Norbi Fogyi Titkok (beszélgetés)
Sziasztok!
Ugye,mint már írtam tegnap visszajöttem pestre,most épp azzal vagyok elfoglalva,hogy beázott a lakás,pont az újjonan beszerelt beépített szekrénynél ázok..éppp várom a hívást,hogy,mikor tudnak vmi szakembert kiküldeni...:SSS
A tornára még nem tudtam magam rávenni...otthon nem tirnáztam,de ma délután,este mindenképp tervezem már...Tegnap este ettem egy csomó mindent,úgyhogy inkább én is megpróbálkozom a napi többszöri kevesebb dologgal...
Most elég ideges vagyok a beázás miatt...:S
Sziasztok! Hát a Korpovit keksz ezek szerint tényleg 2,5 kód körül lehet. Amúgy nem hittem volna, hogy sós-szezámmagos, azt hittem, hogy ez is olyanfajta, mint a Jó estét! :D
De egyet mindenképp veszek, mert Béres Alexandra a Nagy Fogyásban uzsonnaként szerepeltette ezt a kekszet, s mégis fogytak tőle...
Nyanyu, ha U2-es volt, akkor nem gond, ha sima, akkor seggbe vagy rúgva! :P
nah, mentem, szép napot mindenkinek!
Luna,
Látom jobb a hangulatod :o) Nagyon tetszett a heti diétád. Munka ügyben hogy állsz?
A korpovit keksz az első könyvben még 1 kód volt most már 2. Nekem ő a vésztartalékom a táskámban. Egy kis ásványvíz 4 db korpovit keksz.
Tessék leszidni, tegnap még délután benyomtam két müzli szeletet.
:))))))
Fogyókúrás étrend
HÉTFŐ: Reggeli: Alma. Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal. Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány cukrászsütemény receptjének lemásolása.
KEDD: Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi. Ebéd: Hatalmas tál töltött káposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása. Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.
SZERDA: Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér. Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrós lepény lefényképezése. Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK: Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek. Ebéd: Húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság. Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK: Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalével, kekszreszelék. Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi. Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése. S
SZOMBAT: Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve. Ebéd: "Halászlé, túrós csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel. Vacsora: Paradicsom belsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP: Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefir. Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről. Vacsora: Amit a kanári meghagyott.
:))))))
Nem tudom hogy silerűlt,de előbb elkűldtem mint
akartam.A kényeztetés: nehéz dolog megtalálni a
helyes arányt.A szülők feladata a nevelés ,a mamák
papáké,a kényeztetés,persze csak módjával.
Jól kijövűnk az unokákkal,szeretnek nálunk lenni.
Tudják,hogy meddig mehetnek el,és hogy kell nézni
a papára,vagy mamára,hogy ne mérgelődjek ha már
legalább 3x szóltam,hogy pakoljanak össze,de
aztán összepakolnak.Nehéz haragudni rájuk,de nem
tehetjük meg,hogy elrontsuk azt amit a szüleik
/még emlékszem milyen nehéz/elértek náluk.
Még váalszolok. Szerintem Kristóf nem haragszik, ha többen figyelünk rá is:D A csapat az csapat. Hány unoka van? Én holnap viszem a lányom kb.2 hétre anyósékhoz. Már várja, mindenki rá figyel:)Sokat foglalkoznak vele. Nyugodt vagyok ha ott van, mert nincs elkényeztetve.
Na, tényleg jó éjt.
Most látom,hogy te is válaszoltál Kristófnak.
Inkább többen mint senki sem.Vissza kellett volna
olvasnom előbb.Itt vannak az unokáim ezen a héten,
és nem sűrűn jutok a géphez,csak ilyenkor,mikor
már alszanak.Gondoltam mindjárt irok,hogy ne keljen visszakeresni.
Korpovit keksz
Ropogós korpás keksz.
Összetevők:buzaliszt,buzakorpa /14%/szója-
liszt,növényiolaj,árpamaláta kivonat,térfo-
gatnövelőszer/E5oo/szezámmag,só/nátrium-klo-
rid,kálium-klorid/emulgeálószer/szójalecitin/
lisztkezelőszer/nátrium-metabiszulfit/.
Glutént,szójaszármazékot,szezámmagot,szulfitot
tartalmaz.
Tojás-és tejszármazékot,törökmogyorót is fel-
használó üzemben készűlt.
Átlagos tápérték 100g termékben 1adagban 4db
Energiaérték 429 kcal 74 kcal
Fehérje 13,8g 2,4g
Szénhidrát 63,8g 11,1g
Zsír 13,2g 2,3g
Ez van ráirva a csomagolásra,és hogy 1 natur
joghurttal vagy 1 p friss narancslével javasol-
ja.Szerintem 2,5 akódja,nekem 3-4 db elég.
Magában vagy almával szoktam enni,amolyan vész-
tartalékként.Szerintem még mindig jobb mint
egy teljesen fehérlisztes.
Szia.Maja
Hello Fiatalok!
Bocsi, bizonytalan ideig csak nagyon ritkán leszek net közelben, de igyekszem megoldani a "problémát"! :)
asszem múlt héten lemaradtam a súly adatokkal, most pótolom: 99.8!!! Na mit szólsz Luna??? Annyira büszke vagyok magamra hogy csak na! És nagyon-nagyon jól érzem magam a börömben!!!
Puszi minden "fogyózónak" És kitartás!
Ja a régi fórumon Én voltam Évi ... :)
Hali.
Itt is ott talizunk:D Háj: Kristóf!Íme a kért adat:Összetevők: búzaliszt, búzakorpa (14%), szójaliszt, növényi olaj, árpamaláta kivonat, térfogatnövelőszer (E500), szezánmag, só (nátrium-klorid, kálium-klorid), emulgálószer (szójalecitin), lisztkezelőszer( nátrium-metabiszulfit.
Ezek alapján nem is tudom, kevés elfogyasztása esetén talán kettes. HM?
Sziasztok!
Nah megint géphez jutottam,nem volt semmi ma feljönni pestre,de felértem...és itt vagyok.Ma már itt vagyok,bár a torna elmarad ma sztem...ma azt mondta a barátom,hogy az a baj,hogy egyszerre túl sokat eszem,mert ma még desszertet is ettem,meg levest,meg másodikat.Olyan rosszul esett,de lehet,hogy igaza van.
Nem tudom,hogy jobb,mert ma pl 3-szor ettem,de az utolsó 1 körül volt.Most este,csak két bögre tejet ittam,édesítővel...
Nem tudom egyek-e tényleg kevesebbet többször,vagy este már ne egyek?