Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
oké, csak pozitivan...
szertem az angyalokat
Megnéztem. Nagyjából jó, de ilyet ne írj le többet légyszi, hogy szeretem magamon ezt és ezt és ezt, "de a többit nem szeretem". Ezek nagyon súlyos negatív szavak, amiknek még nagyobb nyomatékuk van, ha leírod. Ezért is kértem mindenkit, hogy írjon, mert ha leírod, a pozitív dolgoknak is nagyobb lesz az ereje. :)
Viszont ugye milyen furcsa, hogy a férjed fel sem tudta sorolni az összes jó tulajdonságodat, annyi van? :)
oooo.....fogalomzavar :D
Igazából én arra gondoltam, hogy sokan mondták már, hogy nagyon jó velem beszélgetni és utána sokkal jobban érzik magukat! :D
De ki is húzom!!! Semmi negatív dolog nem kell oda!!!! :D
én jól érzem magam a börömben, elégedett vagyok most jelenpillanatban..., és ezt kiván nektek is!
:)))
tindi,
mikor érdemes ebbe a naploba irni (?) a nap bármely szakaszában vagy van esetleg olyan idöpont amikor kozelebb vagyunk angyalainkhoz.
csak azért kérdezem mert én pl. reggel vagyok a legfogékonyabb az ilyesmire, mint a naplóirás
köszi
:)
Kedves Tindigó szuper vagy, szuper ez a fórum...
Belső jó tulajdonságaim:-empatikus
-jószivű,-alkalmazkodó,-kedves,-szeretek beszélni(ez jó?)-
Külső jó tulajdonságaim:-magas,-vékony,-barna hajú.-szép a körmöm, és a kezem, a többi dolgot nem szeretem annyira magamon... de elfogadom....
Na, bárhogy is állunk most, eljött a következő lépés ideje. Aztán erre az első feladatra bármikor vissza lehet még térni. :)
Keressetek legalább 5, de akár sokkal több személyt is, felső határ nincs megszabva, aki szeret/nagyon kedvel titeket, és ti is szeretitek/kedvelitek őt. Próbáljátok meg úgy összeválogatni őket, hogy egyaránt legyenek köztük családtagok, barátok, kollégák, szóval vegyesen. Aki mindenképpen legyen benne, ha van rá lehetőség: a párotok, a gyermeketek/testvéretek, (ha van, persze) a legjobb barátnőtök, barátnőitek, és ha jó a viszonyotok az anyukátokkal, akkor ő is. (Az anyukák ált. feltétel nélkül szeretik gyermeküket.)
Ha megvan ez az x személy, akkor kérjétek meg, hogy mondja el, hogy szerinte melyik a legjobb külső és belső tulajdonságotok. :) És írjátok le. Ez azért fontos, hogy lássátok, milyen értékesek és szépek vagytok mások szemében. Meg fogtok lepődni... :)
Na ez az én problémám is!
Alig dicsér a barátom!
vagy lehet csak én tartom kevésnek :)
Ezt már én hallottam, hogy dicsérjem én..... :D
Nagyjából megvagyok felőlem mehetünk tovább! :)
Nyitok egy Naplót itt hoxán is :D
Hát ez az.... a férjem szinte sose dicsér.
Nagyon ritkán mondja hogy jól nézel ki ha esetleg megyünk valahova :( Ezt mondjuk egy kicsit hiányolom is pedig aztán most azért nagy a változás rajtam....
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?