Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Örökbeadó anyát keresek fórum

Örökbeadó anyát keresek (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
máj. 26. 15:25
Kedves Olvasó! Már velünk élő örökbefogadott gyermekünk mellé szeretnénk testvért/testvéreket.AZ ÖRÖKBEFOGADÁS NEM EGYEDÜLI SZEMPONT. Családunkba fogadnánk gyermeked, ha úgy érzed, csak egy hajszál választ el attól, hogy a HIVATAL elvegye a szülői felügyeleti jogodat. Nem újszülöttet, 3 év feletti gyermeket keresünk, akit esetleg később örökbe fogadhatunk. Az életet adó anyának a kapcsolattartást biztosítanánk. A velünk élő gyermek családjával is jó kapcsolatot ápolunk. Kérlek, ha érdekel itt mindent megtalálsz: www.orokbefogadunk.hu Köszönöm.
664. Vivi24
febr. 19. 07:51

Szép napot kívánok mindenkinek!Szeretnék majd születendő kisbabámnak szerető családot.


Ha van itt olyan pár aki nagyon régóta vár,vagy nem is rég óta,de szeretnék kérem keressenek meg

663. Namina
jan. 17. 22:11

Sziasztok,

Az ország nyugati felén élő hàzaspàr vagyunk, picit túl negyvenen. Alkalmassági, hatàrozat, tanfolyam megvan. Rendezett, jó anyagi körülmények.


Ha úgy alakult, hogy nem tudod vàllalni a babóka gondozàsàt, üzenj (0-18 hónap).

662. Zsuzsis
jan. 14. 13:24

Sziasztok!


Mi is örökbefogadásra várunk 3éve.

30-as Pest megyei pár vagyunk, érvényes határozattal, a szükséges tanfolyamot elvégeztük.


Értelmiségi, sportos pár vagyunk, jók az anyagi körülményeink, igazán nagyszerű és összetartó családunk van.


Ha esetleg úgy alakult az életed, hogy örökbeadnád a babádat és szimpatikusnak találsz minket e pár sor alapján, kérlek írj rám:

zsuzsuanyus@gmail.com

2023. nov. 11. 19:19

Sziasztok! Régen írtam már ide. Még mindig várakozunk, várakozunk, várakozunk...

Még mindig reménykedve bízunk benne, hogy megtaláljuk azt a válságterhes Kismamát, aki örökbefogadó szülőket keres a születendő babájának. Minden szükséges papírunk megvan az örökbefogadáshoz és a tanfolyamot is elvégeztük.

Alapítvány vagy a TEGYESZ segítségével szeretnénk a hivatalos dolgokat intézni.

Kérlek, ha szeretnél minket megismerni írj itt vagy az e-mail címünkre: remenykedvevarunk@gmail.com

2023. jún. 19. 20:56

Sziasztok!


Szerető családot keresek legkésőbb szeptemberben érkező kisfiamnak úgy érzem egyedül nem tudom vállalni és mindenképp biztos boldog családot szeretnék neki találni! ( most 28 .hétben járok de valószínű koraszülött baba lesz méhnyakelégtelenség miatt ) .

lillamaya2022@gmail.com -ra várok bemutatkozó levelet.

Ha lehet nyílt örökbe adást szeretnék és évi 1-2 képet és kapcsolattartást ha van rá mód.

659. andilaci (válaszként erre: 658. - Viktoria2600)
2023. jún. 8. 12:39
Emelem kalapom előtted,ehhez azért nagy elszántság kell!!!Na meg persze olyan élethelyzetben kell lenni....Reméljük jól alakul majd a "gyermeked" sorsa(●'◡'●)
2023. máj. 5. 14:23

Szép napot kívánok mindenkinek!

12 hétben járó kismama vagyok.

Szeretnék majd születendő kisbabámnak szerető családot.

Ha van itt olyan pár aki nagyon régóta vár,vagy nem is rég óta,de szeretnék kérem keressenek meg.

Email: viktoriaguth56@gmail.com

2023. márc. 28. 09:40

Szeretnénk a férjemmel örökbe fogadni egy kisbabát. Tudom, hogy ez egyik félnek sem könnyű, próbálunk segíteni Neked. Nagyon vágyunk egy kisbabára, komolyak a szándékaink. Jogerős örökbefogadói határozattal rendelkezünk, minden papírunk megvan hozzá, hogy örökbe fogadhassunk. Sajnos sok-sok év is lehet a várakozás, ezért próbálunk magánúton Rád találni.


Ha nem tudod vállalni a pici jövevény érkezését, kérlek írj nekem és segítsük egymást kölcsönösen! Természetesen TEGYESZ vagy alapítvány bevonásával szeretnénk intézni a hivatalos formai dolgokat, ebben is segítünk, bárhol élsz az országban. Írhatsz itt a fórumon privátban vagy az e-mailemre: remenykedvevarunk@gmail.com Nagyon bízom benne, hogy megtaláljuk egymást!!!

656. trapiti (válaszként erre: 655. - Nickey1005)
2022. dec. 8. 09:32

Hozzatennem hogy a maganutas orokvefogadas nem szinonimaja a nyilt orokbefogadasnak.

Aki nyiltan szeretne orokbeadni a gyereket, annak ehhez nem kell feltetlenul a magan utat valasztania, a civil szervezeteknel ugyanugy fogja tudni ki lesz az orokbefogado, mint ahogyan az orokbefogado is fogja tudni ki a ver szerinti szulo.

2022. dec. 8. 01:55

Sziasztok!!Tudom kapok hideget ,meleget de mivel nekünk csak ez a járható út és sok embernek sikerült már igy, muszáj megprobálnunk(próba -szerencse:) )Sok év, rengeteg vizsgálat, kezelés és 5 elvesztett baba után ugy döntöttünk a férjemmel hogy nem kockáztatjuk a probálkozással az egészségemet,lemondunk a vér szerinti babáról és sziv szerinti babánk lesz.Jogerős határozattal rendelkezünk örökbefogadásra de hiába vagyunk elfogadoak mindenben igy is éveket mondanak a tegyesznél igy megprobáljuk magánutas örökbefogadást más néven a nyilt örökbefogadást. Ha magadra ismersz vagy ismertek olyan kismamát aki eldöntötte hogy bármilyen okból nem tudja/akarja megtartani a babáját és lemondana róla a mi javunkra természetes alapítvány vagy tegyesz bevonásával hivatalos úton az kérem keressen fel minket,had váljon valóra az álmunk hogy anya és apa legyünk végre egy család a kisbabánkal.Irj bátran és ismerkedjünk meg . :) Köszönjük szépen mindenkinek előre is a segítséget. Emailom ahova irni tudtok: nickey9518@gmail.comNAGYON VÁRUNK MÁR PICIKÉNK ❤️

654. Guruljka (válaszként erre: 653. - Lillus30)
2021. febr. 1. 12:39
Sajnálom - úgy látszik, nem figyeltétek a dátumot. Bő két évvel ezelőtti a várandós kismama írása.
2021. febr. 1. 12:37
Kedves Kismama! Ha valamiért az a döntésed, hogy örökbeadod gyermeked/gyermekeid, mi készen állunk rá, hogy szeretettel, becsülettel felneveljük, mindent megtudunk neki adni. Fiatal házaspár vagyunk, én 30, férjem 38 éves,jó egzisztenciával, munkahellyel. Saját kertes házunk van, kutyusokkal. Pest megyében élünk. Gyermekünk nincsen, vérszerinti nem is lehet, de nagyon vágyunk rá. Érvényes határozattal rendelkezünk, iker babákra is. Várjuk leveled a varunkrad90@gmail.com e-mail címre. <3
2020. febr. 10. 07:00
Kedves Kismama! Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertess családi házban élünk. Mar van egy örökbefogadott kisfiúnk, de szeretnénk meg egy gyermeket. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen. Érvényes határozattal rendelkezünk.❤❤
2018. nov. 21. 10:39
8.hónapban járó terhes anyuka vagyok szeretném örökbeadni olyan párnak akiknek ez nem adathat meg. Apasági nyilatkozat nincs természetesen. Ha ez lenne valakinek akadaly illetve olika.farago@gmail.com
2018. aug. 19. 11:11

Kedves Kismama!

14 éve alkotunk egy párt a férjemmel. 0-1 éves korig örökbe fogadnánk gyermeket. Minden lehetőség érdekel minket. Sajnos nekünk nem lehet vér szerinti gyermekünk, pedig mindent megpróbáltunk, hogy teljes legyen a családunk. Már csak egy baba hiányzik az életünkből. Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbe adni, kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel, de csak is törvényesen!

nagyonvarunk@gmail.com

2018. aug. 4. 07:45
Kedves Kismama.Már lassan két éve hogy jogerős határozattal rendelkezünk,de nagyon nagyon sokan szeretnénk családdá válni.Ha te meghoztad azt a helyes és nagyon nehéz döntést hogy babádat örökbeadod kérlek írj a szivunkcsucske@gmail.hu email címre.Vidéken élünk Budapesttől nem messze saját kertes családi házunkban,több mint 10 éve élünk együtt és már csak egy gyermek híányzik a boldogságunkhoz.Ami törvényileg megengedett abban mi szívesen segítünk.Kérünk írj.
2018. máj. 2. 19:38

Érvényes határozattal rendelkezünk,van már egy örökbefogadott gyerekünk,ezért a folyamattal tisztában vagyunk.Ha bármilyen okból nem tudod vállalni a babádat ,kérlek írj nekünk.Kölcsönösen segítünk egymásnak,mi nem ítélkezünk.Boldog életet biztosítunk a kicsinek.

ninuska112@freemail.hu

647. zsebi11
2018. ápr. 30. 08:22
Kedves Kismama! Férjem gépészmérnök, én koordinátor vagyok. Sok-sok szeretetben, biztos családi és anyagi körülmények között nevelnénk gyermekünket. Címünk gyermekvaras@yahoo.com
2018. márc. 29. 16:06
Kedves Kismama! Ha azt a döntést kellett meghoznod, hogy kisbabádat örökbe szeretnéd adni, akkor mi szívesen felneveljük becsülettel, szeretettel, odaadással. Már 7 éve várunk babára, aki teljessé tenné a kis családunkat. Fiatal házaspár vagyunk Pest megyei kertes családi házban élünk. Ha gyermeked jó helyen szeretnéd tudni, ahol boldog élete lehet, keress minket kérlek a torokbaba001@gmail.com e-mail címen. Érvényes határozattal rendelkezünk.❤❤
2018. febr. 15. 17:32

Mindig is nagy családot szerettünk volna a férjemmel, ehhez kissé rögös az út számunkra.

Annak az örökbeadó anyukának a jelentkezését várjuk, aki biztos családi hátteret szeretne biztosítani megszületett vagy meg nem született gyermekének és maga szeretné kiválasztani kinek adja a babáját.Privát üzenetet írj!

2018. febr. 12. 23:15

Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Már van egy örökbefogadott gyermekünk.Testvért várunk neki akivel teljes lehetne a családunk.Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,csak is a törvényesen!


orokbebabuka@gmail.com

643. évanéne (válaszként erre: 642. - Orokbefogadnank)
2018. febr. 4. 18:27

Most picit az az érzésem, mintha két süket beszélgetne...


Nah, minden jót :-)

642. orokbefogadnank (válaszként erre: 641. - Évanéne)
2018. febr. 4. 13:59

A forum nagyon regen a kedvenceim kozott van, ha benezek hoxara latom, h irtak ide. (Nyugodtan megnezheted, irtam bele)


Nem hiszem, h ha kenne moderator, stb akkor ki lehetne szurni azokat, akik nem torvenyesen jarnanak el. Ahogy most se lehet. Es az artatlansag velelme mindenkit megillet addig amig be nem bizonyitjak, h nem artatlan.


Addig amig nem kezdtetek a maganutas = gyerekkereskedelem beszelgetest kozbe sem szoltam.


Hidd el, ha most feltetlenul ujszulottet es magan uton szeretnek orokbefogadni akkor nem igy irnam.

641. évanéne (válaszként erre: 640. - Orokbefogadnank)
2018. febr. 4. 11:49

Én sem azt mondtam, hogy senki nincs képben, és senki nem akar törvényesen örökbeadni, örökbefogadni. De nincs rögzített bejegyzés, nincs moderátor, aki néha kicsit terelgetné a dolgokat. Szóval... vékony jég.


Mindemellett azt is kimondom: akinek jogerős határozata van, és olvasgat itt, az mind képmutató, ha azt mondja, nincs benne egy kis reménysugár! :-)

640. orokbefogadnank (válaszként erre: 639. - Évanéne)
2018. febr. 1. 16:50

En azert szoktam olvasni, h van ervenyes hatarozat.

Es a civil szervezet - amit be kell vonni soha nem az orokbefogadokat tamogatja, es ez igy van jol.

Mi magan uton ismerkedtunk, bevontunk civil szervezetet (akkor meg nem volt kotelezo), es ok bizony nem a mi oldalunkon alltak, hanem a babaen es az orokbeado anyaen.


Kistesoval most nem maganutazunk, de csak mert nem vagyunk millio szazalek biztosak. Azert ha valaki megkeresne biztos nem zarkoznank el 😉 (van ervenyes hatarozatunk)

639. évanéne (válaszként erre: 638. - Orokbefogadnank)
2018. jan. 29. 10:51
Igen. De ha visszaolvasol, bizony nem mindenkinél egyértelmű, hogy túl van ezen a folyamaton. A nehéz helyzetbe került várandósok meg pláne nem mindig vannak képben.
638. orokbefogadnank (válaszként erre: 637. - Évanéne)
2018. jan. 28. 19:19

Akinek ervenyes hatarozata van kapott tajekoztatadt az orokbefogadas meneterol.


Es megismerkedhetnek barhol, csak vonjanak be az orokbefogadas menetebe egy szervezetet.


A penzmozgas a tilos.

637. évanéne (válaszként erre: 627. - Orokbefogadnank)
2018. jan. 28. 17:00
Nem, sajnos ez nem "nyilván". Sokan kezdenek fórumokon, s csak aztán derül ki számukra, hogy mi a törvényes út. Mármint... szerencsés esetben kiderül.
636. Clarah (válaszként erre: 634. - Beus009)
2018. jan. 28. 12:49

Eszem ágában sincs senkit se sértegetni. Más a véleményem, mint neked, ez ennyire egyszerű.

Sajnálom, ha a lelkedbe gázoltam, ó istenem, bárcsak visszafordíthatnám. Ne haragudj.


Soha senkinek nem kívántam, kívánnék rosszat, te megtetted nekem.😀💩

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook