Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
arra, hogy a "de" (maga) szóhasználat és mondatainkban sokszór szerepel a tiltakozás és kimagyarázás kezdetü mondatainkban sokat jelen van.
akkor ez talán igy mégsem olyan pozitiv ?
:)
Ez nagyon jó.
Tulajdon képpen mi a szakmád? -minek tanultál? :)
Hááát nem erőltetem meg magam :D
Egyetlen egy tulajdonság van amit leírtam:
Nagyon jó bőröm van hamar le tudok barnulni.
Ezzel azt hiszem ki is merítettem a külső jó tulajdonságaimat egyenlőre! :)
Többnyire inkább csak köszönő mondatokat írtam a családommal,férjemmel és imádni való csemetéimmel kapcsolatban :)
tindi,
és mi van (?) de........, mert sokat használjuk ezt is, ha kifogást keresünk, ez nekem általában nem a pozitiv irányu dolgoknál használatos.
akkor ezt is melözem?
"THE SECRET".....láttam a filmet...nagyon jóó ajánlom mindenkinek.
Gondolom te is abból vetted ezt az univerzumos dolgot... ugye?!
=)
Szuper! Már van egy példánk, de ebből egy tökéletesen pozitív mondatot kell varázsolni, mivel a szavaknak teremtő erejük van (és nem ismeri az univerzum a nem szót sajnos). A lényeg, hogy még egy fél negatív mondat sem lehet benne, és kerüljük a nem szót, ha lehet.
Tehát ez volt:
Szeretem hogy többnyire talpraesett vagyok és ha történik valami nem fagyok le hanem egyből cselekszem.
Ez lett belőle:
Szeretem hogy mindig talpraesett vagyok és ha történik valami, mindig egyből cselekszem.
Nem baj, ha esetleg ez így nem teljesen 100%-ban igaz, mert azzal, amit ebbe a naplóba leírsz, megteremted a saját valóságodat. Azért is szabad csak jót leírni bele. :)
Így kell ezt csinálni! ÉS akkor legalább segít nekünk! :)))
ÉS máris van kivel beszélgetnie!
Ez nagyon jó.....Én csak felsorolás képpen írtam.... De így mondatba foglalva sokkal jobb!
És a külsőt, hogy írtad?
Na nem is csak 5 van :D:D
CSak egy picit gondolkodnom kell :D
Ugye?
Nekem legalábbis kell!
Belső tulajdonság:
Szeretem hogy többnyire talpraesett vagyok és ha történik valami nem fagyok le hanem egyből cselekszem.
Komment:
Gondolok például arra mikor fuldoklott a babám vagy félre nyelt meg ilyesmi :)
De neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Kellesz te is a sikerhez! :)
de jó ez a topik!Mindenkinek sok sikert hozzá! :))
Olvasni foglak titeket!:)) nálam betelne a füzet egyből! :)) nah jó,nem rombolok,húztam innen! :)))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?