Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Sajnos a macska torkos állat,de vehetnél egy kutyát és oldódna a probléma:))
Mentél egerészni?:))
:)))mekkora tálcája lehet a cégüknek?:))
Szerintem egyedül is megbirkóznék a feladattal:))
Te nem?:))
a jeghegy tetejen elek : Sweden
Igen, emlekszem. azota meg csak egymast esszük :-)))
mrs!
emlészszel a régi szépidőkre amikor pénteken délután leultunk a konyhába, hoztunk egy nagy tálca sutit és az egész cég az zabálta. Most mi kimaradunk:(((((
Aki szeretne egy szenzációs fotót, az e-mailjét irja meg privibe!
Csúcs annyira jó!:)))))
misinéni te a vilag melyik reszen vagy?
:-)))))))))))))))))))
ktön jo kedvem lett.
Apropo, a sulyom 40 dkg-mal több lett, de a derekam megint 2 cm-rel keskenyebb. Szoval tojok a merlegre, a fontos az, hogy formalodom. Megeri 3-szor edzeni egy heten.
Fohász.
"Istenem, ha nem tudsz lefogysztani,tedd, hogy a barátaim gömbölyödjenek"
Ezt a fohászt kaptam ma a barátnőmtől aki szintén fogyizik a maga módszerével.
Hálámúl viszek neki holnap négy franciakrémest és egy egész sarokházat!
Éljen a barátság:))
Ez tényleg jó hir és köszi, hogy elmesélted!
A végén még úgy kell agyoncsapni minket:))
Sziasztok!
Drága Hoxa, olvastam a naplód. Fel ne add! :) Tényleg a honlapod hatására kezdtem bele én is az Atkins-ba. 1 cipőben járunk, nekem is felkúszott 1-2 napnyi bűnözés miatt(kiwik) 2 kiló! És kell 1 hét hozzá, hogy ledolgozzam. Most már másfél kilót ledolgoztam belőle. Ne csüggedj, a testünk változik, alakúl és ez nem megy 1ik napról a másikra. Kitartás kell, viszont -te is sokszor mondtad- figyelni is kell magunkra és az egészséget elsőbbre tenni. Lehet hogy a tested pihen a következő csata előtt!! :))
Na sokat írtam;)
Kitartást mindenkinek, és főleg minden kedves új Atkins-esnek! :)
puszi:
Bodsa
Krissz!
Köszi, privát válasz ment! Szia!
Vince,
fagyi nem, de parfé igen, tudtommal az tejszínnel kell csinálni.
Fagyi pedig nincs, csak álmodni szabad róla, munka van dögivel, lesz maney és mérleg.Legalább nemcsak én bosszankodom:))
A tésztát eltemetssük?:))
:))) akkor az atkins teszta:))))
ehes vagyok es fagyit ennek:)) amugy meg sokat dolgozom a penteket be kell potolni
Sziasztok!
Rendszeresen olvaslak benneteket, tök jó az oldal.
Ez a 4. Atkins hetem, eddig nem sportoltam, de most, hogy kicsit jobb az idő rászánom magam a futásra, ez nekem eddig bejött. Most viszont amióta diétázom egy sima átlagos naptól is iszonyatosan fáradt vagyok. Én amolyan éjjeli bagoly voltam, most meg este 11-kor ha nem fekszem le úgy érzem összeesek. Nektek honnan ez a sok energia?
Szücsi!
Véletlenül privátba küldtem el neked az üzenet, itt akartam bocsi.