Nincs életem! (beszélgetés)
Van életed, csak egy kicsit nagyon felcserélted az optimális sorrrendet.
A férfi a rövid, velős, célratörő beszédből ért csak. Mondd el, hogy mit szeretnél, miért nem érzed jól magad a bőrödben. És segítsen Neked, hogy jobb legyen mindnyájatoknak. Semmi körítés, laca-faca, bele a közepébe!
Jukio: igen, van szám, próbálok vele kommunikálni ezekről. Tipikus strucc-politikát folytat ezügyben.
(és igen, meg tud változni egy kapcsolat. Régebben mi pl nagyokat beszélgettünk, most alig-alig. )
Azért, mert semmire nem válaszolsz érdemben és mert csak csöpögteted az infókat és mert nem az igazi nickeddel vállaltad a topicodat.
Mennyiben lesz jó a házasságod attól, hogy megcsalód a férjed titokban?
És mennyiben lesz időd elmenni félreszexelni, ha arra nincs idő, hogy szórakozzatok?
Miért lenne kamu?
Szeretnék már dolgozni, de a kisebbik gyerekem jövőre megy majd oviba. Utána.
Te most vagy kamutopic vagy vagy valami nagyon nem stimmel.
Nézd, ez esetben:válj el! Igaz, akkor dolgozni is kell a megélhetésért és az sokkal fárasztóbb, mint alkalmi szeretőket tartani "bulizás" címén.
Ebből a helyzetből kellene a jobbat kihozni.
Amíg mások tanultak, buliztak, te már feleség lettél és anyuka. Mostanára belefáradtál lelkileg ebbe a mókuskerékbe és szeretnél kicsit szórakozni, kimozdulni a szürke hétköznapokból.
Szerintem sok ember nem gondolkozik el azon,hogy milyennek kéne lenni egy házasságnak,hanem szerelmesek,és akkor oké,csináljuk.Ha már házasok vagyunk,akkor jöhet a gyerek,ha már van egy,akkor jöhet a tesó,esetleg még 1-2...
Attól tartok,hogy sokszor nem is beszélnek róla,sőt nem is gondolkoznak rőla,hogy hogy képzelik a jövőt,csak egyszerűen szexelnek,és nem védekeznek,a teherbeesés meg természetes,hiszen házasok.
és csak mikor már 3 kisgyerek nyúzza a bokájukat,és ki sem látszanak a problémákból,akkor kezdenek gondolkodni,hogy hogy is kellett volna,vagy lehetett volna.
Hát, amelyik nő ilyen hüle, hogy évtizedekig a hátán visz egy 5 tagú családot, az meg is érdemli, már bocsánat....
Egyébként meg minden ilyen altáji viszketős topikban fő indok a "párommal nem lehet megbeszélni" dolog, szóval szerintem maradjunk annyiban, hogy a putyadugi inspirálóbb, mint egy komoly elbeszélgetés. Ugyanis ha valaki akar valakivel beszélni, annak megtalálja a módját, még ha durva eszközökkel is.
Kommunikáció. Egy házasságban lehet, sőt kell is mindenről beszélni, a másikat meghallgatni, tenni stb.
A "mert te soha", "mert én midig" stb az nem kommunikáció s ezt valóban támadásnak lehet venni.
15 év után, 3 gyerekkel nem beszélnek egymással, nem tesznek egymásért, csak vannak egymás mellett és ha az egyik kinyitja a száját, a másik a válással fenyegetőzik...elkeserítő és borzasztó egyszerre.
Ha szeret otthon lenni a családdal,akkor bízd rá vagy 3 napra a gyerekeket,és menj el valahova egyedül,pihenj és gondolkodj.és bulizz kicsit,ha megteheteted.
Egy megcsalásból nem fog kiderülni,hogy valóban kellesz-e másnak is,mert 1 éjszakásra bármelyik nő bármikor találhat ffit,tehát ez nem bizonyít semmit.És főleg nagyon valőszínű,hogy nem lesz jó,csak kiüresedettséget fogsz érezni-hacsak nem lesz kivételes szerencséd,és kifogsz egy olyat,akinek az a fő célja,hogy neked mindent megadjon azon az egy éjszakán.
További ajánlott fórumok:
- Angyalok, égiek kísérik az életemet
- Elkezdtem az új életem.
- Egész életem csak egy férfival leszek?
- A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem!
- 12 hetes vagyok és folyamatosan fája fejem. Minden leletem jó, orvosilag nincs bajom. Valakinél volt hasonló, folyamatos fejfájás?
- Nincs életem, "segítsetek" :(