Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Hogy jó írni? Mondjuk a külsőnél: Írjam csak simán azt, hogy a szempilláim....
Vagy írjam azt, hogy a szempilláim, mert szép hosszúak ?
Lehet én is elkezdem itt hoxán is aztán a nem publikus dolgokat csak füzetbe :D
Több oldalnyi..... Úgy legyen :D
Na én utálom a fülemet is! Nagy és kiáll... :S
Az anyajegyeket se tudom felírni.... Én nem szeretem :S
Már 3at le is vetettem...Mindegyik rossz helyen volt.. :S
:((
Igyekszem.
akkor én a publikusat választom! :)
beépítem az egyik naplómba... vagy teljesen újat kell nyitni neki???? :)
és akkor ugye mindent bele lehet írni amiért hálás vagyok?!
Nagyon jó úgy is. Egyébként közben msn-ezek Eszti85-tel, és esetleg itt a hoxán is csinálhattok magatoknak egy ilyen naplót. :) De ezt nem akarom ráeröltetni senkire, mert lehet, hogy valaki nem érzi publikusnak, amit leír. :) De lehet, hogy vezetsz egyet itt a hoxán, azt el tudom olvasni is, meg a privátabb dolgokat leírod a füzetedbe. :)
Ha ide írtok, az azért jó, mert el tudjátok olvasni egymásét, és meríthettek belőle inspirációt, kicsit mint egy csoportterápián. De hogy melyiket válasszátok, az a ti döntésetek. :)
én is csinálom
ám csak nem írok még ide:)))
Ne aggódj nekem sincs túl sok. :(
Sőt... :(
:S
Jaj nincs itthon semmi üres füzetem :(
De elkezdem lapra és bemásolom!!
Az mindegy, hogy mennyit sorolok fel? Csak mert nekem nem sok jó tulajdonságom van :S
Így könnyen, minden előképzettség és meditáció nélkül ki lehet építeni egy kommunikációs csatornát közted és az angyalok között. Olyan lesz leegyszerűsítve, mint a telefon. :)
De ha nem hiszel az angyalokban, akkor is működni fog pszihológiai szempontok szerint. De ha hiszel Istenben és az angyalokban, akkor a hited plusz erőt ad neked, és úgy könnyebben működik. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?