Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) fórum

NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
1924. bonika72 (válaszként erre: 1919. - Hoxa)
2011. okt. 19. 18:49
Akkor egy párat még töröljél és olvass figyelmesebben mert innen szedtem az ötletet, hogy ezt a fórumot olvasgattam.
1923. rosszcsillag (válaszként erre: 1922. - Vikinca)
2011. okt. 19. 12:03
Köszönöm :-)
1922. Vikinca (válaszként erre: 1921. - Rosszcsillag)
2011. okt. 19. 11:04
Szia! nem kell kivenni!
2011. okt. 19. 10:33

Sziasztok!

Már kérdeztem ugyan, csak nem jött rá válasz (bocs, h újra felteszem, de hátha csak elkerülte a figyelmeteket), nőgyógyászati vizsgálat előtt ki kell venni a Nuvaringet? Holnap megyek, de erről nem olvastam sehol :-(

1920. Nikolka86
2011. okt. 19. 08:37
Sziasztok!Köszönöm a választ Picilány ,remélem hamar összejön nekem is.Egyébként én 5 évig használtam a gyűrűt és semmi gondom nem volt vele.
1919. Hoxa
2011. okt. 18. 20:54

<strong>Emberek! A fogamzásgátló RECEPTKÖTELES, vegyétek már ezt komolyan! Ezért nem adjuk-vesszük interneten! Az ilyen hozzászólásokat töröljük! </strong>

Vajon hányszor kell még ezt leírnom?

1918. picilány88 (válaszként erre: 1917. - Nikolka86)
2011. okt. 18. 16:15

Nekem tapasztalom nincs, és még nem is szeretnék. :)

Én feltettem 1 rakás kérdést a dokimnak mikor felírta az elsőt, és köztük ezt is. Ő mondta h a feleségével is ezt használták, eldöntötték h babát szeretnének, és abbahagyták a gyűrűt egyik hónapban, és a másik hónapban már teherbe is esett.

De ez sztem mindenkinél más és más.

1917. Nikolka86
2011. okt. 18. 14:57
Sziasztok!Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek tapasztalata arról, hogy a nuvaring elhagyása után mikor "lehet" teherbe esni.2hónapja abba hagytam és még semmi. Előre is köszönöm.
1916. Anabem
2011. okt. 18. 14:41
Koszi h valaszoltatok,nagyon kedvesek es rendesek vagytok!Picilany lehet h igazad van mert idaig minden tuti volt s miota a gyurum van azota tortent a fajdalom,lehet h stresszesebb voltam s azert mert meg ugymond friss vagyok ebben vagyis ez a masodik gyurum es meg nemszeretnek egyelore teherbe esni es lehet picitt streszesebb voltam s azert mert amugy nagyon jo egyutt,imadunk egyutt lenni epp ezert hasznalom,na de remenykedem h jol alakul es h ved is :) Sziasztok!
2011. okt. 18. 12:37

Ja igen! Én próbálok teljesen kikapcsolni, és a páromra koncentrálni szex közben, és azóta nincs problémám a szárazsággal+fájdalommal.

Én nem vagyok orvos, de lehet lelki eredetű is ez a probléma. Nekem szerintem az volt, mert tiszta ideg voltam attól, hogy vajon tényleg véd-e a gyűrű. És erre a stresszre így reagált vagy ellenállhatott a szervezetem (tudat alatt).

1914. picilány88 (válaszként erre: 1911. - Anabem)
2011. okt. 18. 12:33

szerintem is nyugodj meg. mi is így csináljuk. eddig még nincs gáz :D

úgy gondolom ha mindegyikünk úgy csinál mindent, ahogy az le van írva, akkor nem történhet semmi baj. a lényeg h max 3 órát lehet kint.

1913. picimanócska (válaszként erre: 1911. - Anabem)
2011. okt. 17. 21:08
Szerintem se aggódj, nem lesz gond! egyébként én is így szoktam csinálni, mert engem is zavar a gyűrű és mindig kiveszem, de ahogy előttem is írták a betegtájékoztatóban benne van, hogy 3 órát kint lehet! Na meg az is, hogy elvileg a gyűrűmentes időszakban is védett vagy! :)
1912. Vikinca (válaszként erre: 1911. - Anabem)
2011. okt. 17. 09:13
A betegtájékoztató szerint 3 órát kinn lehet (szerintem akár minden nap), de ahogy írtad, nincs kinn csak rövidebb ideig, úgyhogy tuti nyugodj meg ebből nem lehet gond!
1911. Anabem
2011. okt. 17. 08:32
A paromat nekem sem zavarja viszont nekem faj,pedig azert hasznaljuk h lehessunk nyugodtak es h vedjen erre pedig nekem faj.Akkor azt mondod ha elmegy s utana teszem vissza,megved?Betartom az idot ahogy elovan irva.Pl minden nap kivehetem ha eppen ugy alakul?Most pl ugy ertem egymas utan 3 nap kivehetem ha epp egyutt vagyunk,mert tudod nemtudod kiszamitani ugy is van h harom napba minden nap epp van olyan ket-harom nap nem mert epp ugy alakul,ha annyit teszem veszem nem lesz baj?Ugyan ugy ved Es h elmehet s utana rakom vissza is megved?Neharagudj csak kisse ideges vagyok!
1910. Vikinca (válaszként erre: 1909. - Anabem)
2011. okt. 17. 08:27

Szia!nyugodj meg semmi gond, elvileg nem lehetsz terhes!3 óra hosszat lehet kinn, és folyamatosan véd! az a lényeg, hogy a gyűrűmentes idő ( a 3-4 hetes gyűrűs idő után) ne legyen hosszabb 7 napnál!

én nem szoktam kivenni,mivel sem engem sem a férjemet nem zavarja.

1909. Anabem
2011. okt. 17. 07:35

Vikinca ha itt vagy vagy valaki aki tudna valaszolni!

Van egy olyan kerdesem!Miota hasznalom a gyurut egyuttletkor faj es eg,ezelott pedig nemvolt ilyen problemam.Valamelyik este egyutt voltunk a parommal es megprobaltuk ugy h kivettem es sokall jobb volt mar nem fajt,viszont 24-25ik oraja volt fent a masodik gyurum es a parom elment.En vissza is raktam a gyurut utana ez 20-25 perc volt mig kint volt a gyuru.Hogy nemvolt fent a gyuru es o elment s utana visszaraktam leheteke terhes?

Vagyis 24-25ik oraja volt fent a masodik gyuru,kivettem,20-25 percet volt kint,a parom elment es vissza is raktam-ez lenne roviden!

A kerdesem h neme kis ideje volt fent a gyuru es terhes lehetek es h ugy elmehete a parom h kint van a gyuru es aktus utan viszsahelyezem,ugy megvede?

Neharagudjatok a sok kerdesert de tudni szeretnek mindent!Ugy tudom h mar a masodik gyurunel elso perctol megved,ez igy van nem?

Legyszi valaszoljatok,koszi elore is!!!!

1908. Anabem
2011. okt. 17. 07:28
Rosszcsillag en azzal teljesen tisztaba vagyok h akkor faj meg eg mikor nem nedvesedsz elegge de azert volt ez a kerdesem mert mielott nemhasznaltam a gyurut nemvolt abszolut ilyen problemam,viszont miota hasznalom ez tobbszor vagyis minden alkalommal elofordul.Amugy koszi a valaszt!
1907. rosszcsillag (válaszként erre: 1903. - Picimanócska)
2011. okt. 13. 17:52

Nem lehet, hogy (lehet, hogy a gyűrű miatt), nem nedvesedsz eléggé és a súrlódástól ég meg fáj?

Nekem (gyűrűtől függetlenül) akkor volt szex után ilyen, amikor nem voltam elég nedves :-S

2011. okt. 13. 17:51

Sziasztok!

Nem olvastam el a fórumot és már nagyon rég írtam ide, úgyhogy előre is elnézést, hogy biztos olyat kérdezek ami már felmerült...

Nőgyógyászhoz készülök. Vizsgálat előtt ki kell venni vagy bent lehet hagyni a Nuvaringet?

Köszönöm :-)

1905. Anabem
2011. okt. 12. 12:29

Picimanocska amugy nemvolt teljes a leirasom mert nekem is bepirosodik s eg s ugye meg faj is.Idaig nemvolt ilyen problemam amiota gyurum van azota es azert gondoltam h biztos attol.

VALAKI JARTE IGY IRJATOK S HA IGEN MIT CSINALTATOK???

1904. Vikinca (válaszként erre: 1901. - Sysy66)
2011. okt. 12. 07:49
Szia! én szinte mindig 4 hétig hagyom fönn, semmi gond! és mivel nem olcsó dolog még egy kis spórolás is jól jön!:)
2011. okt. 11. 21:49
sziasztok csajszik! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy sex után néha bedagadok, de így nagyon... tiszta piros és puffadt az egész! Valaki tapasztalt már valami hasonlót? Nem tudom, hogy mi ez, meg hogy esetleg a gyűrűtől van-e?! Köszi, ha válaszoltok! :)
1902. picimanócska (válaszként erre: 1893. - Anabem)
2011. okt. 11. 21:46
Szia! Énis így jártam... de úgy döntöttem, hogy mindig ki fogom venni és ez eddig bevált :) 3órát elvileg kint lehet, szóval nagy gond csak nem lesz! Ha még mindig kellemetlen, próbáld meg így, szerintem jobb lesz :)
1901. sysy66
2011. okt. 11. 19:33
sziasztok, négy hétig is fenne lehet hagyni? mert ha három hét után leveszem pont arra az idore jon meg mikor a fiam kereszteloje lesz. szerintetek?
1900. Anabem
2011. okt. 11. 10:19

Picilany en kivettem,most epp a gyurumentes hetben vagyok,szombaton kell az ujjat felhelyezzem.

En is ugy olvastam es ugy tudom h a gyurumentes hetben is ved,amugy minden ok,remelem a masodikkal nemlesznek ilyen problemaim de hanem megprobalom kivenni.Most majd meglatom mikor vegzek mert tegnap megjott rendesen s szombaton teszem az ujjat.

Nekem libidocsokkenesrol szo sincs hala Istennek mert arra is sokan panaszkodnak,remelem igy is marad :)

1899. b.reni21 (válaszként erre: 1884. - Kusku)
2011. okt. 11. 08:47
Nekem 10 éve volt utoljára "szerencsém" fogamzásgátlóhoz, de az akkori rossz emlékeim miatt (+10 kg hízás 1-2 éven belül) nem nagyon akartam többet használni, bár párkapcsolatom sem volt jóideig. 2 éve újra együttélek egy sráccal, ezért kénytelen voltam a "kényelme" érdekében fogamzásgátló szedésébe kezdeni. Mondtam a nőgyógyásznak, hogy nem érdekel, mennyire drága, de inkább a legújabb fejlesztésű (és egyben legkisebb hormontartalmú) tablettát írja fel, mert nem akarok meghízni. Yasminellével kezdtem, s az első félévben (amíg hozzá nem szokott a testem) nem volt probléma. A pattanásaim (amik sajnos 35 éves korom ellenére is bőven voltak az arcomon) 2-3 hónapon belül eltűntek - ez a fog.g.tabl. talán egyetlen kellemes mellékhatása. 1 év után vettem észre, hogy kezdenek "szűkülni" az évek óta hordott nadrágaim, s akkorra már 5 felesleg volt rajtam. Hiába kezdtem el odafigyelni az étkezésemre, mégis olyan étvágyam volt, mint egy farkasnak. 1,5 év szedés után (+8kg súlyfelesleggel) jeleztem a nőgyógyásznak, hogy másik fogamzásgátlót kérek, ekkor írta fel a (még drágább) NuvaRinget. A használata egyszerű és tényleg minimális a hormontartalma, mert 3 hónapja váltottam át rá és máris visszatértek a pattanásaim :( Hízni viszont nem híztam tovább tőle (bár fogyni sem tudtam, hiába diétázom). Néha én is érzek hüvelyszárazságot, de az aktus előtt mindig kiveszem a gyűrűt (1 órán belül ált. szoktunk végezni), s így nincs problémám a szex-szel. A többi mellékhatást (libidócsökkennés, gomba) még nem észleltem, bár olyan régóta nem is használom a gyűrűt.
1898. reguska1 (válaszként erre: 1891. - Vikinca)
2011. okt. 11. 05:55
Sziasztok, közben már megkérdeztem és nem gond. :) nem befolyásolja a hatékonyságot :)
2011. okt. 10. 18:27
Nekem pont ma kell kivennem az elsőt, most jön az első gyűrűmentes hetem, úgyhogy azért engem is foglalkoztatott a dolog :)
1896. picilány88 (válaszként erre: 1894. - Kristanna)
2011. okt. 10. 18:26

Ezt találtam 1 cikkben:

"A menstruáció 1–5. napján kell a hüvelybe helyezni, ahol 3 héten keresztül fejti ki hatását. Csak ezt követően szabad eltávolítani...... A két gyűrű közötti gyűrűmentes időszak 7 nap, és ez idő alatt is védett vagy."

Máshol is ezt írja, h mindig véd, hogyha pontosan csinálsz mindent. (ha jó időpontban veszed ki, és helyezed vissza stb)

1895. picilány88 (válaszként erre: 1892. - Anabem)
2011. okt. 10. 18:21

Éppen a napokban jutott eszembe, h írok neked! :)

Megcsináltam én is a tesztet, semmi baj nincs itt sem szerencsére.

Egyébként érdekes amit írtál, mert az első 1-2 alkalomnál nekem is fájt. De h őszinte legyek, hiába

kívántam a barátom meg minden a testem "ellenkezhetett", és erről lehetett szó. Tudat alatt csak féltem nagyon a teherbeeséstől, és szerintem ettől lehetett a szárazság+ilyen hüvelygörcs szerűség. Remélem nem írok ökörségeket, de erre gondolok. De azóta minden okés köztünk, nincs probléma az ágyban. :)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook