Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák (beszélgetés)
Rendelnem kéne 1-2 apróságot, mint pl. chia mag, lenmag, máriatöcis mag olaj, C vitamin, stb.
Nézzetek már rá erre, ismeritek-e? [link]
nekem le van lassulva az anyagcserém, a bokám is duzzad kissé estére, vajon jó lehetne?
Persze, nem hal meg mindenki mindentől, ami másnak megárt, de nem kell kísérteni a sorsot ! De azt csinálsz, amit akarsz, én csak óvlak, ha tudlak. :)
még életben vagyok,pedig nem most volt.
Attól még Te ne kockáztass egy fertőzést !
hátha a kórházban sem csinálták?
Már alig veszek ilyesmit, mindenem van. Régebben vettem újakat, turkáltam is, a neten is vásároltam, még a vaterán is. A vaterát szuperül kitalálták ! :)
Pedig a bőrt fertőtleníteni kell, mielőtt beleszúrsz !
én nemigen merek.ruhát meg egyáltalán nem,mondta a barátnőm egyforma a súlyunk,csak az én vállam szélesebb,a mellem sokkal kisebb.turkált nekem egy pulóvert,persze nekem kicsi volt,de a lányomnak tetszett.próbáltam kabátot venni a kínaiban,de mindegyik szűk volt.pedig kb,64 kiló vagyok
Biztosan így van, ahogy írod. Nem is a méret miatt, hanem mert jobban szeretem a személyes vásárlást. Nem szoktam rendelni se ruhát, se cipőfélét. Ezt azoknak érdemesebb, akik messze laknak valami nagyobb helytől, és nehezebb beszerezni dolgokat.
Laborba kértem időpontot-oké. Odamegyek, sorszámot húzok, hívnak a pulthoz, beír, várok a soromra. Már az utánam érkezők számai jelennek meg a kijelzőn-- megkérdezem a hölgyet: elveszett a sorszámom a gépből.....omg. Legutolsónak tudtam vért vetetni. Mert nem figyelnek a munkájukra. Ha megnyomja az entert, akkor bekerül az adat.
mikor a térdemet műtötték,a lányom megnézte a lapot,ami az ágynál volt.kérdezte,kaptál ilyen gyógyszert,mondom én aztán nem.ott volt,hogy minden nap kaptam,gyomorvédő volt a bogyók mellé.én aztán nem kaptam.fölírtak valami fertőtlenítőt is,amivel be kell kenni a hasam,mielőtt beledöföm a tűt.ha a kórházban nem hiányzott,otthon sem fog.
A férjemet beírták a gépbe, időpontra ment. Csak várt, várt, aztán 3 és fél óra múlva mondta, hogy hazamegy,mert már kb. 4-5 órája elindult otthonról, és 2 óra múlva másik orvoshoz van időpontja.(Nem ott, ahol a szemészet van, és másikhoz itthon voltak a leletei, még haza is kellett jönnie.) Még nem adtak jövőre időpontot, de látta később az EESZT-n, a gépben, hogy beírták, mintha vizsgálták volna.
erre is.mindenkit 9 órára rendeltek be,csak 3 órát kellett várni.
És mi lett ? Hazaküldtek ?
Hasonló van nekem is. Folyton az volt rajtam, mivel a lakásban papucsban vagyok. Aztán pár hónap hordás után egyes helyeken fájni kezdett a talpam, bőrkeményedések lettek. A Scholl papucs helyrehozta. Ezt akármeddig hordhatom, amíg tönkre nem megy. A szuper bőrpapucsot is lehet használni, szoktam is, de többé nem fogom egész nap hónapokig, évekig napi 10-15 órában hordani. Biztos nem is arra találták ki. Még dolgoztam és nem voltam nyugdíjas, sokkal kevesebb ideig volt rajtam a bőrpapucs.
Most meg szemészeti kontrollon voltam. Eszem megáll!
A kórházban a múltkor megkaptam az időpontot mára a szakrendelésre. Várok-várok, már mindenki bemegy előttem, miközben reggel 8-ra volt időpontom elsőnek. Kérdezem, mi van, miért nem hívnak már be? Kiderült csak papíron kaptam időpontot, a szakrendelés gépében bent se voltam.
Na? Erre varrjatok gombot!
Nekem is volt olyan több is, aztán tavaly ezt találtam:
[link] Ismerősön láttam, rendkívül kényelmes papucs. Le is cseréltem erre. Tavaly 16 ezer volt, most meglepődtem mennyit drágult.
tavaly karácsonyra ilyet kaptam a lányoméktól.
azért mondta nekem az ortopédorvos,hogy csináltassak cipőt.sztk-ra,az sem volt olcsó.körberajzolták a lábam, nem tudtam benne megmozdítani,nem is olyat csináltak,amit kértem.úgy küldték postán,menni sem tudtam,hát kidobtam.
A mérettáblázat alapján nyugodtan lehet szandált, papucsot rendelni. Cipőt nem merek, hátha valahol szorítaná a lábam.(Utálom visszaküldeni.)
Ezek nagyon jók ! :)
Én folyton a Scholl papucsomat használom, mikor nem fázik a lábam. Itt rendeltem :
[link]
Most a narancsvirágos olcsóbb, de már kevés van.
Ez a fajta papucs nagyon bevált, régen is volt egy. Ezt talán egy éve használom.
Az idő múlásával a talpunk laposabb lesz. Ezért hosszabb. Ezért kell nagyobb cipő.
Nekem ez a mamusz nagyon kényelmes, az orránál nem érteljesen végig a lábujjam, laza, nagyon jó és meleg mint egy kis katlan.
az enyém is majdnem szűk.mozgatni kéne benne a lábam,de nem tudom.régen 38-as volt a lábam,most néha negyvenest veszek.bár,ki tudja,hogy számozzák.
Én is úgy vagyok vele. Bevallom cipőt még sosem rendeltem. Most is szerencsém volt mert a véleményeknél valaki beírta hogy érdemes ebből a mamuszból 1 számmal nagyobbat venni, mert vastag benne a birka bélés. Kicsit laza lett a lábamra, de ha pont a méretemet vettem volna az szűk lenne.
Nem az átverés miatt. Én szeretem elöbb látni, kézbe venni, amit megveszek.
Nem átverős üzlet, mást is rendeltem már onnan.
Nagyon jónak tűnik. Kár, hogy rendelni kell.
nekem is hasonló van,nagyon hidegben bekapcsolom az elektromos ágymelegítőt,10 percre.aztán lefekszem.
További ajánlott fórumok: