Női reakció (beszélgetés)
Itt sokan azt gondolják, hogy a feleségemet én bezárva tartom. Ez sem igaz. Bármikor mehet bárhová. Dolgozni is mehetett volna. Nem tette soha. Most majd kénytelen lesz ha fent akarja tartani a házat és meg akar élni valahogy.
Én elköltöztem tegnap tőle. Neki adtam a házat Nem állok a vágyai útjába többé.
Epevirág rugózik még ezen, mi már lapoztunk:D
Én 60 éves vagyok. A párom 42. Persze, hogy már nem úgy működik a dolog mint amikor én is 40 voltam. Ezt tudta ő is amikor hozzám jött.
Na látod.
Itt sokan még azt is tudják. Még úgy általában mindent. 😂
Megtudhattad hát, hogy milyen a házasságod, mik a feleséged igényei, mindezt karácsonykor, kérdezz máskor is 😂
Erről sem írtam semmilyen információt. A fenék nyalást sem tudom, hogy szereti-e.
😂
Ismerik a feleséged titkos vágyait is! 😂
Nincs sok időm fórumozni. Egy Kft-t vezetek ami sok időt igényel. Ezért nem írtam ide. Elolvastam a hozzászólásokat de sajnos más irányba ment el a beszélgetés.
Én nem azt akartam, hogy összevesszenek egy kérdésen. Minek kell belemagyarázni olyan dolgokat egy szituációba ami nincs is ott? Én azt kérdeztem, hogy egy nőt fel tud-e izgatni az, hogy ha megtudja, hogy egy férfinak annyira tetszik, hogy az önkielégít a fotóját nézve.
Semmit nem írtam a házasságomról. Honnan tudják itt egyesek, hogy nekünk milyen a házasságunk?
Tegnap megnéztem a foruminditó adatlapját.Tegnap is rajta volt a forumon,de ide még egy szót sem irt.Akkor mi ez ha nem átverés???
Èn sejtem is, hogy ki az, de ha röhög, csak kínjában, mert nem sok oka van rá
Mocsok Zuckererg, nem érzi a felelősséget? Még hány házasságot fog tönkretenni ez az átkozott fészbúk? ;)
Szerintem valószínűbb, hogy valakinek az alvó nickje, és most itt röhög, miután bedobta az atombombát ;)
Ha már olyan okos vagy szerinted mit irt a forumindito négy oldalon keresztül?
Te aztán nagyon tudsz olvasni.Viszont az a véleményem ,hogy a foruminditó jot röhög most rajtunk,hogy jól megkeverte a szart.
Most felejtett el kilépni az asszony fb-ről:D
Jóhogynem máglyára küldöd őt, mert te nem tudsz olvasni
Valószínű semennyire, ugyanakkor sajnos ez valós probléma, sok házasság jut zátonyra hasonló történetek miatt.
mindegy mikor regisztrált csak az az érdekes hogy hogy eltünt a forumindito.
Ez azért már bőven a gáz kategória.
Lehet beszélgetnetek kellene erről-arról...
Klasszul egymásnak esetetek egy troll keze alatt ;) Mennyire életszerű, hogy valakinek épp most jutott eszébe, hogy valamikor fél éve regisztrált egy női fórumra?
Én is nagyon sajnálom. Hogy ez mekkora probléma! Mit neki a testi fogyatékosság, esetleg egy gyerek elvesztése, ha nem kapta a párja még soha a farkát a szájába. Felháborító és óriási probléma valóban. Nyakunkon a 2018-as év, hogy élhet valaki így? Csoda, hogy nem ugrott még emiatt a Dunába.
Neked aztán nem.Remélem van férjed vagy párod aki majd az egyik ismerötök fényképére fog kielégiteni.Te meg mehetsz akkor a p.....a
Rettentően szánnám szegény, szerencsétlen lúzert, hogy csak ennyi jutott neki szexuális élet gyanánt.
Jesszus, a szövegértelmezéssel akadnak gondjaid. Hagyjuk.
Lehet azota már beszélt vele.Hogy lehet fejben olyan képet összerakni,hogy a felesége azt irta vissza a pasinak,hogy benedvesedett a bugyim töled.Ezt a foruminditó a saját szemével látta,hogy ezt irta a felesége.Ebbe mi a félre érthettő?
Nem beszélt az asszonnyal, csak így rakta össze a képet a saját fejében.
Én is úgy gondolom, hogy férfi legyen férfi, a nő pedig éljen vissza a hatalmával. :)
Én le sem merem írni, hogy miket szoktam csinálni, ha már egy fenéknyalás is perverziószámba megy. Pontosan így látom én is, rengetegen vannak akikben semmi érzékiség nincs, és soha nem szeretkeztek még igazán önfeledten....Van egy férfi ismerősöm, akit 4 évig nem nem vett szájba a barátnője, az egész kapcsolat alatt, merthogy neki egyszer rossz élménye volt... Szerencsétlen nagyon ki van készülve, fényt kaptam amikor elmondta.... Szerintem ideális esetben alap, hogy minden reggel szánok erre pár percet, de ha csak két perc jut rá a férfiak akkor se hagyják ki, csak akkor iparkodnak. :D És egyáltalán nem érzem tehernek, sőt szerintem nagyon szexi dolog nőként a hatalmunkat gyakorolni. :D Ha egy nő rendesen el van intézve otthon, az biztos nem fog másfelé csavarogni, persze ehhez férfira van szükség.
A negyedik oldalon még a kérdező irta le.
Te hol olvastad hogy szereti ha kinyalják a seggét?
Ha már itt tartunk.
További ajánlott fórumok: