Orális szex--egy kérdés (beszélgetés)
Távol álljon tőlem, hogy szőrözzek, de...
A bor nem nyerő, de inkább úgy mondom: semmi.
Szilveszterkor bevettem az éves adagomat, talán még többet is, így nehéz lesz. Arról nem beszélve, hogy "egyszerűen" nem lehet elkhmni a kedvem.:)
Ettől független jó helyen tapogatózol, langyos.:)
Igazából szerintem nem az a lényeg, hogy a pasi melyiket szereti jobban, hanem az, hogy Te melyiket szeretnéd jobban
Ha szeret téged a párod, nem támaszt feléd olyan elvárást amit esetleg nem szeretnél annyira teljesíteni. Meg szerintem anélkül is nagyon élvezetes a számukra, hogy nem a szádban végződik a dolog...
Nem, nem akarom, hanem mondom vele.:)
Néha megbotlik a jámbor is, nem?! De!:)
Csak nem azt akarod ezzel mondani,hogy szívesen résztvennél Te is egy ilyen 'erkölcsi fertő'-ben?!
Ej-ej,és hová jutna így ez a világ??:)
Tekerd be magad wc papirral akkor biztossan nemkell aggódnod a párod testnedvétől.
Eltudom képzelni mien macerás lehetsz szexuálissan ,bár vannak olyan perverz alakok akiknek ez jön be,ez az állandó hiszti
Na Drágáim, ez az amiről a 37-es hsz-ban írtam!
Sziasztok, már itt sem vagyok!
Neked meg jó étvágyat!
Te sosem szerettél igazán,mert egy nagyon önző ember vagy,és tudod mit még a taknyát is megeszem
Feltétel nélkül szeretni!!!!!!!!
Tudod hogy mitjelent ez?
belevaló vagy!!az én pasim is ezt mondta nekem...
szerintem egy kis spermától senki nem halt még meg..
viszont valaki tényleg annyira undorodik tőle..és ezt azért nem szabad leszólni.
embere válogatja.. nem függ össze ki mennyire szereti a másikat..
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Intim kérdés nőkhöz (18)