Női reakció (beszélgetés)
Van. Úgy tűnik, a feleséged is olyan nő, csak előtted nem meri felvállalni.
Az internet adta negatívumokra láthattunk egy csodás példát.
Az a baj, hogy minden internet használó kerülhet hasonló helyzetbe.
Hát igen. De elég érdekes, hogy ez csak most 25 év után derül ki.
Ha valami nem tetszik, ne tedd! Nem erről van szó. Viszont nem tudod megakadályozni, ha neki ez a fantáziája és a pasival ezt kiélhetné.
Ezek szerint inkább te vagy a visszafogottabb kettőtök közül. Lehet, hogy ő meg nem meri bevallani, mert tudja, hogy ilyen vagy, és úgy tesz, mintha ő is visszafogott lenne, közben meg nem. Elég szar lehet így hosszútávon elfojtani dolgokat.
De mi jó abban? Az a testrész nem arra való. Nekem eszembe sem jutott, hogy ilyesmit csináljak. De ha mondta volna, hogy ez a vágya akkor talán belemegyek.
Ha ilyen alacsony színvonalon műveled a szexet, ne csodálkozz, ha a feleséged így reagál idegen férfiaktól kapott üzenetekre....
Most komolyan!Te elnézed,hogy a feleséged más pasival kavarjon?
En imadom es a parom is imad ott nyelvelni ;)
Nem mondtam el. Teljesen véletlenül jöttem rá. Az asztali gépen lépett be a Facebookba és elfelejtett kilépni.
De most komolyan. Van olyan nő aki azt szereti ha ott nyalják?
Amennyiben letiltással nem járt az ismeretség, akkor ez virágnyelven azt jelenti, hogy "jó lenne, ha nem írnál ilyent többet... ide, mert veszélyes... " :)
:DDDD
Hát igen, így jár az ilyen. De azért a fb fiókjába be tudott lépni. Kütyük helyett inkább a nővel kellene foglalkozni.
Talán csak az a baja, hogy nem nyalogatod eleget a fenekét. :D:D
Én azt nem értem, hogy az üzenet után miért nem tiltotta le?
Nem értem, kinek mi köze a másik privát üzeneteihez.
Amúgy meg lehet, hogy a feleséged poénból írta csak, bár nem biztos, mert te meg egy női oldalon osztod meg az ő levelezését, szóval mindketten furán viselkedtek, na. Összeilletek :)
De azért ilyet vissza ir ugy hogy férje van?!Ez már nagyon durva!
Valószínű bejön neki a férfi.
Ez még nem bűn ugye, de azon a bizonyos határvonalon egyensúlyozik a feleség.. :( és könnyű zuhanni.
Ezek után a ffi nem fogja abbahagyni az üzeneteket, a feleség is válaszolni fog. És nem általánosságban lesz a téma a szexualitás, hanem konkrétan egymásra vetítve..
Elmondtad, hogy tudod?
Fotó és üzenet nélkül már teljesen másról van szó.
Hölgyek, ne essetek túlzásba! Mintha ugyanez nem létezne női körökben/fotó és üzenet nélkül is/
Hát mégsem olyan visszafogott az asszonyka.
Futok kicsit, aztán majd jól megbotlok hogy utolérjen...
Elmondtad hogy tudod? Mit reagált?
Azt gondolnám, hogy beteg a pasi, aztán eltünne az ismerőseim közül.
Hát nagyon visszafogott lehet a feleséged ha ilyet irt vissza ennek a kedves ismerősnek.
A feleséged valamiért adja alá a lovat... A válaszából ez jön le.
A feleségem egy visszafogott, nem kihívó személyiség"
Van valahol egy elsúlyedt téma.
A férj is igy kezdte, oszt mi lett belőle...
További ajánlott fórumok: