Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Szépen gyarapodik Zotya, nem semmi. Kíra 3450 g és 54 cm volt. Most 9kg95dkg és 80cm. Nemsoká utolértek:-)
Saját rendelöd van?
Bocsi, megnéztem a Pocok naplóját. Nagyon cuki!!!És ügyes baba! Akár az én lányom!! Imád pakolni, nagyon merész, szereti a zenét, és nekünk is van "Brumi Macink". Kíra imádja.
Jól vagyunk, köszi. Mi a 8.foggal küzdünk, ennyit még egyikre se kellett várnunk. 5hónapja nem nőtt foga, vmelyik nap bújt ki a 7.
Nagyon tetszik a bemutakozód. Hogyan lehet ilyet készíteni?
Már sokat nőttünk..2600g született és 47cm,haza 2400g jöttünk.....most 7800g és 74cm körül van holnap megyünk védőnőhöz..
Ül,kúszik(ezerrel),ha akar akkor megy négykézláb,és most a favorit az állás,térdelés:))))
13-án lesz 9 hónapos:))Kis ügyeském:)
Szia!
hogy telt a napotok?
Sziasztok! Sehol senki? :-)
Elaludt Kíra baba, gondoltam megnézlek Benneteket.
Holnap megyünk szemészetre vele.
Nagyon aranyosak a gyermekeid!
Gratulálok hozzájuk! :)
Neked már a 3. babád született? Mikor? Ki volt a dokid? Nagyon szépek mindhárman:-)
Miért kerültetek át a korára és ki volt a gy.orvosotok?
Tényleg nagy csaj már:-) 10kg és 80 cm. Mondjuk az apja se kicsi.
de azért a te kisfiad tiéd se semmi:-)Ő is gyönyörű!
Sziasztok
Szeretnék egy kis segitséget kérni töletek,szülés utáni kontroll vizsgálaton dr.Sándor Zsoltnál voltunk,akkor nagyon rendes alapos és szimpatikus orvos volt,de mint tudjátok a történtek után ugy igazábol nem bizzok egy orvosba sem ezért nagyon nagyon meg fogom gondolni hogy kihez menjek,ezért ha valaki bármit tud erröl a Sándor Zsoltról irja már meg itt a forumon jot rosszat minden érdekel,én eddig jókat tudok róla de itt még senkitöl nem hallotam róla ezért éredekelne.
(a megyeibe van)
Január végétöl ujra probálkozhatunk babával igy aktuális lenne hogy mire oda kerül a sor tudjam kihez menjek.
Mi is akörül voltunk, de nem az ambulancián, hanem fönn a koraszülött osztályon, mert csak véreredményes papírt vittünk a doktornéninek.
Az orvosokról egy a véleményünk! Disznó mind! Ezért nem győzöm szajkózni, hogy ha már fizetünk, olyannak fizessünk, aki megérdemli. Nem sok ilyen van!
Olyan cukik a gyerkőceitek! Gratulálok mindenkinek!
Próbálok meg képeket feltölteni én is, hátha sikerül!
Úristen micsoda hatalmas csajszi már:)))
Nagyon szép!!!!
Jaj, ez nagyon ismerős!!
Semmi félelemérzet, nekünk meg megáll az ütőerünk:-(
Kíra ugyanez volt, hát, nem irigyellek!!
Láttam a képeid, nagyon édes bébi:-)
Majd még én is töltök fel.
Kira!
Mi is akarunk másodikat de még nem most...
Tegnap nekünk is nyűgi napunk volt,állandóan csak állna..olyanokat esik h kész ideg vagyok néha:(
Konkrétan nekem nem volt negatív tapasztalatom vele kapcsolatban, évekig hozzá jártam 18 éves koromtól 24-ig.Csak két barátnöm szült nála, meg egy távolabbi ismerősöm. Neki nem vette észre a méhen kívüli terhességét, emiatt mindkét petevezető szétrobbant, ill. egyik petefészke teljesen, a másik fele lett oda. Oda járt Szalmás hozzájuk, hogy ne legyen ügy belőle:-(
Azóta szerencsére lombikkal már van egy ikerpáruk:-)
Az egyik barátnőmhöz nem bent be a szülésre, a másiknál meg túlhordatta, emiatt a baba agyvérzést, ill. a magzatvízet nyelt, ami már nem volt tiszta. Későn császározták.:-( De szerencsére mindkét esetben egészséges babák lettek:-))
Hozzáteszem, ezek nem saját tapasztalataim, és már 6 éves történetek.
Úristen!!!
Ezek az orvosok nem normálisak!
Nekem még 2 hónap van a szülésig minden nap elgondolkodom, hogy mennyit adjak majd!
De ez szerintem rengeteg pénz, amit elvárnak!:(
Egy táppénzen lévő kismamától???
SZiasztok!
Én Cziákynál szültem, nem ő volt az orvosom, hanem Meskó, csak auguzstusba elment nyaralni, de már szólt előtte 2,5 hónappal. Cziáky a váltótársa. Már az átadásnál behívott a szobájába várta volna a pénzt. Az egyoik kismama hozzá járt és azt mondta hogy a magán tízszerese a sima szülés és nála 8000ft a magán, szóval kicsit van csak elszállva. Én tevezett császáros voltam, toxémia stb. miatt, de soha nem ért rá előterjeszteni az esetemet, majd egy főorvos rokon szólt így vittek 17 óra vajudás után császárra, Nekem ez volt a második az első is császárral, mert nem tágultam (az átkozott sport-kötött izmok, csak az első zsíve lelassult+ mekóniumos víz+...stb. Szóval némi ráhatással vittek császározni, azt mondta a 2 perces fájásokra semmi, a mérő már nem mérte olyan erősek voltak, megvizsgálni nem volt hajlandó, azt mondta csak akkor lesz császár ha délig lesz műtő, mert neki magánrendelése van Mezőcsáton. Műtőbe kerültem 3700g volt a gyerek 4-szer a nyakán a zsinór és olyan csúcs feje volt hogy borzasztó. Belső méhszájam már 4 napja teljesen nyitva volt, de a külső nem nyílt és melette 180/100-as volt a vérnyomásom amire adatott 6 vérnyomás csökkentő tablettát. A férjem másnap megkereste 40 ezret adtunk neki kedden onnantól kezdve péntek este láttam, szombaton már összepakolva vártam hogy a gyereket elengedték mennék én is haza. Nem volt boldog és tudatosította velem ogy kontrollra már ne hozzá menjek vissza, mert nem tartozom a marasztalni való betegek közé a potom 40 ezer forintommal.
Egy másik anyuka 2 nappal később szült mint én, szintén átvett betege Meskónak, és nem jött be hozzá, pedig méhszáj plasztika, vakbél műtét stb. már túl volt és hagyták szenvedni. Teljesen bevérzett, teljesen szétszakadt a méhe 4, 5 óráig plasztikázták, mert elnézték a gyereket 1 kerek kilóval nehezebb volt, 4680gramm. Én csak rosszat tudok mondani Cziákyról, viszont Meskót mindenkinek csak ajánlom az első fiam élete rajta múlt és ezt nem elfogultságból mondom, bár nehezteltem rá amiért nyaralni ment, de szólt előtte megbeszéltük átadott, csak Cziáky volt bunkó.
Szia Pocok:-)
Írtam neked (689.) Még nem olvastad?
Már megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?