Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Szia!
Jó rég voltam itt, tavaly januárban... Igen, azóta megszületett a második tündéri kisfiam aki most 4 hónapos.
Végülis maradtam a dokimnál, nem mentem màshoz. Mivel a kivizsgálásokon is minden rendben volt, tudtam, hogy majd úgyis fog sikerülni. Picit lenyugodtam és áprilisban már pozitív lett a teszt. :-)
Kívánom,hogy Neked is mielőbb sikerüljön!
Sziasztok!
Nagy segítséget szeretnék kérni. Olyan orvost keresek a Semmelweisben, aki ért és foglalkozik is a másodlagos meddőséggel.Megpróbálom röviden leírni esetemet. 2010-ben lettem terhes, volt egy részleges vetélésem (2 petezsák volt) Dr. Sándor Zsolthoz jártam,ő volt az orvosom végig,nála is szültem, gyors és egyszerű szülésem volt, összességében meg voltam elégedve vele. 6 hós volt a fiam, mikor elkezdtük tervezni a tesót (kisfiunk 4 hónap alatt jött) szóval 1,5 év sikertelenség alatt a dokim nem lépett semmit, se egy hormonvizsgálat, semmi. Majd végre terhes lettem...de a 7. héten sem látott szívhangot,illetve véreztem is...missed ab műtét lett belőle. azóta lassan 7 hónap telt el...és továbbra sem érkezik tesó...előző hónapban egy ki nem fakadt tűsző cisztává alakult (szóval nem volt peteérés)így kértem egy peteérés követést, aminek az eredménye, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem. Elegem van abból,hogy nem tesz semmit,hogy több,mint 2 év után csak egy missed ab-ig jutottunk, úgy érzem nem vesz komolyan,mondván fiatal vagyok még (28 év) és van már egy egészséges kisfiam. Szóval váltáson gondolkodom,lehetőleg Semmelweisbe mennék, hisz Zsolti a megyeiben van, a kellemetlen helyzeteket szeretném elkerülni. Olyan orvosra lenne szükségem, aki ért hozzá,és nem pénzéhez. Sikó kilőve.Köszönöm előre is!!!
Tudnátok nekem segíteni?
Lassacskán állítgatom össze a kórházi csomagot, de fogalmam sincs, hogy mit rakjak bele.
Mit biztosítanak a kórházban nekem és a babának?
Szia,
Engem novemberben műtött, laparoszkópos átjárhatóságit csinált.Mi érdekel pontosan?
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam itt,most segítséget szeretnék kérni.Van valakinek tapasztalata Dr.Sikóról nőgyógy.műtéttel kapcsolatban(ciszta,mióma)? Köszönöm előre is...
Sziasztok!
28 éves vagyok augusztusban esküvő után terveznénk babát, a következő kérdéseim lennének:
- Most szeretném abba hagyni a gyógyszer szedését 10 év után és az éves kivizsgálásom is esedékes ezért Vrastyák Péterhez iratkoztam be magánrendelésre. Érdeklődnék: Hogy milyen orvos? Mik a vélemények? És milyen árakkal dolgozik?
- Kit ajánlanátok szülész orvosnak és szülésznőnek a semmelweisbe? A gátvédelem elsődleges lenne.
- Milyen teendők lehetnek a babára való felkészülésnél, gondolok itt például vitaminokra vagy hasonló nem árt ha babát szeretnél ezekre oda figyelsz tanácsokra.
Köszi
En sem vagyok miskolci!!
De szeretnek most elmondani egy dolgot ami velem törtent hetfön!
Mentem a 18heti gen.uh-ra!
12-12.45ig a fogadot orvosal rendelkezök mentek be!
es abban a 15percben mi maradt a rendelesi idöböl kb 10-12voltunk bent
Es teszem hozza az uh egy olyan föorvos vegezte akitöl jobb bannas modot vartam volna!
Az uh közben beszelgetet!
szerencsere tegnap elmentem ahhoza dokihoz akihez jarok sajna ö mar nem vezet le szülest!
Es ahhoz kepest hogy a Misekben minden rendben volt!
Itt kiderült hogy a lepeny teljesen fedi a mehszajat!!a Misekben jo helyen tapadt
Ja es a szüles varhato datuma jol nezetek meg igen ez van irva a papira 2014.01.29
Öszinte legyek a 2 gyerköcöm a megyeiben születet es oda jartam vegig ilyen vizsgalatokra es ott lyen dolog sosem törtent hogy uh közben masal beszelgetne a doki!!!
Szia
Nem az elsö babamat varom!a harmadikat.van egy 8eves lanyom es egy 2,5eves fiam!
Ezert gondolkodom csak szülesznön!
Sziasztok!
Barátnőm szeretne nőgyógyászhoz menni, 19 éves és ez lenne az első alkalom, itt lenne már az ideje mind védekezés mind szűrés szempontjából. A megyeibe ment be személyesen, de elzavarták onnan, mondván, hogy telefonon kell előjegyezni rendelésre. Síszünetben próbálkoztunk is, három napon keresztül próbáltuk elérni az osztályt telefonon teljesen eredménytelenül...
Tudnátok nekünk segíteni? Telefonszám vagy bármi, ahol biztosan el lehet őket érni, ha már személyesen nem lehet előjegyezni...
Előre is nagyon köszönjük!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?