Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Női reakció fórum

Női reakció (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8
2017. dec. 25. 23:22

En nem hinnem, h itt a mit nyalt a tema Fo targya.Felizgult, es szexualisan vele lenne. Hogy hogyan... ismeretseg utan a "de kinyalnalak/megdugnalak^magamhoz olelnelek" azert izgazo, mert elmenye alapozva beindul az ember agya.

Ha meg csak idegen, hat istenem, tetszeni akar, mint mindenki.

90. 04424e865e (válaszként erre: 89. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 23:19

Jóbarát!

Ezt ne nekem írd, hanem azoknak az amazonoknak, akik szerint nem csak átvitt értelemben kellett volna a 25 év alatt a feleséged hátsóját kényeztetni.

89. tabu témák (válaszként erre: 87. - 04424e865e)
2017. dec. 25. 23:14
Akkor én is mondhatnám, hogy miért hallgatott a nejem eddig. Ki volt nyalva a feneke a szó átvitt értelmében. Nem kellett dolgoznia sem. Mindent előteremtettem. Ha az bűn, hogy nem dugom a nyelvem a fenekébe akkor bűnös vagyok Én gusztustalannak tartom ezt.
88. Smirnoff (válaszként erre: 73. - 438047860c)
2017. dec. 25. 23:10
Kesz xd
87. 04424e865e (válaszként erre: 86. - Gribedli***)
2017. dec. 25. 23:06

Nem erről van szó. Többen pálcát törnek a fórum kiírója felett, hogy ő tehet erről az egészről, mondván nem volt hajlandó felismerni, hogy az asszonyka azt szerette volna, ha időnként bélyegnek nézi a fenekét és nyalja.

Belát valaki a pár házasságába? Tudja valaki, hogy mit tett meg a feleségéért?

Persze a pasi a hibás, mert nem jutott eszébe, hogy a fagyi helyett inkább a felesége fenekét kellett volna nyalni.

Személy szerint én azt gondolom van sok testrész , amit nyalni lehet a nőn és gusztusosabb, mint egy ánuszrózsa.

Mondom ezt úgy, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy ez ismét egy nagyon jól felépített provokatív fórum és nem több.

86. gribedli*** (válaszként erre: 83. - 04424e865e)
2017. dec. 25. 22:55
A fórum egy provokatív üzenetről regél, egy nő visszafogott,ruhás képére. Nem volt semmi kötelező. Nem volt kötelező kommentelni a nő képét, pláne a nő sehol sem írta, hogycsak olyanok lájkolják, akik szeretik ott kényeztetni a partnerüket. Annyi a "bűne", hogy azt írta vissza, hogy igen, izgató. Szóval nem arról van itt szó, hogy a nők elvárnâk, hanem hogy a fèrfiak szeretik csinálni ezt, kezdeményezik. A nőknek meg tetszik. Nem vonatkozik mindenkire és senki sem mondta, hogy kötelező ezt csinálni vagy hagyni vagy ilyenek, ízlés dolga. Nincs szükség kutyás hasonlatokra.
85. be95e6ff22 (válaszként erre: 84. - 04424e865e)
2017. dec. 25. 22:44
Oh, hát te aztán a szexuális kultúra magas fokát testesíted meg.
2017. dec. 25. 21:28
De ha esetleg a kutya valami miatt nem lenne kéznél, egy marék aszalt szilvából, savanyú káposzta levéből, lejárt szavatosságú kefirből, csinálnék nekik olyan koktélt, hogy megtudják valójában mire is való a fenék.
2017. dec. 25. 21:19
Néhány hölgynek, a hozzászólók közül azért vennék egy kutyát, és ha rajtuk van az az inger, hogy valaki nyalja ki a tiszta, ápolt, frissen borotvált feneküket, legyen aki megcsinálja nekik.
82. 8a65af67ce (válaszként erre: 77. - Simple)
2017. dec. 25. 20:26
:D
2017. dec. 25. 20:20

Jól nekiestetek a fórumindítónak. Miért is?

Úgy gondolom, ha az asztali gépen nem jelentkezett ki, akkor igazából nincs rejtegetnivalója. Ha takargatni akarna valamit, odafigyelne a kijelentkezésre, jelszóváltásra, hogy ne tudd.

Bár hozzáteszem, ebből bármi lehet.

És hogy jól esett neki, hogy más férfit felizgatott így 25 év után? Hát istenem, nőből van.. kell neki a megerősítés, hogy még mindig kívánatos és szexi.

Én nem a váláson gondolkoznék. Hanem hogy újra őszíntén tudjunk beszélgetni. Vágyakról, fantáziákról, szexről.

80. gribedli*** (válaszként erre: 77. - Simple)
2017. dec. 25. 20:09
:DDD
2017. dec. 25. 20:07
Nehogy már itt a forumindtó feleségéből csináljatok mártirt.Amugy a forum inditó megirta,hogy amig nem olvasta el mit irogat a nős férfinak addig fogalma sem volt,hogy a feleségének ez a vágya.Meg nekem az a véleményem,hogy eddig a nőcske sem volt egy szent ki tudja eddig hány férfi nyalta már ki a hátsoját.
78. gribedli*** (válaszként erre: 73. - 438047860c)
2017. dec. 25. 20:05
:D
77. simple (válaszként erre: 70. - 438047860c)
2017. dec. 25. 19:45
A fórumindító teljesen fogalmatlan, gőze nincs mire vágyik egy nő... Ha tudná, hogy van aki még tövig bele is nyomja a nyelvét és imádja! :D Egy igazi férfi most fogná, és úgy kinyalná a felesége hátsóját, hogy a nő csak pislogna, de ő inkább válni akar. :D Nem vagyok meglepve, hogy a nő begerjedt egy idegentől is, ilyen szexuális kultúrával megáldott férfi mellett nincs túl jó dolga szegénynek.
76. simple (válaszként erre: 66. - Gribedli***)
2017. dec. 25. 19:41
Én is így gondolom.
75. be95e6ff22 (válaszként erre: 68. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 19:34
Miért jó...?Ugyanazért, amiét neked jó ha orálisan kényeztet.Vagy ugyanazért, amiért azt élvezi, ha a csiklóját veszed kezelésbe.Mert erogen zóna a fenék/ánusz is. Képzeld, én férfiaknak is csináltam-hetero nőként hetero férfiaknak.
74. vacsa (válaszként erre: 70. - 438047860c)
2017. dec. 25. 19:30
Ez tetszik és mélységesen egyetértek :)
73. 438047860c (válaszként erre: 72. - Gribedli***)
2017. dec. 25. 19:28

Karácsonyra küldtem nyalós szmájlit, bár kicsit fintorog :D ezexerint tabus ismeri a felesége pitscháját annyira, hogy NE akarja kinyalni :O miért nem írja meg EZT ennek az "udvarlónak" hogy neki is elmenjen a kedve tőle??

Hm.

72. gribedli*** (válaszként erre: 70. - 438047860c)
2017. dec. 25. 19:24
Ez is igaz, ruhában nem látszik, hogy kinek milyen âpolt vagy ápolatlan a hátsója, de az illetőnek ez jutott eszébe, szólâsszabadság van:DDD
71. gribedli*** (válaszként erre: 68. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 19:17
Most őszintén. Egy, nem nyalta ki a seggét, csak írta. Kettő, nyilván hétköznapiasan, felöltözve is beindította valakinek a fantáziáját és erre ő ráharapott. Neki talân ez hiányzik mert te észre sem veszed. Mert ha észrevennéd te is, akkor nem válaszolt volna a pasinak.
2017. dec. 25. 19:05

Most komolyan, frissen mosott-borotvált tiszta popsit, AZÉT, AKIT szeretek, hámámostmáráadásul 25(!!) év után SE tudod kinyalni, te szerencsétlen hőscincér?

Nyújtsd be a válást.

Mindenkinek jót teszel vele.

Hogy te hülyén halsz meg, a te dolgod, de hogy mást is magaddal rántanál, az már gond lenne...

69. epervirág (válaszként erre: 63. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 19:01
Hát nálad sem stimmel valami.Hogy tudod ezt magadban tartani,hogy ne kérdezd meg a feleséged,hogy ez most mi?!Bár egyértelmű a dolog csak lehet,hogy neked nem.
68. tabu témák (válaszként erre: 67. - Gribedli***)
2017. dec. 25. 18:51
De most őszintén. Szerinted az normális, hogy a feleségemet az izgatja, hogy egy nős férfi maszturbál a teljesen hétköznapi képére?Már azt nem is kérdezem újra, hogy miért jó ha a seggét is kinyalják.
67. gribedli*** (válaszként erre: 63. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 18:14
A párkapcsolat nem egy kakasdomb,amin ücsöröghet az ember és ennyi. Azt az energiát,amit abba fektetsz, hogy nyomozol utána, abba is feccölhetted volna, hogy figyelj a másikra. De végülis ha valaki nem tesz érte semmit, aztán mikor a másik kifelé kacsintgat, elintézi annyival, hogy befejezte vele, ez is egy megoldás, sőt, szerintem még meg is könnyíted vele a dolgot neki.
66. gribedli*** (válaszként erre: 65. - Simple)
2017. dec. 25. 18:08
Szerintem a feleségnek még szivességet is tesz vele, ezek után:)
65. simple (válaszként erre: 63. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 18:05
Szerinted ez a legjobb, amit tehetsz?!
2017. dec. 25. 17:19

Kitôl: farfara, 2017-12-25 10:29

Téma: gatyába élvezni...? Tőled?

Üzenet:

Azért vannak Férfiak is az olvasók között... nem minden a külső mert ha a lelked nem "kura jó" fel sem áll a műszerem...! A látvány nem minden! Tudod a látványpékség cuccai a legízetlenebbek! De lehet, hogy Te kivétel lennél??? Adja Isten! Szép Fényünnepet!

Válaszom: "szeretem én a viccet, kérem, csak nem értem".

A betű kihagyásaim a trágár szavakban meg direkt, különben nem lehet elküldeni.

Adja vissza az Isten amit nekem szántál, és többet ne privizz se ezen, se más nicken. Köszi.

63. tabu témák (válaszként erre: 62. - Gribedli***)
2017. dec. 25. 16:03
Nem is biztos, hogy az izgatja (amit inkább le sen írok) hanem az, higy ez a nős férfi az ő fotójára önkielégít. Nem kérdezem meg még most. Várok, hogy mi lesz. Ha továbbra is megy a levelezgetés akkor ha neki egy ilyen perverz nős férfi kell, én nem állok a vágyai útjába. Befejeztem vele.
62. gribedli*** (válaszként erre: 59. - Tabu témák)
2017. dec. 25. 09:55

Mert 25 évvel ezelőtt meg lehet, hogy kiröhögted volna (ha már akkor is ilyen volt),ma meg más világot élünk. Sőt, az is lehet, hogy fokozatosan lett ilyen, miért baj az, hogy változik az ízlése valakinek? Te már most tudod, hogy 25 év múlva mit fogsz gondolni?

És itt nem azon van a hangsúly,hogy kinyalod a fenekét vagy nem, hanem egy izgalmasabb szexre vágyik, az a dolog csak egy aprósâg a sok közül, ami még a listáján van,gondolom, te leragadsz ezen az egyen de biztos jô hosszú a lista.

1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook