Nézed a Heti Hetest? (beszélgetés)
Én pedig még azt, amikor a két nagyész, de tényleg, a politológus és az Élet és ... szerkesztője magyaráznak.
Azután pedig még azt élvezem, amikor a színészekről mesélnek, főleg az öregekről, amikor még Ők fiatalok voltak.
Szóval én sem a politikai részéért nézem, azt nem szeretem, igyekeznek is mostanában keveset belevinni, aminek örülök :)
Szerintem is a politizálástól el kellene tekintenünk, mert nem ilyen finomlelkű hölgyeknek való. Én a megjelenő humorért nézem, mert akárhogy is hazánk legnagyobb humoristái, komikái szerepelnek benne. És nagyon jó szópárbajokat vívnak egymással.
Én pl leginkább a politikamentes híreket szeretem, amikor elindulnak valami teljesen blőd irányba és halálra szopatják egymást. :-)
Hm. Van benne némi igazság, de még akkor is csak egy órás agymosás és nem x csatorna egész napos műsora y párt mellett.
Ennyi volt a politika, mert bezárják a boltot.
Egyébként azért indítottam el ezt a fórumot, mert a munkahelyen többen szidják ezt a műsort, hogy milyen szörnyű, de amikor rákérdezek, hogy ugyan már, akkor miért nézitek, elhallgatnak.
Gondoltam ez most a sikk, szidni mindegy mit, és kíváncsi voltam, más hogy van ezzel a műsorral és az élet egyéb dolgaival :)
Szerintem igazad van, Győzikét csak akkor néztem, amikor mások el voltak tőle ájulva, és a kíváncsiság odahajtott, mi lehet ebben a nagyszerű? Nagy pofára esés volt részemről :(
Igen, tényleg, ha jó formában vannak és nem olyan szörnyű négy meg ötsoros címeket dobnak be, aminek az elejét már nem is tudom, valamint én is imádom Váncsát és a másik politológust is, no meg én mindig szerettem Alföldit (a műsorát is).
Nos, úgy látom közben sokan bekukucskáltatok és kedvesen véleményt is nyílvánítottatok. Köszönöm:)
Én nézem az elejétől, mert szeretem ezeket a színészeket és kíváncsi voltam mit tudnak összehozni velük és meddig fog tartani.:) Kicsit meglepődtem, hogy politikai színezetet adtaj a dolognak, de amikor és ahogy belejöttek és egyre inkább eljópofáskodták az egészet, rájöttem, ez a mindennapi élet átbeszélése kicsit könnyedebb formában, vagyis van baloldali kicsengése, de most őszíntén, ezek az emberek életük nagy részét az előző 50 évben élték le, akkor jártak iskolába és tanultak tovább, mi várható tőlük más?
További ajánlott fórumok:
- Gyakran nézed az adatlapokat?
- Ha a neten nézed meg az időjárást, hova kattintasz legszívesebben? Melyik weblapot válaszod?
- Fürdetés 20:00-kor! Felébresztenétek az békésen alvó 8 hetest? (napközben kb. 20-30 percet aludt, 5-kor sikerült elaludnia)
- Sejtjeink c. filmet nézed? Olyan szülőkről szól akik mennyit küzdenek, hogy családjuk legyen...
- Te nézed a Második élet című sorozatot?
- LCD tv-t milyen messziről nézed?