Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
én is szeretlek Benneteket! :)
Cynti! olyan ari vagy, zavarban vagyok... :)
Szia!
Na és milyen virágaid vannak?nekem nem sok,íriszem van,meg sziklakerti virágok,jah meg három virágom van még ezeken kívül amit nem tudom mi,de már nekem is bujkálnak kifelé.
Sziasztok!
Van itt valaki?
Már olyan sok virágom van kibújva:)) És csak most jöttem rá, hogy mik is azok:))
szia Cynti! na., milyen volt a buli?! :))
mesélj..
Te is nekünk Zsuzsikám, azért reméljük jösz hébe-hoba. :))
jó éjszakát én is elköszönök! :)
Sziasztok!
Én is vagyogatok, de mivel itt a tavasz, és nekem is más dolgaim lettek, így a gép háttérbe szorult.De azért néha benézek, és nagyon hiányoztok!
Lányok! ezt szeretném veletek is megosztani, egy másik forumban irtam, de most itt is közzé teszem.. :))
- én egy ilyen esküvöt álmodok magamnak..
"egy virágzó cseresznyefa alatt kimondani az igent, piknikezni a szabadban és nyárson malacot sütni, valaki gitározna, vagy hárfázna mi meg énekelnék táncolnánk nagyokat nevetnénk. . .
megnéznénk a naplamentét és lovaskocsival hazakocsikáznánk :))
utközben még megállnán egy tónál, mesztelenül fürödnénk benne, szerelmeskednék egy nagyot és utána tényleg haza mennénk. . :))"
hát mire én jövök addigra Ti mentek, vagy forditva.. :)) talán egyszer csak össze hozzuk...
nagyon jó volt a fényezés mindenki kapott.
érdekes.! a Fényt több féle képpen lehet vizuálisan közvetiteni.
a fö pontnál a Fényt "harmadikszemen" keresztüle engedjük, ugyhogy az agyalapi mirigyet kereszteze, vagyis elképzelem ahogy a Fény a fejen átmegy és a mögötte levö teret is fénnyel boritom. :)
a koponya csontokknál hátul van két kis kiállo butyuk (minden embernél, eltérve található)ennek a jobb oldalit fényezem., a fényt a bal szemen engedem ki a bal oldalit pedig a jobb szemen engedem..
a veséknék például levezetem vagy fel-felfelé vezetem ki, attól függ, hogy milyen esthelyzetet vesz fel a Fény kapó.
nagyon szeretek Fényt adni és kapni.. :))
Sziasztok!
Csak beköszönök, olvasni mindig szoktam, csak írni nem nagyon van időm, de nem tűntem el véleg.:)
Jó fényezést :)
Cynti,neked meg előre is jó bulizást.Én olyan rég voltam már,azt se tudom mikor :)
Sziasztok!
Kicsikét vagyok, így buli előtt...
sziasztok, mejöttem! :))
van itt valaki? huhuh! :DD
Nade én is :D! Bár cicim az még csak lesz :D!
Jóéjt lányok!
Lányok ugy sajnálom, mennem kell, holnap halljuk egymást :)
szép álmokat, jó éjszakát! :(
akkor neked kell megszervezned! :))
én kitaláltam..
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?