Norbi Fogyi Titkok (beszélgetés)
Sziasztok! Nah végre megtaláltam a csapatot. Vagyis a "csonka" csapatot. Hát most én is berágtam Norbira, no nem magam miatt, én megvagyok blog nélkül is (többé kevésbé:) ), de szegény fogyózosok, nekik ez volt a lelki támasz. Remélem minél előbb visszaáll az oldal...
Amúgy napok óta akarom kérdezni, ki tud valamit a Korpovit kekszről? Annyit hallok róla, talán 1-es? Ha valaki leírná az összetevőket, meghálálnám, akár recepttel! :) Előre is kössszi.
Nah, mentem, remélem minél előbb visszatér a "rend".
Ma van az első munkanapom és már minden kajcsimat megettem. Mi lesz velem még 18.00-ig?
Ki kell találnom valamit, hogy ne csússzak így el!
Luna!
Ha szépen megkérlek, nekem is elküldenéd?
Előre is köszi
Jó reggelt mindenkinek!
Sztrájk lesz a vasúton?Még jó,hogy rendeltem buszjegyet,és azzal megyek most reggel Pestre.Tegnap meste megettek a szúnyogok.:)Fincsi volt akaja is,csináltam hozzá cukkinis,paradicsomos,paprikás salátát...és nagyon örülö,khogy ényegében este már alig ettem olyat,amit nem szabadot volna.Nah jó megkósoltam ap ogácsát,de mást nem...Most pl már rendesen érzem,hogy éhes vagyok,megyek is reggelizni lassan.:)
Szép napot mindenkinek!És jó fogyást!
Ma láttam a Match-ban Update falat... az tök jó, hogy összegyűjtötték a cuccokat csak azt nemtudom, hogy a Match alapbó drága vagy most főleg meg akarják lovagolni a "fogyihullámot"
De az üdítő kb 15Ft-tal drágább volt, mint egy másik helyen, a Jó estét ára 5Ft-tal nőtt... a Nutella 700Ft felett volt...a többit nem figyeltem...
már alig vártam, hogy hazaérjünk, ma elmentünk pancsolni egyet a férjemmel a velencei tóra :-) klassz volt
szupi volt a hétvége, de holnap is nekivágok egy nagy útnak, elfogyott a gyógyszerem és most tudok menni, erre sztrájk lesz a vasúton...
E Marcsi, mizu ??? Jól vagy?? Mikor jösz felénk?? úgy tervezem, hogy csütörtökön jövök haza, oooolyan jó lenne talizni!!!!!!
luna! minden ok?? remélem!!! küldtem a pozitiv energiákat :-)
sziasztok kislánykák!!!
idetaláltam és oda is, a régihez :-) de jó, hogy itt vagytok E Marcsi és luna :-)én is regisztráltam, és ugyanazzal a névvel!!!
Sziasztok.
Mindenki a régiről jött át? Vissza olvastalak benneteket és egyet mondhatok. Az én gépemre is a Norbi oldaláról jött vírus, mert egyszer írtam fél óra múlva meg már nem is lehetett a semmit kezdeni a géppel, vírus volt rajt:(
Luna: hogy telnek napjaid? Jól vagy?
És liszt nélkül.. csak keményítővel mennyire lehetséges egy jó kis sütit összehozni?
Nem lenne az igazi, ha jól sejtem, ugye? :-)
Sziasztok!
Meglátjuk, de szerintem akkor is az lett volna a legkorrektebb, ha legalább oda, a fórumba felírt volna valaki, hogy türelmet kérnek, probléma van, de dolgozunk rajta!!!
Na nem dühöngök tovább! Csak tudjátok van egy olyan dokumentum, hogy Netikett...! Minden informatikai karon oktatják...!
Ilyet akkor sem lehet csinálni!
Najó! Tényleg nem dühöngök tovább, ezt az energiát fordíthatjuk a fogyásra is! :o)
Frissítettem az oldalamat! Naplómat és az érdekességeket is!
Szeretettel, mindenkinek...! :o)
Nekem is keserű érzés volt, amikor az új lap jött be a régi link-en, de ott van alul a norbi.hu felirat, ezért bírom abban, hogy csak technikai elmaradás a dolog, s fog működni az a link még.
Mivel nem tudom az igazi körülményeket, miért lett így, s ki a felelős érte, nem ítélkezem. Hátha kiderül majd a dolog. Engem is ítéltek már meg igen hamisan olyankor, amikor tényleg nem is volt ráhatásom, vagy nem tudtam - valamit. Ezért most kivárásos alapon vagyok a dolgokkal.
A legelső fórumot ismertem én is !! Írtam oda!! Ezek szerint - Zsuzsa76xx találkoznunk kellett!! Ott is hasonló nevem volt, mint itt. Akkor valami robotokkal szó szerint megfojtották valakik a fórumot. Azért lett vége. Teli lett a végén velük, sőt vírussal is! Én akkor jöttem el onnét.