Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
sziasztok!tegnap találtam rá erre a fórumra, és jönnék majd, ha még lehet :DD
Láttam Egyptéket, Barni zabálni való volt, minden pohárba bele akart inni, ami az asztalon volt :DD
Sziasztok. Szia Tomoni :)
Én sem láttam és nem is találom, hogy visszanézzem :S:S
Az rtl mostont kerestem, de csak 21 percet ad be nem tudom mért.
Ha valaki megtalálja, akkor írja már be a linket, légyszi :)
Puszi nektek.
Sziasztok jó reggelt.
Egypt bocsi ,de nem láttalak benneteket.A srácokat vittem a suliba.MESÉLJETEK mi volt?!!
Lehet hogy a neten meg tudom nézni?
Megpróbálom..
Szia Tomoni
szép jó reggelt Mindenkinek!
sajnos.., nem tudom megnézni Egyptet a TV-ben, de ha Ti megnézitek, majd elmeséli nekem valaki...(?)
igen.! ha egy kicsit jobban összefoga a világ, mennyivel gazdagabbak és erösebbek lehetnénk lelkileg, ez a nagy közöny már lassan minden érzést felzabbál...
Sziasztok! Szia tomoni!
Szép estét mindenkinek, csak beköszönöm, és igyekszem reggel megnézni egyptet a tv-ven.
Sziasztok!
Nagyon jó hogy rátaláltam erre fórumra és mindenkinek nagyon sok sikert és erőt a pozitív megvalósuláshoz!!!
De jó! Megpróbálok felkelni! :
Olvastam a Borsán is a cikket, meg a hsz-eket is... Én tudom, mi a helyzet, és ez a lényeg, és nagyon örülök! :)
Sziasztok!
Holnap reggel 7-kor leszünk az RTL-en a Reggeliben!:)
Most megyünk kirándulni Normafára a párommal, olyan szépen esik a hó! Este igyekszem még visszanézni. :)
Puszillak titeket, és legyen mindenkinek szép napja!
sziasztok! szép jó reggelt Mindenkinek!
ezt az gondolatot el kell engedned és a helyére a szeretete beengedned. bocsájts meg a férjednek akkor könnyebb lesz. :))
Jaj!Azt nagyon megköszönném, meghallgattam a naplódban:) És nagyon tetszik! Annyira jó volt! És közben súlyzóztam:))
És megnyugtatott!:)Úgy örülök neki! Köszi!
Igen vagyok még :)
Nem idegesít.... :) Igen végül is pont az a lényege, hogy tudatalattig eljut.... csak ez az, hogy ha közben pl olvasok akkor mennyire hatásos? No majd tindi lehet tud rá valami okosat írni :)
Tegnap úgy csináltam, hogy meghallgattam délután akkor neteztem közben, meg este mikor lefeküdtem akkor hallgattam, aztán elaludtam rá :)
csak a saját tapasztalatomat tudom átadni.., engem pl, idegesit, ha ugy hallgatom, hogy közben mást csinálok, idegesit, hogy nem tudok rendesen odafigyelni, ezért inkább csak, akkor hallgatom, ha teljesen jelen lehetek a pillanatban.
szerintem ez mindenkinek más és más, ha téged nem zavar, elméletileg igy is eljut a tudatalatig, bár a hatásosságárol nincs fogalmam, probáld ki?
amugy annyiszor hallgatod amenyiszer jól esik a lelked mutatni fogja ha elég lesz :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?