.3éves korig.
2018. jan. 24. 20:54

Kedves Olvasók!


Rövid tömör és lényegre törő szeretnék lenni. 4hónapja örökbe adtam a fiamat nyílt örökbefogadás történt. A témával kapcsolatban tökéletes jártasságra tettem szert a 9 hónap alatt, amit most másokkal is meg szeretnék osztani, hogy segíthessek azoknak akik hasonló helyzetbe kerülnek mint én. Rengeteget kutakodtam hasonló fórum vagy leírás után de sajnos semmit nem találtam erről. Én jelenleg egy könyv írásán tevékenykedem számomra ez egy segítség, ami a továbblépésben segít. Ezért tehát egy felhívást tennék közzé. Olyan emberek (névvel akár név nélkül) levelét várom, akik örökbe adták gyermeküket és nem tudják hogy feldolgozni a történteket, illetve akik ez előtt a döntés előtt állnak. Szívesen meghallgatnék olyanokat is akik esetleg örökbefogadott fiatalok, hogy ők hogyan és miként élik meg a helyzetüket. A könyv segítő célzattal íródik örökbefogadóknak, örökbefogadottaknak illetve örökbe adóknak egyaránt útmutatást szolgálva. Minden levelet szívesen elolvasok és válaszolok is rá. Köszönöm.

688. orokbefogadnank (válaszként erre: 686. - Kumi62)
2017. dec. 31. 13:05

en nem szoktam ilyet, mert szerintem nem gaz interneten ismerkedni orokbefogadoknak-orokbeadoknak, de...


Szoval penzt kerni a babaert torvenytelen, ugye tudod?

687. kumi62
2017. dec. 30. 16:44
ELÉRHETÖSÉGÜNK AZ ALÁBI IRÁSHOZ LEMARADT csabakalmar4@gmail.com
686. kumi62
2017. dec. 30. 16:41
ÖRÖKBEFOGADO PÁROKAT KERESEK.10 HETES TERHES VAGYOK ANYAGI GONDOK VÉGETT NEM TUDOM FELNEVELNI GYERMEKEM.4-ÉN LESSZ ABORTUSZOM HA NEM JELENTKEZIK SENKI. S.O.S
685. Dorka36 (válaszként erre: 684. - Trapiti)
2017. dec. 30. 10:06

Köszönöm, kielégítő volt a válaszod, bár nem tőled kérdeztem! :P

Mivel azt a kérdést tettem fel, hogy honnan ismeri ezeket a szülőjelölteket, erre még nem érkezett a válasz!

Nos akkor válaszolok a Te válaszodra is! :)

Mivel ez legális, és legálisan lehet örökbe fogadni, közvetítő által, így nem látom, hogy probléma lenne. Valóban adnak maguknak egy esélyt, ami szerintem mindenki előtt jelen van, csak élni kell vele!

Ha viszont nem teszik a várakozóknak rövidebb lesz a várólista, ha 1-1 magánutas örökbefogadás van, és kiesnek a pikszisből :) Ez meg az én véleményem. Mindenkinek a saját érdeke a legfontosabb hidd el! Ha kiajánlanak egy gyereket, és nem tudod őt elfogadni, az is saját érdek, ha nem bírod, nem tudod felnevelni?!

684. trapiti (válaszként erre: 683. - Dorka36)
2017. dec. 28. 13:50
Röviden: aki ilyen hirdetéseket ad fel az a saját érdekén kívül nem néz mást. Csak egy számít: minél hamarabb gyerekhez jutni,lehetőleg minél több más várakozót megelőzve.
683. Dorka36 (válaszként erre: 681. - Monilla)
2017. dec. 27. 14:28

Kedves Monilla!

Bizonyára mindegyik reklámozó szülőket kivétel nélkül ismered, ezért mered 100%-ig kijelenteni, hogy nem ajánlod Őket! ha viszont nem ismered őket, akkor milyen jogod vonod őket kérdőre, hogy nem jó szülők /lesznek????? Megmagyaráznád egy kicsit bővebben, illetve írnál nekem a miértre választ, hogy miért is nem ajánlod? Miért pont Te nem ajánlod őket? Vagy irigységből, vagy szándalomból írod ezt!

2017. nov. 29. 11:24

Sziasztok!


Az Alfa Szövetség december 8-10. közötti felkészítő tanfolyamára még lehet jelentkezni. Jövő évben a tanfolyam 40 órás és jóval drágább is lesz.

681. monilla
2017. nov. 6. 19:24
Kedves Kismama! Ha igazán jó szülőket szeretnél a születendő gyermekednek, az önmagukat lentiek szerint reklámozó szülők egyikét sem ajánlom.
2017. okt. 17. 20:47

Vidéken élő, 36 éves házaspár vagyunk. 7,5 éve szeretnénk kisbabát, de sajnos nem lehet vér szerinti gyermekünk. Érvényes határozattal rendelkezünk (nyílt örökbefogadásra is) egy gyermekre vagy testvérpárra 0-3 éves korig. Úgy gondoljuk, hogy mind érzelmileg, mind anyagilag meg tudnánk adni mindent egy gyermeknek. Kérünk, ha nem találtad meg a leendő szülőket, akkor keress minket és egy kicsit bővebben is bemutatkoznánk.

gyaaaa@indamail.hu

2017. okt. 17. 11:48

Kedves Kismama!

A mi örökbefogadáshoz vezető utunk egy szörnyű tragédiával kezdődött... Várandósságom 39 hetében megszületett kislányunk,Boróka,aki orvosi műhiba miatt egy hetet élhetett! Ennek a műhibának következménye az is,hogy nem vállalhatunk több babát. Kislányunk első születésnapján tudtuk meg,hogy lehet egy kisfiúnk,aki azóta már másfél éves és a legnagyobb csoda az életünkben! Mindig is nagy családra vágytunk és hisszük,hogy a szívünkben "kihordott"gyermekekkel megvalósul az álmunk! Ha helyzeted lehetetlenné teszi babád felnevelését,kérlek írj Nekünk!

szaszko.k@freemail.hu

2017. okt. 12. 13:31

Sziasztok!


Az Alfa Szövetség október 20. és 22. között tartandó örökbefogadásra felkészítő tanfolyamára még lehet jelentkezni!

677. trikó (válaszként erre: 675. - Veréczi aniko)
2017. okt. 11. 08:57

Kedves Anikó,

Szeretném ha felvennéd velem a kapcsolatot. 2017gyerebaba@gmail.com

Köszönöm.

2017. szept. 30. 22:21
Kedves Anikó. Szeretném ha felvennek egymással a kapcsolatot.kérlek írj nekem a torokbaba001@gmail.com email cimre.Varom a jelentkezesed.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook