Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
90 napos diétázott!-10 kg.
Azért kérdezem,hogy akkor ajánlhatom ugye az Update-t neki és megnyugtathatom?:)
sziasztok!:):):)
Szeretnék egy kérdéssel felétek fordulni.
Anyukám egy fogyókúrával fogyott és szeretném megkérdezni,hogy ha ezután Update szerint étkezik(kizárólag u1),ugye nem hízza vissza???Becsületesen végigcsinálta a fogyókúrát,ezért nem is szeretné,hogy visszajöjjön.Életmódot szeretne váltani.
Szia! zabkorpás piskótát sütöttem (3 tojás,2 kanál joghurt, 3 dl tej ,édesítő én tettem bele egy kis fahéjat is, 1kk szódabikarbóna ,vagy fél sütőpor és annyi korpa, amennyitől olyan sűrű de folyós még. Ja és én felverem a fehérjét, úgy teszem bele. Egy közepes jénaiban megsütöm, aztán mikor kihűlt, vékony csíkokra vágom, belemártom mandulalikőrös(vagy aaromás) kávéba és lerakom egy tálba. Krém: nagypoharas tejfölt kicsit langyosítok, aztán mindenestül bele egy konyharuhába és lecsöpögtetem egy éjszaka alatt(hűtőben) másnap hulalát felverem habnak, összekeverem a tejföllel ebbe is tetten pár csepp mandulát, meg édesítőt is.
rétegezve lerakom a piskótával ,tetejét natur kakaóval megszórom.
Tényleg nagyon fini lett, és ez szerintem bármikor ehető!
szia, megkérdezhetem hogy hogyan csináltad?
egyébként ezek a update sütik-édességek bármikor ehetők? akár este is és milyen mennyiségben?
köszi
Sziasztok!
Elkészítettem az up. 1-es tiramisut. Nagyon jó lett, csak legközelebb arra figyelek, hogy picit édesebbre csináljam. De így is elfogyott majdnem egy egész jénai, úgy hogy én épp csak megkóstoltam. A család ette meg, pedig a férjem szokta kritizálni az ilyen dolgokat.
Sziasztok!
Képzeljétek!
Fél kiló választ el a kitűzött célomtól!
Ha én megtudom csinálni, akkor nektek is tuti sikerülni fog!!!
megpróbálok inni, csak ha elmegyek otthonról nehéz, mert kicsi a tartályom :D
Elindult e mérleg megint lefelé, ennek nagyon örülök. remélem ritkán lesznek ekkora stagnálások már...
Sziasztok!
A kávéval nincs semmi gond, viszont a folyadékpótlásról gondoskodni kell!
Ha édesitővel issza az ember, és 1,5 tejjel, teljesen oké! Csak utána sok-sok viz!!!! :)
Nem tudtam rávenni magam a tornára még a héten...pedig közeleg a 21-e...
Köszi a válaszokat :D Én most egyenlőre a napi 4x étkezésest rendelem. Reggeli-ebéd-uzsi-vacsi.
reggeli kb fél 9, ebéd 12-fél 1, uzsi 4, vacsi 8.
Ha nagyon nem bírok magammal, akkor egy búzaszelet. De ez elég ritkán van. Elég sokszor adnak édességet is, meg joghurtokat, így azért nincs konkrét elvonás. DE KÁVÉ KELL!!!!!! :D Ma rengeteget iszom, ezáltal fél óránként klo minimum. Remélem holnap reggel szépet fog mutatni a mérleg :D
Már majdnem 120 kg-ra"nőttem". Régóta túlsúlyos vagyok, szerencsémre még átlagos egészségi állapottal.
Nagymama koru közösséget keresek, vagy szeretnék létrehozni, egymás segítésére. Rendszeresen gyalogolhatnánk
együtt, valószínű csak ez jöhet számításba. A fogyás érdekében megbeszélnénk egymás ötleteit, tanácsait.
Az általam ismert és müvelt közérzetjavító módszereket a kis csoportunk rendelkezésére tudom bocsátani, térítés mentesen,
barátságból. Fővárosi duci társaim jelentkezését várom a közösen könnyebb eredmény érdekében. Azt hiszem, hogy soha sem
késő. Csináljuk együtt, akár sokadszor. Ha többen akarjuk ugyanazt, akkor az energiák összeadódnak!
kapcsolatfelvételi lehetőség: erzsebud@freemail.hu
Ja és még valami!
Már megint egy lyukkal beljebb kellett tennem az övemet! :) (5 lyuk van rajta, az elsőről kezdtem és már a 4.-be kell tennem a pöcköt)
Szia!
Nekem az a tapasztalatom, hogy az első 2 hétben kezd ráállni a szervezet a megváltozott étkezéshez, akkor egy picit stagnál, utána viszont ha mindent betartasz akkor olvadnak a kilók.
Legalábbis eddig nálam ez volt. Így a heti fél-1 kiló garantált.
Viszont próbálj meg minél többet inni, mert úgy tud ürülni a zsír a szervezetedből. Meg nem utolsósorban telít is és még a bőröd is szebb lesz! :)
Bár a fogyókúrához szükséges a sok-sok folyadék, szerintem le nem állítja a folyamatot, max. lassítja. Azért próbálj meg többet inni.
Én minden reggel éhgyomorra megiszok 2 dl vizet, aztán jön az ébresztő kávé. Napközben pedig 1,5-2 liter citromos tea, v. víz.
Eddig összesen kb 4,5 kilo ment le, az azért nem olyan rossz, bár tuti van benne víz is.
Napi +1 tejeskávé, arról nem tudok lemondani. de 1,5%-os tejjel, édesítővel.
Mondjuk lehet talán, hogy nem iszok eleget. Az leállíthatja a folyamatot?
Sziasztok
6. hete (kb eszem) a Norbi napi kajáját, de lassan 2 hete stagnálok, normális ez?
valamit rosszul csinálok? Még bőven lenne miből fogynom. :D
Megszokta a szervezetem, azt annyi? Még nem adtam fel de ez kissé fura nekem.... :(
Ja, azt nem is mondtam, hogy egy csajszival megyek, akit itt hoxán ismertem meg.
Így legalább nem egyedül megyek! (egyedül tuti nem mertem volna belevágni)
Együtt azért biztos könnyebb lesz! :)