Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
meg kell, hogy szokjátok egymást!
Mint nőgyógyásszal ritkán találkoztok, de ha majd kismamaként sűrűsödni fog a találkozásotok, ,meglátod tudni fogja ki vagy és mire kell figyelnie.
De a lényeg, adj még egy esélyt!
Magánrendelésén vagy a kórházban találkoztatok!?
A telefonos eléréssel nem vagy egyedül.
Úgy látszik egyre többen vagyunk akiknek rendesen a lelkébe tiport!
Örülök, hogy Jól vagytok! (képek)
Szia! Én is csak csupa jókat tudok, róla mondani!
Van egy szülésznő is, akivel nagyon szeretnek eggyütt dolgozni! Ha érdekel kérdezz rá nála! A barátnőm szült náluk, és nagyon-nagyon elégedett volt mindkettőjükkel! Husy
Szia!
Azt hiszem régebben itt már írtak róla!
Én csak annyit tudok , hogy nagyon jó ultrahangos!
Elég merev stílusú, de jó lehet, hisz sokan járnak hozzá, de sajna többet nem!
Jó Egészséget!
Sziasztok!Dr Hajas Sándorról szeretnék informálódni.
Milyen tapasztalatok voltak vele kapcsolatban?Törődik a kismamáival?Lelkiismeretes?Köszönöm
!
Szia!
Nem titok.
A Babám nyaka körül volt a köldökzsinór és megfigyelés gyanánt bent feküdtem a terhes pathológián. Egy kavarodás miatt Ő vitt el UH-ra és közölte velem:"Nézegethetem itt ezt a Babát, de 10 perc múlva akár el is halhat!" (38 hetes)
Szóval, nekem ez az élményem vele.Persze, ahogy kimondta megbánta és próbált mindenfélét mondani, de...Szerintem nem kell részleteznem.
(Elviekben a ma megjelenő cikkemben,csak hogy reklámozzam magam, a többi is olvasható, Ja és az Én orvosom is Gubás doktor, mind a mai napig, Őt tuti csak ajánlani tudom!)
szia
Nekem is van egy kellemetlen élményem vele. A szülőszoba folyosóján ültem, hogy felvegyék az adatokat,császár előtt. Az orvosom Gubás Péter volt, de Kocsis ezt nem tudta. Mindenesetre Kocsis elkezdte ócsárolni Gubást a főorvosnak, hogy, mi az, hogy most műt egy kismamát a műtőben és nem jelenti korábban be, stb. Tervezett császár volt, és én ott ülve végighallgattam az egészet, mivel rólam és az orvosomról volt szó!
Ez a "nyalás" persze lehet hogy az ő stílusa, mindenesetre nem nyert meg ezáltal!
Szia!
Sokan nagyon szeretik és szerintem is jó orvos, meg van a saját stílusa, de nekem volt vele egy rossz élményem, de ettől függetlenül én is csak jókat tudok róla!
Szia!
Én sem vagyok gyakran :-(
Én is biztos voltam benne, h Dienes szavai voltak, de azért rákérdeztem :-)))
Hogy vagytok?
Mi jól, Kíra egyre többet beszél, olyan cuki:-))))
Szia!
Én is csak ismerőstől hallottam dr.Kocsisról,nála szült,és nagyon elégedett volt Vele.
Gubás dr-ról szeretnék infót azoktól a kismamáktól akik hozzá jártak:
Én nem járok a magánrendelésére, mivel Miskolc nekem túl messze van, így csak szakrendelésre megyek Encsre. Az érdekelne, hogy ilyen esetekben szoktatok-e pénzt adni neki és mennyit, valamint milyen rendszerességgel? A szakrendelés ingyenes, azonban vannak kismamák, akik borítékolnak..
Az első terhességemnél kivártam a kb. 3-4 órát, mire sorra kerültem, azonban mivel nála szültem és ismer, most már felhívom és kb. 20 percen belül behív. Mi erről a tapasztalatotok, véleményetek, kell adni pénzt vagy nem, és mennyit?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?