Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok! Oké mostmár értem mi az,de mire jó? :)
Kicsibéka gratula a fogyáshoz! :) Köszi Clugie tök jó volt a sógornőm engem megmosolygott,de amin meglepődtem a sejhajomon kívül más nem fáj!!! :))
Phuuu csajok a család kívánságára ma reggel lángost sütöttem,megettem egykis tenyérnyit,most nagyon fáj a hasam! :( elszoktam már az ilyen kajáktól,pedig régebben 2-3-at is bevertem sajtos tejfölösen! :( Na sziasztok megyek kertet gereblyézni!!! :))
Ezt tanusíthatom, marhára csíp!!!!
De ha csak feleannyira hatékony, mint amit olvastam róla, akkor megéri.
Én ma is fogom csinálni. :S
Csajok, szerintetek, ha nem tekerném be magam hozzá, akkor is hatásos lenne a krém?
Sziasztok csajszik!
Nem bírtam magammal és ráálltam a mérlegre.
2 hét alatt -3.5 kiló!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Napi 5x kajálok nagyon finomakat és éhes sem vagyok!
Jövő héttől jön a norbis kajám, kíváncsi leszek azzal milyen ütemben fog menni a fogyás! :)
De a mai napom már rendesen fel van dobva!
MÁR CSAK 30 DEKA ÉS 7-ESSEL KEzDŐDIK A SÚLYOM!!!
Szia!
Paprikakrémet a bioboltban tudsz venni. Bekened vele magad és tekersz rá fóliát és nagyoooon csíp:)
Sziasztok!
Az utóbbi napokban nem volt időm jönni, de most visszaolvasok!
A múlt héten Norbi U14-es menüt ettem, a kaják 99%-a nagyon finom volt,(egyedül a gombaleves nem ízlett, de az azért, mert ilyen töménységben nem szeretem a gombát) viszont a lasagne, hát az valami isteni volt:)))
Timka, nézd a jó oldalát, legalább nem kísértettek meg a szülinapi finomságok.
Bebozi, gratula a nagy elszántsághoz, én rollereztem tegnap a nagyfiammal, az se volt semmi! Amikor a szomszédok láttak gratuláltak, szerintem azóta is rólam csevegnek :)
De végre eljött a jóidő, remélem sok ilyen tavaszi nap vár ránk.
Sajna valahogy visszajött 1 kilóm, ennek nem örülök túlságosan, de vettem egy tök jó farmert amihez nem kell övet felvennem, hanem tökéletesen jó rám és 1 számmal kisebb a réginél. :)
Sziasztok!!!
Remélem mindenkinek szép napja volt!!! :)Timmka neked jobbulást,gratula a fogyásodhoz csak így tovább!!:) Lányok ne nevessetek ki de mi a fene az a paprikakrém ledaráljátok az erőspaprikát v mi ??:) Phuuu képzeljétek olyat csináltam amit már kb. 5 éve nem biciklire ültem!!! :))) Az hagyján letekertem kb.6-7 km,baromi nehéz volt kifulladtam rendesen,de utána tök büszke voltam magamra!! :) Na sziasztok majd jövök!! :)))
Szia!
1 levél antibiotikum már bennem van de jövő héten ,már kedden szeretnék kicsit futni !!Igyekszem magam összeszedni Ákinak ma reggel 38.7 volt a láza,hát kíváncsi vagyok hogy mi fog kisülni belőle!Ha gondolód csörögj!Rá érek!
Sziasztok!
Mizujs veletek? Timmka! Jobban vagy? Tök jó a -2 kg/1 hét! Ügyi vagy!!! Csak igy tovább! :) Ha kell valami, szólj! Remélem jól leszel és jövő héten is megyünk futni! :)
Encse! Szerintem is a rizs miatt 2es...
Szerintem igen.
1,5 %os tej, cukor helyett édesítő és barna rízs.
De a rízs miatt én inkább 2es kódot adnék neki.
Szia
De jó neked hogy megtudtad szerezni ha megkérlek priviben leírnád ha lehet hol tudnám én is megszerezni már egy ideje hajtom nekem nagyon tetszik!
Végre megszereztem a zumba dvd-t! :)
Ki is próbáltam és tetszik.
Egyenlőre picit bonyolultak a lépések, de majd belejövök.
De ami nagyon pozitív, hogy a 40 perc úgy elröpült, mintha kb 10 perc lett volna!
Legalább végre elkezdtem tornázni!!!!!!!
FEL A FEJJEL!!!
Nézd a jó oldalát! Legalább van egy kis időd magadra.
Engedj egy kád forró vizet, egy kis arc és hajpakolás, testradír, körömlakkozás, stb...
Én is most erre készülök! :)
Sziasztok!
Képzeljétek tök beteg vagyok,és ma csak 1 norbi rudit ettem ,ami a legjobb -2kg mutatott reggel a mérleg 1hét alatt!Nagyon őrülők hogy végre megmozdult és nem is vagyok éhes egyáltalán előbb kellet volna elkezdenem Smukky köszi a segítséget !!
Ami viszont elszomorít a férjem nagyon jó barátjának van a meglepi szülinapi bulija és nem tudtam menni a gyerkőcöm és a párom mentek én meg kuksolok a szobában!!:-((
Sziasztok!
Csak bejelentkezem. Még megvagyok, nem vesztem el. :) ( ha esetleg hiányolt volna valaki?! :) )
Most baromi kevés időm van, de holnap visszaolvasok. Szép napot nektek!!
Aha, csak simán betekertem magam itthon.
Brutál volt nagyon!
De azért nem adom fel, kemény vagyok! :)
Csajok!
Kipróbáltam paprikakrémes tekercselést. Hááááát, ezt az ellenségemnek sem kívánnám!
Remélem tényleg megéri, mert nagyon sokat fogok még szenvedni miatta! :S
Sziasztok!
Túl vagyok a tornán. Ezzel rekordot döntöttem, mert ennyit még nem mozogtam 1 hét alatt, mint ezen :)
Bebozi! Én zabkorpát használok csak, a búzáról nincs tapasztalatom.. A hastánc jó zsirégető! Hajrá :)
Sziasztok!!!
Napsugaras szép napot mindnyájunknak!!!! :)))
Phuuu csajok én bekavarodtam most a zabkorpát vagy a búzakorpát érdemes megvenni??? Megkérdeztem a patikába az eladót azt mondta ha kell tud ő is búzakorpát rendelni megnézte az árát 350/0,5kg rendeltem,itthon jöttem rá,hogy zabkorpát kellet volna.Búzakorpából mit lehet,egyáltalán jó valamire??Én is a régi kódot használom! lÁNYOK A HASTÁNC ZSÍRÉGETÉS mozgásnak jó??Van Cindy Crawford vélemények??? Előre is köszi! :))
Elővettem B.A.zsírégetős lemezét,ott kiválasztom majd a különböző gyakorlatokat és mindig más sorrendben fogom csinálni,így talán nem lesz unalmas:)Tegnap elkezdtem a fallabdát is,remélem most nagyobb kitartásom lesz és meglesz a hatása is!
A zabpehelylisztből mindent lehet csinálni,pl.sütik,rántás,nokedli....?Ja és hányas kód?
Jó éjt Mindenkinek!
Én maradtam a régi kódolás mellett! :)
Az nekem teljesen bejött, és ha valami jó ahhoz minek hozzányúlni?
Még a 2009-es zsebkönyvem van meg, az alapján "dolgozom". :)
Sziasztok!
MEGSZÜLETETT SHOBERT ZALÁN ma délelőtt!
Bebozi: Tojáspörkölt teljesen U1-es.
Én is sokkal kevesebbért szoktam zabkorpát venni, ekkora árkülönbségek lennének bioboltok között???
Kicsibéka! Ha nem bírod a zsír szagát, használj napraforgóolajat. Az is engedélyezett a legújabb "kódolás" szerint.
Mi is bioboltban vesszük!
Pont pár napja szereztem be megint, 390.-/0.5 kiló volt!
Szerintem nézz körül több helyen is, mert 990.-ért nagyon húzós! :S