Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia ! Még csak egyik barátnőmnél érdeklődtem, aki fogadott Hugom, meg az egyik családtagtól.
Hugi: felvidítom az embereket, mindenkinek segítek, igényes vagyok, jól főzök, rendkívül okos,tehetséges a munkámban
Családtag-nő: megbízható, igaz barát, gyors felfogású, jól tudok hallgatni
Az én télapóm megsértődött!!!
Nem pucoltam ki a csizmám és tejet meg sütit sem készítettem ki :S :(
szép jó reggelt Angyalok!
a télepo megjött ?
az enyém már itt volt!
:)
Mikulásos Jó reggelt mindenkinek :D :)
Nekem még ki kell kérdezni az ismerősöket! :)
Én is várom a mai feladatot :D
Kinek mit hozott a mikulás? :D Szegénykém idén se szánkóval jött :D:D
Jó reggelt!
Én ma nem tudok itt lenni vendégeink jönnek és a dolgom még ezer :) De majd vissza olvaslak titeket és kíváncsian várom lesz a mai feladat...
A naplót elkezdtem de nem tudtam még mindent bele írni.
Jó reggelt mindenkinek! Én már elkezdtem! Vállalom magam, én nem nyávogok!
Naplót majd csak holnap tudok indítani, de addig is lapon csinálom.
Van egy gondolatom, megosztom Veletek, így Mikulás estéjén.
A barátom azt kérdezte, amikor először igazán beszélgettünk: mondd, mitől félsz? Mindentől -feleltem. Az élettől magától. És miért? Nem tudom. Van a világ és vagyok én. A kettő nem találkozik. Aztán rájöttem, ez egy betegség. Viszont elindultam megkeresni, hogyan lehet meggyógyulni belőle. Ahogy "tindigo" csinálja: lépésről-lépésre. Ha van önbizalom, nincs pánik, nem leszel lelkileg túsz, nem akarsz megfelelni senkinek, nem mész bele csapdákba. Ha van önbizalmad, önmagad leszel. Hogyan találsz rá erre a csodára: az önbizalomra? Hosszú út vezet odáig, égigérő fát kell megmásznod, barlangba lebújnod, de végül megérkezel. Ezt a mesét a Mikulás hagyta rám, most továbbadtam. Éljetek vele! És semmi virgács! Mert azt biztosan nem érdemelted meg!!! Csak a Boldogságot érdemled, mert TE JÓ VAGY!!!
Én is :D
Imádom az Angyalokat!!
Na én ma már szerintem nem leszek, de holnap jövök :D Folytatom a kis naplómat is! :D
Szép estét mindenkinek! :)
Én is szoktam figyelni az embereket... és gondolatban átöltöztetem... mi állna neki jól?
Angyalnaplóhoz-angyal képeket tettem a naplómba...
tindi, azt mondtad..., ma már, nem tanulunk :))))
ugye azért, nem haragszol, ha közben dumcsizunk még, egy kicsit(?)
köszi, ari vagy!
akkor most már értem :)))
mért vannak olyan kreativ gondolataid is, mert te termtesz minden szinten..., szeretem az ilyen emberkéket...!
amit még észre vettem, hogy fel is emeled a dolgokat, arra a szintre, ahol Te vagy, és ez komolyan...., ez olyan csodálatos!!!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?