Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
104-es napló bejegyzésem.:)
Ezt ajánlotta az edzőm.
A rizs?Gondolj a szumósokra és akkor talán rájössz.:) A barna rizs az jöhet,fehérjét is ehetsz,tojás,túró,sajt,de csak mértékkel.Kenyérből a teljeskiőrlésüt és a barnát.Húsból leginkább a csirke mellett.Van egy táblázat a naplómba,egy hétre előre meg van írva az étkezés,ha gondolod keresd meg.Kivitelezhető.
Mai kajcim:
Reggeli: 3szelet sonka,5dkg sajt
Ebéd: 1 nagy szelet csirke mell filé,zöldséges salátával,kapros mártással
Vacsora: ua. mint az ebéd
A rizs mennyire gáz a fogyizóknak?
(én egy kicsit hülye vagyok az iylenekhez..csak annyi fér a fejembe,hogy no zsíros,liszt,cukor,tészta...a többi nem jut el az agyamig!:D)
És a krumpli?
A zöldégeken,gyümölcsökön,teljes kiörlésűn kívül mit lehet enni??
Lehet hülye kérdés,de manapság mindenre azt mondják hízlal,hát akkor mit egyek??:D
Szerdán méreckedés!!:S
A magyarázat akövetkező:
A dohányos szervezet az energia 1/3-át a méreganyag kihajításásra ,és kordában tartásása használja.A bevitt energia így csak 2/3-ban használódik fel.Ha leszoksz,sajnos felszabadul az a rohadt 1/3 ,és betolódik mint plusszenergiaforrás a raktárakba...
én is szeretnék a táblázat része lenni ha még lehet:)
küldök priviben adatokat:)
Csend honol most.
A vizsgázóknak egy nagy kalappal jövőhétre!
A cigi letételéről én is gondolkodtam. Habár aktív dohányosnak nem vallanám magamat, így remélem, mikor végleg leteszem (még nem most), akkor nem szedek fel sokat:S
a zöld tea nagyon jó méregtelenítö........
te is idd nyugodtan!!!
Nem jó hír! Azt hittem lassan túl leszek azon, hogy hízzak, mert hogy fogyni nem tudok, de még mindig hízni, abba belepusztulok :) Bármit eszem, olyan mintha 3-szor annyit ettem volna, pedig nem :( Eddig égettem némi kalóriát, most meg minden rajtam marad, triplán.
Köszi a választ, nem tudom hogy fogom ezt megoldani.Féltem ettől, ezért is nem akartam leszokni, de mostmár nem fogok rágyújtani többé, valahogy csak sikerülni fog.
Köszike!:)
Bár az sosem jó!:(
Húú,de sokan lettünk,örülök!!:)
Puszi Nektek!!
Én megyek tanulni!!:)
Hehe, a kép... Én feljebb mértem a vádlit meg a combot is :D Pancser vagyok...
Szuszy drága szejja :) Örülök, hogy örülsz nekem, ritka pillanatok egyike ;)
Néha azért igyekszem benézni...
Képzeljétek ma sikerült tornáznom :)
További ajánlott fórumok:
- Van újrakezdés?!
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Kapcsolat újrakezdése?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?