Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Fogyi Titkok fórum

Norbi Fogyi Titkok (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
290. fogyiluna (válaszként erre: 289. - Jenyna)
2008. júl. 12. 20:20
privi most ment..:))
289. jenyna
2008. júl. 12. 20:09

Nem, de szoktam ritkán Pesten járni... nem jött privim :-)

Am köszi a segítséget :-))

288. fogyiluna (válaszként erre: 287. - Jenyna)
2008. júl. 12. 20:07

Nem a levét! A bogyósat beleszórod, az almát reszeltem, vagy apróztam, attól függ, mit teszel bele.

Proteint vagy a net-en lehet rendelni, vagy bodys boldtban venni, attól függ, hol élsz? Városban?

287. jenyna (válaszként erre: 285. - Fogyiluna)
2008. júl. 12. 19:56

Okés, majd igyekszem :-)

Nah de úgy gondoltam a gyümölcsöt, hogy belekockázod pl? Vagy csak a levét?

Minden ízt szeretek :-ppp Az állaga is mindegy..

Keretem az nem tom mennyi van rá, hisz még nincs önálló fizetésem.. vagyis csak néha.. dehát az másra megy el :-)

De örülök, ha megírod priviben :-)

Akkor azt nem tod gyógyszertárban lehet-e ilyesmit kapni?

2008. júl. 12. 19:56
285. fogyiluna (válaszként erre: 284. - Jenyna)
2008. júl. 12. 19:42

Az arányok úgy legyenek, hogy olyan sűrű krémszerű massza jöjjön ki, én szoktam hagyni állni kb. 10 percet, mert megdagad a zab benne. Ha nem elég sűrű, teszek bele még. Ha sűrű, akkor egy kis jogit, vagy vizet még...Ki fogod tapasztalni, hidd el. A gyümi - mindegy, csak ne 3-as legyen! Ahogyan szereted, úgy tegyél bele.

Nekem megvan, honnét és mit rendelek. Milyen ízt szeretsz? Vanilia, csoki, eper? Más gyümi? Sűrű legyen, vagy hígabb? Havonta milyen kereted van rá? Tej helyett is szuper, fehérjepótlás. Én alig eszem húst is, ezért ez kifizetődőbb pénzben. Írok elérhetőséget priviben, mert nem akarok reklámozni itt. /ha kérsz/

284. jenyna (válaszként erre: 283. - Fogyiluna)
2008. júl. 12. 19:38

Arányokat tudnál írni? Vagyis mennyiségeket?

És hogy a gyümölcsöt milyen formában tegyem bele?

Nekem lehet este is belefér, mert mikor futok úgy érzem aznap mindig valami CH-t kell vacsiznom.. ilyenkor update1 szendvicset szoktam.. lehet csak beképzelem, de úgy érzem csak így nem vagyok éhes, illetve van erőm futni.... Ma nem megyek, így ma fincsi jogobella light-ot vacsiztam :-p Lehet kicsit éhes leszek később, de ilyen az élet :-p

Proteinporról tudnál 1-2 infót adni?

Igazából akkor érdekel igazán, ha lehet gyógyszertárban is kapni (pénzügyi okokból).... Van olyan fajta, ami abszolúte hízlal? Te milyen fajtát szoktál enni/inni? Minek kell vagy nem kell lenni az összetevők között, hogy kiderüljön jó-e 1-1 fajta proteinpor?

283. fogyiluna (válaszként erre: 282. - Jenyna)
2008. júl. 12. 19:29
Nagyon egyszerű! Próbáld ki. De van az almás-túrós is...A lényeg itt - túró, gyümi, zabkorpa, zabpehely,/mindkettő, vagy amelyik van otthon/, édesítő, natúr jogi, /de volt, hogy csak vizet tettem bele/ aztán valami gyümölcs, ami van éppen, s be a sütőbe kb. 15 percre...Tényleg hamar megvan, s igen finom szerintem. De nem este!! Este inkább csak fehérje, nekem a porteinporok jöttek be ilyen szempontból. Édes és finom, s nem hizlal.
282. jenyna (válaszként erre: 280. - Fogyiluna)
2008. júl. 12. 19:16

Én még azt sem csináltam soha :-p

Csak észrevettem, hogy ez is, meg a zabpehely darálása is mennyivel olcsóbb, mint a Norbi liszt... :-)

De már nagyon szeretnék muffint és gofrit csinálni :-) és majd ezeket vinni a suliban szendvics mellé.... mert nálam szept1-gyel nem csak a suli, hanem a hízás is kezdődik :-s

vagyis kezdődött.. eddig... ugyebár :-))

281. jenyna (válaszként erre: 279. - Fogyiluna)
2008. júl. 12. 19:11

Jól van akkor, ügyes vagy :-)

És persze, hogy nem jó, ne is tedd :-)

280. fogyiluna (válaszként erre: 277. - Jenyna)
2008. júl. 12. 19:08
Nemigen csinálok semmilyen sütit....max. túrós akármi - szmötyi: zabkorpa, zabpehely, túró, gyümi, édesítő, egy natúr jogi és kis sütés.....ennyi, de nekem elég.
279. fogyiluna (válaszként erre: 275. - Jenyna)
2008. júl. 12. 19:07
Lassan, de biztosan elve megy most. Nem lehet keményen, mert utána azonnal leáll és visszajön. Idegesítő eléggé. Én is ismerem az éjszakai evés rémét, igaz, csak egészséges dolgok jutnak eszembe, ha éhes vagyok. A többi cucc - már régen a múlté. De én spec. eset vagyok, mivel nagyon későn - vagy inkább már korán - fekszem le csak. Hajnalig nem egészen jó úgy fent lenni, hogy este 6-kor eszel utoljára.
278. fogyiluna (válaszként erre: 276. - Ee23dfcf71)
2008. júl. 12. 19:05

Alida, olvass vissza, sokat fogsz nevetni!!! Igen, jópáran itt vannak a régiekből, akiknek megvolt a címe, írtam mindenkinek. De a régi oldal is megkerült, igaz, más linkje van:

[link]

277. jenyna
2008. júl. 12. 19:00

Jah és ma egyik ismerősöm megkérdezte, hogy mennyit fogytam tavaly nyár óta, mert már látszik rajtam :-)

Háát végülis elmondtam az igazat.. hogy tavaly nyár óta volt egy kb.7 kilós hízásom és 11 kilós fogyásom... szal összességében annyira nem jó a mérleg, de azért a szevemnek jólesett... aztn mondtam, hogy még kéne vagy 15kilót fogyni azideális súlyhoz.. de akkor csak úgy nézett... lehet soknak tűnik, de tom, hogy nem lesz annyira szembetűnő, főleg, hogy most úgy gondolom, hogy nem is akarom az ideális (cm-110) súlyt elérni :-p

Keményítőről van valakinek tapasztalata? Sütikben milyen?

2008. júl. 12. 18:59

halihó.

végre megtaláltalak titeket.Luna itt vagy?régiek vannak?Évi,Stb.

275. jenyna
2008. júl. 12. 18:51

Szép estét mindenkinek! Luna, te hogy haladsz a kilóiddal, centieiddel? :-)

Ma reggelire megint volt 1-2 bűnös falatom.. dehát tegnap úgy megkívántam a lángost, amit hoztak, hogy megfogadtam, hogy ma akkor is megeszek 1-et... mert megérdemlem :-p Kis méretű lángos volt, de tom, hogy ez az adag csak valami U2-ből fért volna bele, de most nem érzek lelkiismeretfurdalást :-p

Éjszakai evés ismerős... nálam is jelen volt sokáig... aztán haználtam fogyitapaszt kb 1,5hónapig, de ennek elhagyása után nem tért vissza ez a rossz szokás szerencsére.. bár soha nem zabáltam, éppencsak bekaptam pár falat kekszet vagy egy csokikát, de ez is sokat számított talán...

274. fogyiluna (válaszként erre: 271. - 9854c8384b)
2008. júl. 12. 18:41
Ismerős dolgok, habár engem már érdekes módon nem csábít az szemét kaja, mert szó szerint - szemétnek !!!! - érzem...Nem jónak, hanem - ócskának!!! Nem akarom a szervezetemet mérgezni velük.
2008. júl. 12. 18:40

Örülök Neked Éva!! Olyan kihalt a régi oldal is, s itt is...nem jó érzés. Előtte nagyon sokat segített, hogy vagyunk, írunk...

Én a régibe is írok, s ide is, aztán majd kialakul, mi lesz. Beteszem a link-et ismét, hogy mindenki lássa, aki keresi:

[link]

272. sisevi
2008. júl. 12. 18:28

Sziasztok!!!! Itt Éva Oszi, mostanra értem ide... Próbálok egyelőre visszaolvasni... Luna, mindjárt küldöm a méreteket is az e-mail címedre... Akkor most ezen az oldalon fogunk írogatni?

A gyulai hét jól telt, oda nem rendeltem a NorbiUpdate kaját, viszont a szálloda kínálatából igyekeztem a kódoknak megfelelően enni. Hazafelé jövet a békéscsabai Update boltbe is bementünk, vettem édesítőszert meg akciós mogyorókrémet, de még egyiket sem bontottam ki... Egyelőre elköszönök, sziasztok: Éva

271. 9854c8384b (válaszként erre: 268. - Zsófi85)
2008. júl. 12. 11:56
én sokszor vagyok úgy, hogy de megennék egy tábla csokit vagy mondjuk eszek egy salátát és ott eszik mellettem a sült krumplit stb.. ilyenkor úgy vagyok vele, hogy de szar is most nekem, mert fogyózok és nem ehetem azt amit ők, utána meg eszek vmi egészségeset és ha nem vagy farkas éhes akkor nem is kivánod annyira amit a másik eszik. Mikor leadtam a felesleget utána ettem egy chipset és nem is esett jól, szóval nem mindig jó az amit a másik eszik, sokkal jobb vmi egészségesebbet, és nem kell kinézni a másik szájából a csokit, had egye majd jól meghízik, főleg este... :)
270. Mendi1 (válaszként erre: 269. - Kati 55)
2008. júl. 12. 11:38

Szia !!

Tisztában vagyok vale , hogy éjjel mindent elrontok , de képtelen vagyok nem "zabálni" , mint egy őrűlt , esze-veszett.Én már gyógyszert is kaptam a kényszerevésemre , de nem használ az sem .

269. kati 55
2008. júl. 12. 11:03

Szia Mendi 1!

Azt hiszem sorstársak vagyunk,mert sajnos én is zabálok éjjel,de én már olyan vagyok,mint Pavlov kutyája,pontban fél 2-kor megyek ki a konyhába enni,és minden olyant megeszek amit nappal nem.

Amikor ezt nem teszem akkor mennek le a dkg-ok.

Erről kéne leszoknom,és akkor lemenne az a +8 kg.

2008. júl. 12. 10:23

Sziasztok!

Én most ide írok,majd elválik melyik a nyerőbb.:)

Tegnap egy régi ismerősömmel beszélgettem msn-en és szóba jött,hogy egynéhány kiló felmászott rám..sajnos nem tudom kihagyni,mert ez rengeteg mindent megváltoztatott negatív irányba...megnézte az új képet rólam,ami csak arckép,de csak ennyit mondott..jól meghíztál...olyan rosszul esett,és vhol vmi erő indult el bennem,hogy ez így nem maradhat tovább..szóval most megint érzek magamban erőt,csak az a baj,hogy ez pár napig tart mindig...reménykedem,hátha most nem...lehet ha több ismerősöm mondaná....dehát nem mondják...de inkább ne is mondják,vagy mittudomén...

267. fogyiluna (válaszként erre: 265. - E Marcsi)
2008. júl. 12. 09:03

Igen, a súly kellett volna, de megvan a régi fórum, itt a link:

[link]

2008. júl. 12. 08:50

Talán most már rájövök, hogy kell használni az oldalt, de sajna ma sem fogok ráérni. Este majd benézek. Addig is kitartást mindenkinek!

Sajnálom, de szerintem sokan nem találnak minket:(Ez nagy kár egy ilyen csapatért!

2008. júl. 12. 08:48

Sziasztok csajok.

Buli lesz ma, de jó leszek:)

Luna: nem jó a mérlegem, de jól haladok, mert cm-ben jól megmutatkozik:)Pl: has-4 cm. Ez nagyon jól

CSak súly kellett volna nem?

Üdv: Marcsi

264. kaviár (válaszként erre: 229. - Kimba1)
2008. júl. 12. 08:35
Sziasztok! szivesen fogadnék minden receptet.Géppel,vagy anélkül is.10-kg szeretnék leadni,most update-tel probálkozom.Vettem kenyér lisztet,de nincs receptem,ezért kérnék,ha tudnátok ilyet.:))
2008. júl. 12. 07:42
jó reggelt!
262. fogyiluna (válaszként erre: 261. - Manóka07)
2008. júl. 11. 23:29
Aranyos vagy, már válaszoltam is odaát, lesben álltam ám!! :)))
2008. júl. 11. 23:27

Sziasztok!

Nem lehetne visszatérni az előző fórumunkhoz? Nekem ott jobban tetszett mint itt, de ahogy láttam ott már csak alig pár emberke van. :(

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook