Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
a szerelmi hormonokkal hogy állsz, itt a tavasz..?!
én egész jól! :))
aki nem szerelmes az csukja be a szemét :))
csajszi buli lesz.. a Cyntinél :))
megyunk mi is!!:DD
buliba., kivel..?? :))
csajos buli? akkor én is jövök! :DDD
SAjnálom, suliban voltam soká, meg a gyerek is beteg, és minden a nyakamba borult ugye ithon, el kell látnom a háztartást is, meg szépen is kell beszélnem.. Szóval azért nekem nem egyszerű..
Holnap: viszont megyek buliba!!!! ::DD!!
szia Cynti ugy örülök, hogy itt vagy! :))
egy picit késön jöttél.. itt mindjárt fellövik a pizsit :(
délután itt kukkoltam egyedül,vagyis majdnem egyedül :))
kertet azt én is szeretnék, van egy 8 m2 balkonom, majd azt beveteményezem :))
Jöttem én is, mert hívtál..
Hátha jobban érzem itt majd magam.
Különben voltam suliban, onnan írtam :D!
Én is szeretnék egy kiskertet.. Imádom a zöldségeket :D!
vissza értem a nagy bevásárlásból.., nem is értem a mi kis család, hogy tud ennyi mindent megenni egy hét alatt. :))
nagyon sok bio produktot vásolunk, milyen jó annak akinek kertje van és saját maga megtermeli.., az biztos tudja és elmondhatja, hogy az övé bio. :))
szia! :)
hazaértél..
teljesen egyetértek.., a mi célunk, szeretnék, ha ez a világ egy kicsit jobb lenne, ezért is fényezunk nagyon sokat, és ezért jó a tértisztitás a helyek helységek környezet fényezése, mert aki azt a teret használja valamennyi fényt magára vesz.. :))
látom, Te azért vonzod magadhoz azokat az embereket, akik ilyen irányba érdeklödnek, vagy fejletek és nagy tudásuk van. :)
szia Panka! :))
jól vagy!?
sziasztok.SZÉP AZ IDŐ,ITT A TAVASZ!!
Megyek a kertbe,ilyenkor nem tudok a házban maradni.MINDENKINEK SZÉP NAPOT.
szép jó reggelt Lányok!
szia Moci! igen.. a harmadikszemem nyitogatom, ez az intuicioval érzékeléssel kapcsolatos, amugy., tényleg nagyon jók a megérzéseim. :)
nálam.., a Fény a családfámat, öseimet tette rendbe, mert azon a szinten ahol ök vannak egykik másik "éhezet" és ez sok galibát okozott a világomban.
majd délután jövök.. :))
Ez nagyon érdekes,nagyon érdekel amit irsz,ami vagy :)
Akkor neked majd kinyilik a "harmadikszemed"? vagy már nyitva van?
Az ilyen igaz dolgok tetszenek,mert olyan sok az olyan ember aki kihasználja a képességét,és pénzt keres vele és csak emiatt használja.Ha egyáltalán van mit,mert sokan semmiféle ilyen jellegű tudással nem bírnak.Csak ráfogják
Én találkoztam mindkét oldalról emberekkel.
Jó éjt neked :)
most elköszönök.., elfáradtam, megyek a szépitö alvásba, kivánok Nektek jó éjszakát és szép àlmokat! :)
holnap biztos halljuk egymást..! :))
4 éve Sukyo Mahikari Kumite vagyok, és az "Isteni Fény" müvészetének ápolásával foglalkozom ez egy Japán gyógyitótechnika, ami a "karmát" is tisztitja.
a Fénydás a felszentelt Omitamám segitével és Isten jóváhagyásával müvelem, amit a nevemre felszentelt amulettel végzem, amit japánban szenteltek fel.. segitségével közvetitem az Isteni Fény Szeretetét. :)
ez abból áll, hogy az Omiamám és én eggyé válünk Sprituálisan és ha Fényt közvetitek valakinek akkor az illetö megkapja az Isteni üzenetet.
Mi Kumiták kimondottan a spirituális szint gyogyitásával foglalkozunk, a Sukyo Mahikari azt valja, hogy ha a Spirituális test emelkedik, ez magával huzza a Mentális és a Fizikai testet igy, egyre magassabb szintekre lehet emelkedni...
a Fénydás a "harmadikszem" megnyitását teszi lehetövé, ez a föpontok egyike is a Fényadás során., ezenkvül a koponyacsontot és a tarkót fényezzük a kiegyenlités végett, és a veséket, hogy a beindult méregtelenitö folyamatnál a salakkanyag eltávozhason a szervezetból, persze minden olyan helyre, pontra adható fény, ami beteg vagy fáj, végülis minden hová..
ezenkivül nem csak embernek hanem tértisztitásra is nagyon hatásos (most április végén megyunk egy hegyet és az ezt körül vevö természetet tisztitjuk fénnyezzük)
igen., a fény egyben tisztit, letisztitja kirezzegteti a negativ nem oda illö vibrációkat.
nagyon hatásos a negativ energiák tisztitására, vannak olyan erök, entitások, akik nem birják a fényt, ezért nagyon hatásos a betolakod entitások ellen is.
meg.., tisztitja az ösöket a családfát
hatásos az átkokkal szemben..
nagyon mély spirituális mozgató erö, ami a tiszta, igaz öszinte szeretettel, van összekötve és azzal az igaz Istenséggel, akit elfogadunk..
a Kumitaság egy "Missio" is egyben, ami azt jelenti, hogy ezekért a gyógyitó technikákért nem kaphatunk semmi materiális dolgot,(pénzt) ezt csak szeretetból és szeretettel közvetithetö..
"mindegy ki vagy honnan jöttél, a vallásod lehet akármilyen, nem kell semmit feladnod (vallásod) megváltoztatnod.. maradsz az aki voltál, de a Fény lesz az, aki ugyis megváltoztat, mert lemos rolad minden negativ "mocskot" és ettöl, ha akarsz, ha nem, ugyis megváltozol elöbb-utobb :))
na..! erröl mesélhetnék.., mennyit változtam az évek alatt.. :))
jajj.! még olyan sokat mesélhetnék, csak nem tudom érdekkel e bennetek ez..(?!)
én szerencsés vagyok mert a párom is 2 éve Kumita igy mi egymásközött rendszeresen cserélünk Fényt! :)
majd ugyis kérdeztek, ha nem értettétek! :))
de ha erröl mesélek... akkor nagyon fogtok szeretni.. :DD
ahhoz hogy összefoglaljam egy kis idöre lesz szükségem, egy ora mulva a forumba teszem.. :)
okxi?
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?