Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Szia
Én Szeménhoz járok, most fogok nála szülni októberben,első kisfiamat is nála szültem,én őt ajánlom. Rendes szakmai tudása megven, UH-s is. Néha hangulat ember, de rendes.
Dr. Wijesinghe Ivor Miskolc Semmelweis 06-46/555-666 1092-es mellék Az Urológiai osztályon van a rendelője a Sebészeti Ambulancia mellett
Kolozsyhoz inkább ne! Mi ott voltunk először. Semmi papírt, leletet nem adott. Utána mentünk a fent említett orvoshoz, aki nagyon rugalmas, akár hétvégén is fogad. Helyben megcsinálja a vizsgálatot és kapsz róla azonnal hivatalos leletet. A vizsgálat eredménye merőben más lett, mint Kolozsynál. :( Végül műteni kellett és azt is megcsinálta ő. Nála lelkiismeretesebb dokival még nem nagyon találkoztam. Tényleg szán időt a betegeire(mi vagy másfél órát voltunk elsőre, Kolozsynál 5-10 perc), nagyon kedves, profi és még sorolhatnám. Nála is fizetős, 8e volt tavaly, de megéri és tényleg valós eredményt kapsz. Mi neki köszönhetjük a kislányunkat. Műtét után 5 hónappal már kopogtatott is a gólya...:D
Csak fizetőset tudok én is, sajna...
Miskolcon Erzsébet fürdőben, meg a sétáló utcán Kolozsy doktor is.
Szia!
Szerintem kizárólag Mertus Tiborhoz... :)
Sziasztok!
Én nem miskolci vagyok, de az itthoni dokikkal nem igazán vagyok megelégedve. Tudtok jó nőgyógyászt ajánlani Miskolcon, akihez kismamaként járhatnék? Nekem Vrastyák Pétert ajánlották meg Kocsis N. Csabát "néztem ki" a neten. Vélemény róluk? Köszönöm!
Sziasztok!
Én ma magánrendelésen voltam a Szalmás Attilánál.Sztk szakrendelésen nagyon rendes volt, nem olvastam róla kifejezetebben rosszat és bár kicsit gyanús volt de hozzá hamar kaptam magánrendelésre időpontot.Egy egyszerű citológiát és vizsgálatot szerettem volna kulturált körülmények között,gondoltam itt lesz rám ideje...ugye fizet is érte az ember,szolgáltatás, és minőséget ajánlanak meg stb...Az sztk szakrendelésekre sajnos úgy lehet csak időpontot kérned hogy azt sem tudod kihez mész.Kórházi orvosok vannak napi váltásban.Aki biztos az Sólyomvári főorvosnő Ő csütörtök-pénteken van az I Nőgyógyászaton.Kedves de szerettem volna egy kórházi orvost aki A MISEKben dolgozik.A citológiám p 3 lsil hpv 6 os, gyakori alhasi fájdalom, pecsételő vérzésre is volt már.Ez a citológia 2014 márciusi, amit most 3 hónap után 6.hóban kellene megismételni.Gondoltam magánrendelésen sima ügy és még meg is beszélhetem az orvossal a leleteimet.Ehhez képest ő kb 10 perc alatt letudott, alig akart megvizsgálni, írt fel hpv re külsőleges ecsetelőt wartecet, hogy ecseteljem magamnak a hüvelyemen belül a szemölcseimet.Aminek a betegtájékoztatójában is benne van,hüvelyen belül tilos alkalmazni!!!De mondom neki én nem tudom magamnak fizikai képtelenség, én a méhszájat amin van szemölcs hogy ecseteljem.Végig kenem a hüvelyem a Wartec egy az egyben lemarja a nyálkahártyát.Erre semmi válasz csak annyi kihúzza meg bedugja..?Nem voltam érthető??Szóval nagyon laza volt, ok, de oda sem figyelt én mit mondok, össze vissza kapkodott.Ok negyed 6 volt de az ő asszisztense adta ezt az időpontot.Mind1.Szóval tanácstalan vagyok.Még Vrastyákot ajánlották.Még őt lehet megpróbálom.Lőkös Ő a nyáron már csak augusztusban elérhető magánrendelésen.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?