Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem (beszélgetés)
költözzetek mind össze, a neje a párja a férje te és az összes gyerekek, anyagilag is jobb lenne mindenkinek
arra is gondolj mi van ha megszülöd a babát és a pasi elviszi tőled ha szakítotok... ha ezért a gyerekért ennyire harcol...
Szegény gyerekek!
Az anyának van pasija;
az apának van nôje, aki éppen gyereket vár;
anya miért nem vár gyereket?
Legalább 1:1 lenne az állás.
Majd ha ott lesz a közös gyereketek, talán könnyebben otthagyja a feleségét a fiával...Ha meg anyja nem törődik a gyerkőccel, akkor tényleg jobb, ha magatokhoz veszitek őt is, ha sikerül...
Vagy ti költöztök oda, s asszonynak ágyő...menjen a pasijához...
Kívánom nektek a legjobbakat...Akkor ez a baba egy csodababa, hogy mégiscsak megfogant:)(ugye írtad, hogy nem lehet több gyerkőcöd, vagyis úgy tudtad)
Remélem, apuka tényleg ott lesz mellettetek mindig, mindenben....
Amúgy csak a gyerkőc miatt valakivel együtt maradni, mint a párod teszi, hát, elég fura. Sokkal rosszabb, ha tényleg rossz a viszonya az asszonnyal, s úgy maradnak együtt, mert nem hülye a gyerek, megérzi, hogy vmi nem stimmel, s depis lesz a gyerek tán, mintha külön mennének, s az anyuka új, nyugodt, boldog életet kezdhetne a barátjával(& fiával), párod pedig veletek...Mert ha a ti gyerkőcötök megszületik majd, ő mellé is kell apuka...Szóval sokminden lesz, amin át kell rágnotok magatokat...
Miért nem adják meg egymásnak a lehetőséget,hogy boldogok legyenek mással?Pláne,hogy a feleségnek is van valakije!
Külön alszanak?
Sose értettem,hogy mire jó ez a gyerek miatt nem válunk.
Mert bizonyos értelemben tényleg az övé.
Bárhogy is dönt, egyik keservesebb, mint a másik! A férfi meg mossa kezeit. Még ha fizet is, az könnyebb, mint a mindennapokat vállalni 20-25 évre!
Ahogy a régi mondás tartotta: a férfi akkor is férfi marad, ha belesz*rt a kalapjába!
Hát, ez tényleg nem egyszerű. De a fura az számomra, hogy úgy beszélsz erről a kialault helyzetről, mintha csak és kizárólag a te gondod volna. Valamiért azt gondolon, hogy a pasi nem vett téged olyan komolyan, mint amilyen komolyan te vetted őt. Szóval, ha odaköltözne hozzád (hozzátok) és úgy menne a válóperes huza-vona, más lenne a felállás. De nem tette. Miért? Bocsi, de felvetődik a kérdés, hogy egyáltalán komolyan el akart-e válni vagy csak kalandot keresett és téged talált?! Az írásodból azt gondolom, hogy te szeretnéd ezt a gyereket, de félsz a következményektől. Érthető az is, hogy attól is tartasz, hogy több gyereked már nem lehet. Ez azért érdekes, mert az első gyereked után ez volt a helyzet és akkor megbékéltél vele.
Én úgy gondolom, hogy a mai világban 1 gyerek felnevelése is eléggé nnehéz, főleg egyedül. Ha a párod nem foglalt egyértelműen állást melletted, bocsi- lehet, hogy megköveznek érte, de talán nem kellene vállalnod.
Gondolj arra, hogy egy gyereknek apára és anyára is szüksége van. Ha pedig nem tudod majd megfelelően etetni, ruházni stb még nehezebb lesz a helyzet 2 gyerekkel, egyedül. Arra nem lehet számítani, hogy majd meggondolja magát, nem fogja. Én azt mondom, válaszd az élhetőbb élet útját.
Szerintem, hideg fejjel ülj le és írj fel egy papírra minden érvet, és ellen érvet, pro és kontra. Ha már a doki is megállapította a terhességet 100%-ra akkor a pároddal mindenképpen beszéld meg, mi legyen. De akkor is vizsgáld meg a legrosszabb esetet. Mi lenne ha végül egyedül kellene a második gyermeked is felnevelned? Ezt a legrosszabb esetet nézd meg, tudnád-e pénzügyileg kihozni a kereteidből, volna-e más segítséged testvér, nagyszülők, bárki, aki tudna támogatni néha. Esetleg ülj le beszélgetni egy barátnőddel, hátha tudna valami jó tanácsot adni.
Egyébként... Ha az apa pénzügyileg támogatna, még akkor is ha nem maradna veled, akkor így is nézd meg, tudod-e vállalni a helyzetet. Minden más ennél csak jobb lenne, a legrosszabb lehetőségeket vizsgáld meg, tudod-e csinálni. Van már tapasztalatod, tudod hogy működnek ezek a dolgok, lehet sok baba cucc megmaradt az első gyermekedről, így már azzal is könnyebb lenne. Nézd meg mi az ami meg van, mi az amit be kellene szerezni. De ha van munkahelyed, azt is vedd számításba hogy kaphatsz-e onnan majdan GYED-et, mert már az is jó lenne, mert én sajnos pár nap híján lecsúsztam és csak GYES és Családi pótlékot kapok, ez meg csak havi 13+25 ezer ft. Mert a szülés dátuma előtti 2 évről kell összesen 365 nap munkaviszony.
Azt is nézd ha szerettél volna még gyermeket, de most mégis valami csoda folytán sikerült, de igazán szeretnéd, akkor kérd a támogatását az apának. Hátha jól alakulna a dolog. De a legrosszabb verziót vedd, hogy tudnád-e úgy vállalni, mert ha jobb helyzet alakulna, az csak kellemesebb pozitív 'csalódás' lenne. :))
Remélem nem ismétlődik meg ugyanaz, drukkolok neked, hogy most jól alakuljanak a dolgaid!
Na peeeersze! Ezt csak a szeretők szeretnék hinni. Ld. Kovács Lázár séf, ahol a feleség inkább "megbocsátott", sőt rákontrázott a szeretőtől született gyerekre.
Az fentebbiek csak tények, nem a témával kapcsolatos véleményem...
Vagy pont az ellenkezője!
Még inkább elkezd ragaszkodni a férjéhez!
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- 12 hetes terhes vagyok, egyre többször van probléma a munkahelyen, ezt hogy lehet megoldani?