Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem! fórum

A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem! (beszélgetős fórum)


A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
364. 03e8385f6c (válaszként erre: 363. - Eiri Yuki)
2011. aug. 22. 23:04

Igaz! Amúgy a modellek jelentős része anorexiás, de mondjuk nem tudom melyik f@szkalap találta ki hogy a kifutón látható példa a nőideál, mert én biztosan nem fényesíteném a varázsceruzámat egyikben sem...

A férfiak inkább a nőies nőket kedvelik, a "gyerekszínész testű" csajokat hagyjuk a pedofiloknak:)

2011. febr. 4. 13:54
Ki nem szarja le, igazából, hogy mit mondanak mások? Szép lányok, ugyanmár. A legtöbb pasinak igen is a formás segg, és a kerek mell jön be, az, hogy azt mondják ezeket a nőket szeretik nagy kamu, egymás előtt villognak csak. Szóvla nyugodj meg, nem kell pálcikának lenned. Tudod a modellek is csak azért olyanok, mert ha jól néznének ki, őket figyelnék, nem pedig amit reklámoznak, szóval csak tévhitek, amikben élsz. Mindenki akkor szép, ha szépnek érzi saját magát, és nem őket látod a tükörben, hanem saját magad, ezért magadnak tetszél.
362. freka24 (válaszként erre: 360. - 138bf7d641)
2010. jan. 10. 20:33

Kedves Hajni!

Nagyon rossz volt olvasni a soraidat, mert igen csak az derül ki, hogy nem sokra becsül Téged ez a fiú. És ami még rosszabb...Te sem becsülöd magadat túl sokra, ha még mindig vele vagy. Én is jártam hasonló cipőben. Ráadásul az a pasi nem volt egy Adonisz...sőőőőőőt!Megnéztem a képedet és nagyon vékony vagy!Hová akarsz még fogyni???Az, hogy valaki sportol az rendben van, de hogy még ennél is vékonyabb akarj lenni....az NINCS!!!Hajni!Nem a külsőddel van baj, hanem az önértékeléseddel. Egy férfi, aki őszintén, tiszta szívéből szeret Téged, az nem azt nézi, hogy hány mg zsír van a combodon!Még inkább nem terrorizál ezzel lelkileg!!!

Hajni!Neked szerintem magaddal van bajod és élvezed, hogy ő megerősít Téged abban, hogy Veled tényleg baj van.

361. syria
2009. szept. 27. 09:24

Kedves camy0520! Nem olvastam végig a hozzászólásokat; az aszpartamra voltam kíváncsi, úgy találtam meg a cikket.


Rossz a cím!


Az életedet te tetted tönkre a szüleid asszisztálásával, akik nem vették észre, hogy rossz úton jár a tinilányuk. Ha igaz lenne, hogy a felsoroltak tettek tönkre, akkor 5-6 milliónyian jártunk volna úgy, mint te.

Először is nem kell bulvárlapokat olvasni, hülye reklámokat nézni, meg azt, hogy élnek, mit csinálnak a „celebek”. Vagy ma mégis, akkor nem kell mindent elhinni, és hanyatt-homlok rohanni megpróbálni hozzájuk hasonlítani.

Vagy fegyvert tartottak a fejedhez, hogy igyál light colát?

Igazán nem bántani akarlak, ha keménynek tűnnek a soraim, csak azt szerettem volna kifejezni, hogy az életünkért, egészségünkért elsősorban mi magunk vagyunk a felelősek.

S ha bajba jutunk, és egyedül nem tudunk kimászni a gödörből, akkor igenis létrát kell kérni.

360. 138bf7d641 (válaszként erre: 357. - Meszjudit)
2009. szept. 22. 20:55

Kedves meszjudit!

Én most vagyok ebben a szituációban, mint te voltál. Valahol jó volt olvasni a soraidat, mert eddig azt hittem, csak én kerültem bele ebbe az ördögi körbe. Amikor megismerkedtünk a párommal, 62kg voltam, de azonnal egymásba szerettünk. Mivel tudtam, hogy a vékony lányok tetszenek neki, ezért lefogytam 4 év alatt, 49kg-ra. Ez a jelenlegi súlyom. Tornáztam is a cél érdekében, turb. diétáztam, meg koplaltam is. De a páromnak sosem elég semmi. Most már gyönyörű vagyok, de combban és fenékben még kicsit erős, azt szeretné ha még letornáznám, hogy ne a zsírt lássa, hanem az izmokat. Én meg persze még mindig azt teszem, amit mond, mert természetesen én is szép akarok lenni, meg akarok felelni neki, de bánt, hogy mégsem elégedett sosem. Azt mondta, csak addig nézegeti a többi lányt, amíg én is úgy fogok kinézni. Nagyon sok vitánk van ebből, mert megalázva érzem magam, és folyamatosan nyomás van rajtam, hogy mi lesz, ha nem sikerül. Mellesleg tudom, hogy a nézegetéssel sosem fog felhagyni, akkor sem ha mégis sikerül majd egyszer megfelelnem neki. Amikor már nagyon kivagyok, meg szoktam kérdezni, hogy miért él akkor velem? És mindig azt mondja, azért, mert engem szeret. Ma is szakítani akartam vele, mert már nem bírtam, hogy amikor hazaértem a munkából látom, hogy a gépen miket nézegetett, és ráadásul nem profi pornósokat, hanem amatőröket. Elérhető hús-vér nőket. Ez rosszabb, mint a pornós, mert azok csak színésznők. Szóval ő délutános a héten, ezért nagyon keveset vagyunk együtt, ilyenkor veszekszünk a legtöbbet, mert mindig ilyenkor éli ki az efféle vágyait, én mindig délelőtt dolgozom, így nem lógok a nyakán, és azt tesz amit akar. Szóval sokat vívódom rajta, de ma felhívtam, hogy ha nem változik, akkor szakítok vele, de hagytam, hogy megint kidumáljon. Mert szeretem őt tiszta szívemből. De néha már úgy érzem, se vele nem tudok élni, se nélküle. De a nélküle még mindig rosszabb...

2009. szept. 21. 22:30

Ismerős a problémád. Én más okból kerültem szar helyzetbe-család. Nem tudtam megoldani a problémáinkat, és magamat büntettem ezért. Nagyon lefogytam, nem ettem egy falatot sem. Folyton beteg voltam. Ráadásul a családom a mai napig nem tudja, még a legjobb barátnőm se. Egy-két ember van akinek elmondtam,amikor már nem bírtam tovább. Most télen is utolért a dolog. Ugyanezt csináltam. Számolgattam a kalóriákat, volt,h egy-két almát ettem egész nap. Msot úgy néz ki,redben vagyok,mert naggyából rendeződött a helyzetem.

De az evészavarok sosem hagyják el az embert. Öröké csesztet a gondolat,h ne egyél, mert gusztustalan dolog.De muszáj ennél a hülyeségnél okosabbnak lenni!

2009. szept. 5. 22:05
Rám is hatott a média, de legyőztem. Boldogtalan, és csúnya voltam. Vicces, hogy engem az anime mentett meg. Eszméletlen ruhák, és emberek. Neki is csak egy kedves, és megértő társaságra lenne szüksége, nem gyógyszerekre. Nem magányra.
2009. aug. 22. 09:28

Én nagyon megtudom érteni a cikk íróját! Persze,hogy különböznek a vélemények hiszen nem vagyunk egyformák. Más volt a gyermekkorunk, a neveltetésünk, a szüleink felfogása és nevelési elvei, példája. Más környezetben nőttünk fel, más tapasztalatok értek bennünket, más az érdeklődési körünk, más az intelligencia, és az érzelmi intelligenciánk.Más dolgok hatnak ránk!

Engem is nagyon zavar a média, és azt is tudom nincs elég önbizalmam.Ezt főleg a legutóbbi partnerem rombolta le.Akinek kis testi fogyatékossága is volt, és mindenki azt mondta, örülhet,hogy ilyen nőt kapott mint én.

De ő ennek ellenére, megnézte a csinos, dekoratív lányokat, és a neten olyan kalóz oldalt használt,program letöltés céljából, ami tele volt pornó reklámmal, ezt egy szűrővel ki is iktathatta volna.Ez számomra nagyon megalázó volt!

Én tiszta szívből szerettem, senki másra nem néztem mint férfi, a gondolatomban sem volt más.

Úgy éreztem nem vagyok elég jó neki, másra vágyakozik. Ez nagyon bántott!

Én a lelkemben, az érzéseimben is hűséges voltam, nem csak fizikailag.

Számomra ha egy pasi más nőt nézeget amikor van párja,az azt jelenti, a párja nem elég jó neki.

Mert ha elég jó lenne, nem vágyakozna másra.Nem kívánná a szemeivel.

De egyébként az ágyban is megmutatkozott az irántam való vágy hiánya. Csak addig voltam érdekes amíg újdonság voltam.

Egy neves magyar szexuálpszihológustól olvastam:Nagy tévedés,hogy a "macsó" férfiak a jó szexualitású férfiak.Pont ellenkezőleg, mert nekik mindig új inger kell ahhoz,hogy jól"működjenek.Az igazán hűséges férfiak az egészségesek, mert a megszokott párjuktól is ugyanolyan jól megy nekik.Nem kell mindig az új inger számukra ahhoz, hogy felébredjen a vágy bennük.

Visszatérve a témához. Pont ezek a "beteg" férfiak kreálják a médiát,persze a FÉRFIAK számára!

Nem sok meztelen és jó testű pasit látni a filmekben, újságokban stb.

A médiában azt sugallják ezek a jó nők, amiket ott látni! A férfiak agyát is átprogramozták erre.

Szerintem ezért nézik annyira a nőket.

A normális nőkben, legalábbis akinek nem akkora az egója és önértékelése, igenis kisebbrendűségi érzést kelt, mert azokat a nőket istenítik!

Mi volt mondjuk 200 éve? Nem volt média, erotikus fotók,porno stb. Volt a bordély, akinek erre volt igénye az oda járt.

Ma a virtuális, és vizuális bordély szabad lehetőség mindenki számára, és ezt sokan nem is érzik hűtlenségnek.

Ennyit romlott a világ erkölcse és értékrendje. Akiket ez zavar, azt nézik betegnek és hülyének, pedig pont bennük van még erkölcsi érzék, és értékrend.

2009. júl. 12. 21:58

Remélem rendbe jössz!

Az én gondolatom csak annyi,hogy sokszor másokat okolunk problémáinkért,mert nem tudjuk a valódi okát a bajunknak-vagy nem merjük bevallani magunknak.Az életünket mi alakítjuk,nem a média.Ha mégis így van,akkor nagyon rossz lehet,hogy ez mozgatja az életed,és ez a fontos.Őszintén remélem,hogy lesznek barátaid,s vannak szeretteid,akik átdegítenek a nehéz időszakon.

Ne hagyd magad más-nem valóság hű -dolgoknak befolyásolni!

355. L.Niki18 (válaszként erre: 354. - Miss Angel)
2009. júl. 11. 10:17
Jól van rendben, én sem akartam vitázni veled, és hidd el, ha emlékeznék ilyenre akkor beismerném, miért tagadnám le? De nekem a lelkiismeretem tiszta! Ismeretlenül csak úgy nem írkálok privát üziket. És amit írtam a cikk írójának, azt beismertem, hogy durva voltam, és bocsánatot is kértem, nem kell felhozni 100-szor.
354. Miss Angel (válaszként erre: 353. - L.Niki18)
2009. júl. 10. 22:33

Volt fent képem nagyon-nagyon sokáig,mindegy,nem érdekel tovább engem ez az egész hülyeség,nem fogok vitatkozni veled,egyébként se vártam,hogy be fogod ismerni.

Csak azért hoztam elő ezt,mert felháborított a hsz-od,a durvaságod,hogy irigynek nevezted,meg hasonlókkal vádoltad,ennyi...

2009. júl. 10. 10:00
Ja és ugyan mit írhattam a műmelleidhez? Mert ku.vára nem érdekel más mű ill. természetes melle. És amúgyis honnan tudnám, hogy neked műmelled vane vagy sem amikor még kép sincs fent neke? ...
2009. júl. 10. 09:59
Pedig nagyot tévedsz! Én nem írkáltam, én is megjegyezném azt, ha valakinek egyszer is írtam volna a műcicjével kapcsolatosan! Hagyjuk, és ez NEM IGAZ!
351. Miss Angel (válaszként erre: 350. - L.Niki18)
2009. júl. 9. 21:10

De te voltál,megjegyeztem a neved,elhiheted.

Egyszerűen csak nem emlékszel rá,mert már hónapokkal ezelőtt történt.

Nemcsak a hazudozás nem szokásom,hanem az sem,hogy másokat megvádoljak olyasmikkel,amiket nem csináltak.

De tényleg itt a pont,mert nem ez a fórum témája!

350. L.Niki18 (válaszként erre: 349. - Miss Angel)
2009. júl. 9. 20:12
Én nem a lányt neveztem szánalmasnak, hanem azt, hogy a médiának köszönhet mindent. Na mindegy. És nem tudom komolyan mondom, hogy milyen plasztikázott műcicikről van szó?! Nem keversz valakivel össze? Oké, nem hazudsz aláírom, de nem rólam van szó, mert nem érdekel mások műmelle. Ennyi!
349. Miss Angel (válaszként erre: 343. - L.Niki18)
2009. júl. 9. 18:10

Nem találom ki,képzeld,a plasztikázott melleimmel kapcsolatban írtál nekem,mikor még volt fent képem.

Azt inkább kihagynám,miket írtál,mert nem akarlak leégetni....

Úgyhogy ne vádolj olyannal,hogy hazudok,mert alaptalanul soha nem bántok senkit,és nem szokásom a hazudozás:S.

Csupán azért írtam le a véleményem Rólad,mert nagyon durván beolvastál ennek a szegény lánynak,megvádolod,hogy feltűnési viszketegsége van,irigy meg egyebek,mikor nem is ismered.

És még szánalmasnak is nevezted,nem is 1x,ettől buktam ki a legjobban.

Gondolkodnod kellene kicsit,mielőtt ilyeneket írsz,ilyen kegyetlenül beletaposni valakibe....

Na jó,ennyi a véleményem,részemről téma lezárva!!

348. L.Niki18 (válaszként erre: 347. - Kfheni)
2009. júl. 9. 14:40
:) Nem akartam veszekedni, nem ismertek, nem vagyok bunkó. De tényleg. Nem is tudom mi ütött belém. Bocsi mindenkitől.
347. kfheni (válaszként erre: 346. - L.Niki18)
2009. júl. 9. 12:23
Na látod.;-) Ez szép volt tőled. :)
346. L.Niki18 (válaszként erre: 345. - Kfheni)
2009. júl. 9. 10:16
Na jó, nem ismersz engem és én sem téged. De bocsánatot kérek a cikk írójától, belátom kissé durva voltam...! Elnézést! De még mindig az a véleményem, hogy forduljon orvoshoz inkább. És remélem hamar rájön a dolgokra ő is.
345. kfheni (válaszként erre: 344. - L.Niki18)
2009. júl. 8. 23:05

Egy emberről többet elárul az, AHOGYAN véleményt nyilvánít, mint ami a tulajdonképp a véleménye, legyen akár pozitív vagy negatív a kritika, amit mond. Mellesleg a stílus is árulkodó, de ez mellékes.

Megkockáztatom, Camy nincs egyedül a problémájával, és mindaddig lesznek frusztrált és boldogtalan nők, amíg lesznek pasik, akik a cicamacákon legeltetik a szemüket. Hangsúlyozom, legeltetik a szemüket, merthogy párnak, komoly kapcsolatra nem azok közül a libák közül válogatnak, akik a szoli-manikűr-fodrász-shoppingolás bűvkörében élnek.

Sztem Camy is rájön idővel.

344. L.Niki18 (válaszként erre: 339. - Kfheni)
2009. júl. 8. 22:31

Egy hozzászólásomból meg tudod állapítani, hogy milyen is vagyok? Nehezen hiszem el! Akkor te egy gondolatolvasó lehetsz! :)

És azért, mert nekem ez a véleményem, azért még nem vagyok hülye vagy buta. Én csak véleményt nyílvánítottam. Nekem ez volt a véleményem és kész. De amúgy őszintén, szerintetek hogy lehet a médiát hibáztatni mindenért, minek néz az ilyen ember modelleket meg ehez hasonló adásokat és miért akar rájuk hasonlítani? Irigységből? Mert azokra a tökéletesnek tűnő nőkre akar hasonlítani nem?

343. L.Niki18 (válaszként erre: 340. - Miss Angel)
2009. júl. 8. 22:27
Ne találgass ki ilyeneket! Én mikor írtam neked levelet privátba és miért, minek? Csak úgy nem írok senkinek! Kép alapján nem ítélek! Apropó képed sincs fent...! Nem értelek!
2009. júl. 8. 21:20
Az én véleményem az,hogy a hírességek biztosan sutyiban tömik magukat mindenféle féle jóval!És könnyen mutogatják magukat,ráérnek fitnes klubbokban járni! Egyesek meg úgy néznek ki mint az élő halottak!A sztárok többsége inkább hasonlít műbabához mint emberhez!Nekem ne mondja senki hogy az innen fogyok onnan fogyok az számukra egészséges!Én is fogyóztam,le is adtam pár kilót!De ennyi!Jól érzem magam így ahogy vagyok,és már nem vágnék bele mégegyszer!
341. Miss Angel (válaszként erre: 319. - Kfheni)
2009. júl. 8. 21:19
Semmi empátia nem szorult belé,szerintem nem nehéz észrevenni,elég elolvasni azt az egy hozzászólását:D.
340. Miss Angel (válaszként erre: 310. - L.Niki18)
2009. júl. 8. 21:10

Azt olvasok el amit akarok,és arra kommentálok,amire akarok,már bocs:S.

Segítek emlékezni:néhányszor váltottunk egymással privát üzenetet régebben,amit Te kezdeményeztél,csak azért,hogy kritizálhass.

Néhány levélből nem lehet egy embert megismerni,de a főbb jellemvonásaid tisztán "kiütköztek".

Szerintem legyen ennyi elég,nem akarok offolni,csak válaszoltam a kérdésedre......

339. kfheni (válaszként erre: 335. - L.Niki18)
2009. júl. 8. 20:37
Az adatlapod szerint 23 éves vagy, de a hozzászólásaid alapján ez nehezen hihető...vagy ha igaz, a helyzet annál súlyosabb.
2009. júl. 8. 20:35
Jóéjt sziasztok!
337. L.Niki18 (válaszként erre: 336. - Kacsa118)
2009. júl. 8. 20:34
De el tudom fogadni! Csak nem én kezdtem el hurrogni, én csak leírtam a véleményemet! Ha nem tetszik nem kell rá válaszolni! És nem titeket butáztalak le!
2009. júl. 8. 20:24
az a probléma, hogy nem tudod elfogadni azt, ha valakinek nem egyezik meg veled a véleménye! Képzeld, ebben a kérdésben Pirosalmával nekünk sem egyezik a véleményünk, mégsem jutott idáig a beszélgetésünk! Erről ennyit!
335. L.Niki18 (válaszként erre: 333. - Féknyom)
2009. júl. 8. 20:24
Fegyvertelen? Pff ezt hagyjuk! Ez egy fórum, és nem butáztam le senkit, csak azt a DOLGOT, hogy a médiát kell hibáztatni? Ez a butaság!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook