Női reakció (beszélgetés)
En nem hinnem, h itt a mit nyalt a tema Fo targya.Felizgult, es szexualisan vele lenne. Hogy hogyan... ismeretseg utan a "de kinyalnalak/megdugnalak^magamhoz olelnelek" azert izgazo, mert elmenye alapozva beindul az ember agya.
Ha meg csak idegen, hat istenem, tetszeni akar, mint mindenki.
Jóbarát!
Ezt ne nekem írd, hanem azoknak az amazonoknak, akik szerint nem csak átvitt értelemben kellett volna a 25 év alatt a feleséged hátsóját kényeztetni.
Nem erről van szó. Többen pálcát törnek a fórum kiírója felett, hogy ő tehet erről az egészről, mondván nem volt hajlandó felismerni, hogy az asszonyka azt szerette volna, ha időnként bélyegnek nézi a fenekét és nyalja.
Belát valaki a pár házasságába? Tudja valaki, hogy mit tett meg a feleségéért?
Persze a pasi a hibás, mert nem jutott eszébe, hogy a fagyi helyett inkább a felesége fenekét kellett volna nyalni.
Személy szerint én azt gondolom van sok testrész , amit nyalni lehet a nőn és gusztusosabb, mint egy ánuszrózsa.
Mondom ezt úgy, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy ez ismét egy nagyon jól felépített provokatív fórum és nem több.
Jól nekiestetek a fórumindítónak. Miért is?
Úgy gondolom, ha az asztali gépen nem jelentkezett ki, akkor igazából nincs rejtegetnivalója. Ha takargatni akarna valamit, odafigyelne a kijelentkezésre, jelszóváltásra, hogy ne tudd.
Bár hozzáteszem, ebből bármi lehet.
És hogy jól esett neki, hogy más férfit felizgatott így 25 év után? Hát istenem, nőből van.. kell neki a megerősítés, hogy még mindig kívánatos és szexi.
Én nem a váláson gondolkoznék. Hanem hogy újra őszíntén tudjunk beszélgetni. Vágyakról, fantáziákról, szexről.
Karácsonyra küldtem nyalós szmájlit, bár kicsit fintorog :D ezexerint tabus ismeri a felesége pitscháját annyira, hogy NE akarja kinyalni :O miért nem írja meg EZT ennek az "udvarlónak" hogy neki is elmenjen a kedve tőle??
Hm.
Most komolyan, frissen mosott-borotvált tiszta popsit, AZÉT, AKIT szeretek, hámámostmáráadásul 25(!!) év után SE tudod kinyalni, te szerencsétlen hőscincér?
Nyújtsd be a válást.
Mindenkinek jót teszel vele.
Hogy te hülyén halsz meg, a te dolgod, de hogy mást is magaddal rántanál, az már gond lenne...
Kitôl: farfara, 2017-12-25 10:29
Téma: gatyába élvezni...? Tőled?
Üzenet:
Azért vannak Férfiak is az olvasók között... nem minden a külső mert ha a lelked nem "kura jó" fel sem áll a műszerem...! A látvány nem minden! Tudod a látványpékség cuccai a legízetlenebbek! De lehet, hogy Te kivétel lennél??? Adja Isten! Szép Fényünnepet!
Válaszom: "szeretem én a viccet, kérem, csak nem értem".
A betű kihagyásaim a trágár szavakban meg direkt, különben nem lehet elküldeni.
Adja vissza az Isten amit nekem szántál, és többet ne privizz se ezen, se más nicken. Köszi.
Mert 25 évvel ezelőtt meg lehet, hogy kiröhögted volna (ha már akkor is ilyen volt),ma meg más világot élünk. Sőt, az is lehet, hogy fokozatosan lett ilyen, miért baj az, hogy változik az ízlése valakinek? Te már most tudod, hogy 25 év múlva mit fogsz gondolni?
És itt nem azon van a hangsúly,hogy kinyalod a fenekét vagy nem, hanem egy izgalmasabb szexre vágyik, az a dolog csak egy aprósâg a sok közül, ami még a listáján van,gondolom, te leragadsz ezen az egyen de biztos jô hosszú a lista.
További ajánlott fórumok:
- Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O)
- Hírek a nagyvilágból és a hozzáadott reakciók
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Normális ez a reakció?
- Anyós reakciója
- Szerintetek is a szakítás a férfi reakciója arra, ha egy nő a következőt mondja neki?