Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
Persze, nem lehet kategórikusan kijelenti semmit, a sportban főként, mindenkinek más jön be.
És a mennyiség is változó, nekem sokszor elég csak 1 órás aktív kimerítő súlyzózás, aztán van úgy, hogy csak futok.
A baj, hogy reggel nem vagyok éhes.
Igen, ez a baj, próbáld meg áttenni a nagyobb étkezést 12 óra elé.
Igen, az érzés ismerős.
De
Volt már úgy, hogy ilyenkor mégis megerőltetted magad és vetted a fáratságot egy kis mozgásra?
Én igen, és végtelen elégedettség lesz úrrá rajtam, hogy én csakazértis tornáztam és hiszem, hogy sokkal többet számít, mint az a mozgás, amit az energiatúltengéskor csinálsz!
MONCHA!
Hasonló véleményen vagyunk.
De! Nem lehet mindenkinél diktatórikusan kijelenteni, hogy heti x nap mozgás. Ez egyéntől is függ. Nekem volt olyan nap, amikor egy nap kétszer is tornáztam, mert teli voltam feszültséggel. Máskor meg egy csepp erőm sem volt, még a levegővétel is nehezen ment. Ezeken a napokon nem erőltettem a mozgást.
Szia Moncha!
Tornázok is minden este. Lehet, hogy este nem szabadna 6-7 óra körül már rántottát ennem?
A baj, hogy reggel nem vagyok éhes.
Drágáim.
Én már leírtam vagy 10x, de megteszem újra.
Nem a diétától kell csodát várni. Nagy hülyeség!!!
Heti 4-5 alkalommal kell mozogni, ami jól esik, jobban megdolgoztatni azokat a testrészeket, amelyeken több a felesleg, és MELLETTE DIÉTÁZNI.
Nem tévesztednő össze a sorrend!!!
Az én titkom:
reggel zabálás és utána csökkentem folyamatosan a ch adagot estefelé.
Na most, szépen meg kell nézni mennyi a folyadékszükséglet, ez kb. 1 hét kikalkulálni, és onnantól naponta annyi folyadékot bevinni.
A másik: én még egyszer sem bűnöztem a diéta alatt, pedig ott állt jó pasi mellettem, és fagyizott volna velem...
De hogy szépen fogalmazzak: én már olyat nem nyalok :))
Habóka!
Abban a kávésizében biztos, hogy nincs ch?!
Én egy hete csinálom a kúrát. Mérlegre még nem mertem állni, de érezhetően mentek le cenitméterek. :)Sajnos én imádom a zöldségeket, és nagyon nehezen tudok róluk lemondani.
Az én e heti menüm (remélem, segít):
1. nap:
r: 1 főtt tojás, 1 paradicsom, 1 medve sajt, 4 vastagabb szelet sonka, tea
e: 1 csomag füstli, 10 dkg ubi, 1 kicsi újhagyma, 2 vékony szelet pannónia sajt
v: 3 tojásos omlett(paprikával), kevés párizsival
2. nap:
r: 3 szelet párizsi megsütve, 1 paradicsom, pici paprika, 1 medve sajt
e: 5 db sonka tekercs ( 5 szelet sonka megtöltve medvesajttal, feltekerve) 8 dkg ubi
v: 2 tojásos omlett, szalonnával, pici ubival
3. nap:
r: tojáskrém (2 tojás megfőzve, pici vaj, pirospaprika, bors, só, pici mustár vagy majonéz, egy kevés apróra vágott újhagyma) Ezeket villával összetöröd, összekevered, majd 3 szelesült párizsira ráhalmozod, hozzá kevés ubi
e: 4 db virsli, 1/2 paradicsom
V: egy sült csirke felső comb, a paradicsom másik felével
4. nap:
r: 8 dkg sonka, 8 dkg uborka, 1-2 medve sajt
E: 15 dkg sült csirkemell, savanyú káposztával
v: 3 tojásos omlett, párizsi, 1 paradicsom
5. nap:
r: tojáskrém, felvágott, ubi
e: 2 csirkeszárny sütve, 1 paradicsom, pici kovászos ubi, medve sajt
v: 4 virsli, 2 szelet pannónia sajt, 8 dkg uborka
itt tartok, remélem, tudtam segíteni!
Én zöld jázmin teát szoktam inni. Előző este megfőzök két liternyit, és egy ásványvizes palackban viszem magammal a munkahelyemre, és azt szürcsölöm egész nap.
Próbáld ki, hátha segít, és szerintem, ne igyál kávét. Teázz! Mondjuk, csinálj erős teát (1/2 liter vízbe két filter teát áztass.) Nekem segít.
Sziasztok!
Még mindig ugyanazt a nótát fújom. 10 napja mindent betartok, napi 3,5 l vizet megiszom.
Ma Zazuka jóvoltából megérkezett a csíkom is, persze semmit nem mutat. Remélem a reggeli fog. Már nem tudom mit csinálok rosszul, de nagyon el vagyok kenődve, 1 dkg-ot sem fogytam. Kávémix nevű készítményt iszok egy kis tejszínnel reggel és délbe, 0,9 % koffenintartalommal. Ez is nagy bűn, vagy ez a minimális koffein is árthat. Már csak ezt tudom elhagyni, mert mindent a nagykönyv szerint csinálok. Azelőtt normális koffeines kv-t ittam. Ez az egy élvezetem maradt és finom is.
Segítsetek!!!!!!
Köszi MONCHA!
Sok sikert mindenkinek!
Ha már itt vagyok: Keton csíkot hol lehet venni? Mi a pontos neve?
Első szakaszban paradicsomot mérsékelten egyél 100 g-ban 4,00 ch van. Tehát ne vidd túlzásba, inkább zöldnövényeket legelj...ahogy illik.
Húst lehet enni bőven, arra nincs korlátozás.
www.kcal.hu nézd át a húsokat ;)
Teához nem tudok hozzászólni, mert én vizes vagyok.
Süssina pedig kiváló, én is azt használok.
Sok sikert!
Sziasztok!
Én egy hete csinálom a diétát, és eddig minden rendben. Mivel félek, hogy elrontom, lenne pár kérdésem:
A paradicsomról nem seki szó sehol. Ettől még lehet enni?
Egy étkezéskor mennyi a maximális húsmennyiség, amit meg lehet enni.
Én napi 2,5-3 liter zöld teát iszok. Néha észreveszem, hogy a vizeletem kicsit zöldes, és szintelen. Miért?
Ehhez kapcsolódik, hogy én a Süssina nevű édesítőt használom. Ezt lehet használni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Vikus
Az persze teljesen más!
Igen, sokszor a baba miatt írnak elő diétát, de azt kórházban szokták kivitelezni, és elég veszélyes dolog!!!
Szóval a diéta + terhesség/baba-szopi/tervezés
meggondolandó dolog.
Nem gondoltam senkire, csak egy intő figyelmeztetés.
Úgyis többen olvassák a forumot, mint azt gondoljuk!!!
Csak vannak emberek, akiknek fontosabb a külsejük. :((
És azt gondolom, hogy a teherbe esésnél is fontosak ezek a dolgok, szóval, ha babát akar valaki felejtse el ezeket, de erősen!!
Valakinél olvastam: pecsétes közti vérzés.
Fogamzásgátló szedésénél előfordulhat.
Ha nem szed semmit, akkor is, viszont akkor érdemes nőgyógyászhoz menni.
Ha többször van, akkor mindenképp javaslom, de egy esetében nem kell kétségbe esni ;)
Hello!
Már többször olvastam a baba melletti diétáról, sőt olyat is, hogy állapotosan!!!
Szomorú a tény!!!!
Ha valaki szoptat könyörgöm ne diétázzon!!!!
Nem akarom elhinni, hogy az a fontosabb :(((
Ne csináljátok ezt!!!!!!
Kérlek szépen!!!!!
Sziasztok!
Kérdeznék valamit. Milyen multivitamint szedtek? Béres kizárva nálam, mert attól farkaséhes leszek.
Válaszotokat előre is köszi.
A másik, most olvasom, hogy a havi ciklust is felborítja a diéta?! Úh, komolyan? Mindenkinél, vagy egyede válogatja?
Hát ezt is köszi :-)
Li
Szia!
Ha babát szeretnél elsősorban a cigit tedd le.Rettenetesen befolyásolja a ciklust,a fogantatást és a babóka fejlődését.Az első 9 hétben fejlődnek ki a létfontosságú szervek,az agy.Ráadásul az első 2-3 hét úgy teleik el,hogy nem is tudod,áldott állapotban vagy.Nagyon sokat árthatsz magadnak,és születendő gyermekednek azzal,hogy füstölsz.Black Mamba-nak igaza van a magzatvédő vitaminnal kapcsolatban.Én is az Elevitet ajánlom.A gyermekvállalás nem ott kezdődik,hogy a picurka megfogan,hanem a döntéssel,ami a te kezedben van!Felelősséggel tartozol érte,már a fogantatása előtt!Sok sikert Neked!
Pusz!
Képzeljétek, nagyon rumlis hetem volt, nem nagyon értem rá figyelni, hogy mit és mennyit eszem-iszom és mégsem jött vissza semmmi! Hurrá!
Na jó nem ettem olyasmit, amit nem szabad, de sokat és rendszertelenül ettem. Még epret is, most ez lett a gyöngém...De úgy örülök, ezek szerint előbb utóbb beállunk valami normális evési módra és nem kell majd folyton számolgatni??
Gyöngyi