Nincs életem! (beszélgetés)
Vannak olyan helyek a világon, ahol külön alszanak a szülők, mégis nagy az egyetértés.
Ennek semmi köze a kapcsolatukhoz. A különalvás jó dolog, nálunk is bejött mikor a legkisebb még pici volt. Mára megint együtt vagyunk, de ez soha nem jelentett problémát, st még fel is dobta az együttlétet.
"Mi lehet a megoldás?"
A postás...aki mindig kétszer csenget...
"Mi lehet a megoldás?"
Beszélj a férjeddel, és dobjátok fel együtt a mindennapokat.
És gondold végig mi lenne, ha megvalósítanád amit elképzeltél. Mi lenne, a következménye....
Anélkül, hogy állást foglalnék bármelyik lehetőség mellett (azaz, hogy csald meg, vagy ne csald meg) szeretném ha tudnád, hogy ha egy kapcsolat elkezdődik, soha nem lehet tudni, hogy mi alakul ki belőle.
Lehet, hogy te futókalandnak, egy kis vérpezsdítésnek, szórakozásnak, szexkiruccanásnak tervezed a "félrelépést", de ezzel szemben lehet, hogy több ember életét felborító, bonyodalmakkal, fájdalommal és mindenképpen lemondással járó történet kerekedik ki belőle.
Amikor életre hívtál 3 gyereket, akkor elmulasztottad felelősséggel felmérni a jövőt, most ne kövesd el ugyanazt a hibát!
Nem is olyan régen, még a férjed mellett akartad leélni az életed, hiszen a 3.-ik gyereked még óvodáskorú. Amikor őt bevállaltad, már akkor is 12 éve ismerted ezt az életet és ezt a férfit, tehát nagy meglepetés nem ért.
Csinálj amit jónak látsz, de felelős vagy egy családért!
Ez így van, de ha titokban tudod csinálni, két embernek szerezhetsz + örömet.
Úgy is ki lehet szívni az élet velejét, hogy nem akad meg a csont a torkunkon. :)
Azon kár rágódni, hogy mi és hogy volt...
Az a lényeg, hogy a most és a holnap ...
Hogy ne tegyél semmi olyat, ami méltatlan egy feleséghez, egy édesanyához.
Hogy ne kelljen magad előtt szégyellned, amit megtettél.
igen, valószínüleg így van.
Én inkább a gerinces megoldást választanám: leülünk, előadom, h ez meg ez van, így érzem, váljunk el v próbáljunk rendbe rázódni. kinek mi.... de ha már nem szereti, jobb, ha új életet kezd, szerintem. A kamuházasság se egy őszinte dolog, ugyebár...
Hát pedig ketten kell hogy dűlőre jussatok...
El kell mondanotok egymásnak az igényeteket,és hányadán álltok...
Az is lehet, hogy ő visszaél azzal, hogy úgyse mész el...
Ha nem megy,én biztos kilépnék.Új élet.. ennyi.
Szerintem bábházasságnál nincs rosszabb.
További ajánlott fórumok:
- Angyalok, égiek kísérik az életemet
- Elkezdtem az új életem.
- Egész életem csak egy férfival leszek?
- A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem!
- 12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás?
- Nincs életem, "segítsetek" :(