Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
smoky a csernussal hagyjal márr. NEm akarom a velemenyemet leirni mert megint kapok a fejemre, hogy kultur bunko vagyok, de azok a beallitott kamu interjuktol hányok.
Amugy a sutistálcában nincs ch.
VEttem mérleget mondtam már.
Ugraltam is rajta, de rajottem nem trambulin pedig annyira orultem neki. Mivel a kedvesem nincs napokig igy magamra maradvan majd meregetem a sulyomat.
Sziasztok!!
Hoztam nektek egy kis boldogság-hormont!
Ma taliztam egy barátnőmmel, nézelődtünk és megleptem magam 1 aranyos kis tavaszi pólóval ;) Utána ebédelni mentünk!! Bizony.. Egy kis étterembe mentünk, inkább büfé, de sokkal szebb és színvonalas. Exotikus ételek vannak, saláták, gyros (pont e-kettőt ettem:), de van rizottó, tortilla, és sok különleges csilis étel is :) Jól laktam nagyon, diétás kólát kértem, és remélem azt is kaptam.. gépi Coke volt.. hát reménykedek..Aztán még egy kávézóba is beültünk és kávéztam és édesítőt kértem s kaptam, jó ez az Atkins ;) Szabadságot éreztem, hogy nem kell lemondani egy "randit" sem ez miatt!! :)))
Most hazajövet "lecsekkoltam" a fogyásom, és -6 és fél kiló!!!!!! Emberek!!! Végre ledolgozom amit bűnös kiwievéssel sikerült visszaszednem;)
Reggelre -7 meglesz!!! :)))))
Jajj nagyon boldog vagyok!! :)))))
Puszi mindenkinek :)
Bodsa
Hali! Már annyi mindent irkáltunk e fórumra, hogy a terheseknek is lehet saját fórumuk.Én ehhez csak asszisztálok. A fecsegőben írjuk le gondjunk, bajunk, bajaink és egyéb problémáink. A terhesek nyissanak saját fórumot joguk van hozzá. Sok tanácsot tuudnék adni mint szülésznő.
soha nem szeretném befolyásolni őket, nem is tisztem.Legyenek BOLDOG ANYÁK. Amolyen és is voltam a gyerekem születése körüli pillanatokban.
Sziasztok!
Javitsatok ki ha rosszul tudom, de szerintem ebben a diétában az a lényeg hogy ZSIROS kajákat együnk!
Nem???
Örömhír!!!
Az én Annácskám, és a barátnőm Pancsija pont ilyen cserfi, mint amilyen bébit te szeretnél. Úgy látszik az Anna-Pannák már csak ilyennek születnek :)
Félek mostmár ha esek akor igen nagyot huppanok.
Szinte már zörögnek a csontjaim, más sincs rajtam csak a hús és a háj:))
Biztos igen csini leszel, amúgy sem vagy kövér, nem tudom minek fogyózol?
Nem rohanok én sem, mi 23 éve gyötörjük egymást.
Képtelen lennék elviselni egy esküvői ceremóniát,inkább maradok lány életem végéig:))
Majd bemutatlak nekije,nehogy károsodj:))
Ennyire nem emlékezni..jöhet a Csernus?:))
Az esküvői ruhám csónak nyakú és egyszerű vonalú lesz, testvonalát követő és szatén.
Bár a kedvesem nem nagyon töri magát, nem lohol az anyakönyvvezetőhőz, pedig már 4 éve gyötörjük egymást.
vince eddig uszott szemben az árral és legkedvesebb atkonsos kolleganoje se foglalkozik vele, pedig van tiz percem.
Sziasztok, most akadtam erre a honlapra és nagyon tetszik.+ nekem sem ártana egy pár kg. minuszocska!
Próbálom az összes infót begyüjteni és elhatároztam hogy holnap elkezdem én is./nem csak hétfőn és elsején lehet!!:))/
Az lenne a kérdésem, hogy vitalinea 0 százalékos joghurtot sem szabad enni az első szakaszban?
Előre is köszi, puszi
Mi van veletek, mindenki dolgozik?
Velem foglalkozzatok, engem vigyetek fel a padlásra!