Önámítás vagy az akarat ereje és győzelme? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Önámítás vagy az akarat ereje és győzelme?
Tagolatlan vagy sem, tiszta szívből gratulálok Neked!
És ugyan valóban boldog lennék, ha egyszer elérném a 60kg-ot, de hidd el, hogy nem forgattam a szemeimet, hiszen mindenki magához képest szeretne jól kinézni. Én pl. 60kg-osan már anorexiásnak néznék ki, pedig én sem vagyok magas, egyszerűen más az alkatom.
(Én tavaly adtam le 45kg-ot, akkor voltam 80kg és csak forogtak utánam a pasik. :D)
Legközelebb majd jobban igyekszem a tördelésnél :)
2009. júliusában döntöttem el, hogy le kéne fogyni, azóta tart (kisebb szünetekkel) ez az életmód. Jelen pillanatban -15 kilónál tartok, de a mérlegelőmben benne vannak a pontos adatok.
A páromnak nem annyira volt köze a hízásomhoz, hiszen nem tömött belém semmit, az én döntésem volt, hogy eszek-e vele vagy sem. És neki nincs szüksége a fogyásra, mint mondtam, nem igazán hízékony.
A szüleim nem szóltak rám, mert nem voltam igazán dagadt, a nagyim viszont minden héten megjegyezte, hogy mintha felszedtem volna egy kicsit :D
Nekem is nagyon tetszik. Igaz Dosztojevszkij is tetszett amikor olvastam. :-)
Tetszik a dietad,en is epp valami ilyesmit kovetek. Meg ott tartok, hogy meg tudnam enni a kenyeret, krumplit minden nap, de tudom ez az erzes majd elmulik, ha kitarto vagyok,.
Sok sikert a kivant eredmeny eleresehez.
Ugrás a teljes írásra: Önámítás vagy az akarat ereje és győzelme?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- utolsó kettő vagy egy betűvvel, sorrend marad a betűknek pl: nappali-liga- akarat
- Sors vagy szabad akarat?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Nem tudok nekiállni fogyózni, pedig kéne! Segítség! Nincs akaraterőm:(
- Pozitív gondolkodás - önbecsapás, önámítás
- Örülök a Magyar labdarúgó-válogatott győzelmének!Szép volt Fiúk!