Nincs életem! (beszélgetés)
Az elszakadást nem úgy értettem, h állandóan másnál legyenek. :)
Mindig kérdezem hogy jön-e velünk sétálni, általában nincs kedve, vagy fáradt. Van hogy jön, de akkor sem sokáig.
Ilyenkor igen nehéz ez az időszak, hameg felnő, akkor meg azt sajnálom, h nem tartott tovább a gyerekkora. 18 éves a lányom, és azt hiszem, sok mindent kihagytam az életéből, amíg a nagymamánál volt, noha mindent megkapott, tőlem is, tőlük is. De iszonyat jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, akár neki vannak problémái, akár nekem, mindenkinek ilyet kívánok. ( és nem utolsó sorban igen jól tanul, szóval szerencsés vagyok )
De nem fog magától. Kérd meg, hogy menjen veletek.
Enyémférj is a szülőszobán felejtette az eszét és a fantáziáját, gyakorlatilag tök önállótlan, mióta kölkei vannak. Mindent nekem kell mondani és kérni, stb.
(na. ebből kezd elegem lenni)
A helyedben, ha még értelmét látom a házasságomnak, biztos ráborítanám az asztalt, hogy na akkor most igenis közös progik. (séta,játék,filmek,stb)
Én ezt csináltam.
Nem dehogy is, csak még ezt az 1 évet kellene kihúzni valahogy. Ha oviba megy a kislány akkor szerintem megoldódik majd. Mondjuk a középső gyerekem aki 7 éves, idén először aludt egyedül a mamánál. Szóval ő is anyás volt sokáig.
A közös séta az tényleg jó, mi minden nap megyünk a játszó térre. A férjem csak nagyon ritkán, ezen kellene neki változtatni.
De figyi már, akkor addig amíg a saját lábukra nem állnak, otthon leszel velük/vele, mert nagyon anyás?
Szerintem idővel minden gyerekre ráfér egyfajta 'elszakadás', h a Mami bizony nem mindig van mellette, esetleg egy két napra is.
Nekem az is jót szokott tenni, ha elmegyünk fagyizni. Így, ahogy vagyunk, négyesben, a közeli lakótelepi cukiba, nem is a városba be...
(más kérdés, h tök jól esne, ha a férjemnek is eszébe jutna időnként, magától... :( )
Lehet hogy az a baj, hogy sokat voltam itthon. Jó lenne valahova elmenni kettesben a férjemmel vagy akár egyedül, de a gyerekeket nem tudom hova tenni sajnos. A legkisebbet csak 1 órára tudom ott hagyni a mamánál mert nagyon anyás.
Ez is igaz. Totál beszűkülünk, míg itthon 'ülünk' a gyerkőcökkel.
Csak fél évesek a lányaim, de már bedilizek.
így könnyű mindenféle hülyeségen jártatni az agyunkat, na. :)
Bevallom,imádom a meglátásaidat...tuttira bejönnek
Jó fej munkatársak, mi...? ;-)
Sziasztok!Szia Cica-mica,én is gyesen lévő(otthon ülő) anyuka vagyok,nekem "csak" 2 gyerekem van.De sejtem min mész végig,de hidd el ha a gyerköc elmegy óviba,és akár csak egy részmunka idős állást sikerül találnod,már sokkal jobb lesz.Én már néha bedilizek itthon,de tudom,hogy a munka is kikapcsolódást fog jelenteni 3 év után,főleg ha lesznek jó fej munkatársak is.Akár hogy döntesz várj még vele.
Én meg úgy értettem mindent ahogy leírtam. Mert kb. ez van.
Nincs életem = Nem vagyok ura az életemnek = Nem vagyok ura önmagamnak = Függő vagyok!
Remélem megoldjátok a férjeddel. Próbáld meg, őszintén mond el neki, mit szeretnél. Utána még mindig dönthetsz.
Nem beszéltem senkinek semmiről. Csak itt.
Ezek szerint már az egész "falu" tudja, hogy üres az életed. Hát ez akkor már nem is titok...
Így van!!!!! Teljesen egyetértek!
azzal sem!a jelennel....a MOST-ban kell létezni...
Nem a múlttal kell foglalkozni hanem a jövővel! :)
Éppen most mondtam vissza valamit. A múltból valaki megkeresett. Én voltam a legjobb csaja, mi lenne ha folytatnánk. Minden adott. De nem. Jól esik de nem akarom.
Abszolút nem céloztam semmire,hova gondolsz?...vagy mire?....:))
Ööö...mire célzol a virslivel?? :D
Az igaz.De nem mindegy ,hogy feljavítod,vagy "JÓ-vá" teszed számodra.Tudod a virslit is lehet ecetes sós vízbe mosni egy ideig ,de attól még nem lesz jó...
Van életed csak szar. Javítsd fel! Életünk csak egy van.
Biztos fájna egy darabig, de utána megkönnyebbülnék. Szerintem. Annyi fájdalmat okozott már eddig is.
Szia Cica_mica!
Nincs életed? Mi lehet a megoldás?
Nagyon egyszerű,teremts magadnak!Az eddigit is te teremtetted,hihetetlen,de így van! :)
Tehát vizsgáld meg alaposan hogy mit puskáztál el.
Zsóka, az a meglátásom, h nem Vagy magaddal sem tisztába, és mielőtt tanácsokat osztogatsz, jó lenne, ha átgondoldolnád, mit is írsz... nem rossz indulatból írom....
Lehet, igazad van, akkor megtalálná szegény a nyugalmat...ámbár ez ellenvetésbe torkorlna azzal, amit eddig írtál.... :D
További ajánlott fórumok: