Nézed a Heti Hetest? (beszélgetés)
Elhiszem, miért ne hinném :DDDD
Csak kíváncsi voltam, hogy ki miért nézi, avagy nem nézi.
Azt mondanám, hogy olyan fele-fele arányban vagyunk.
Fábryt néha megkukkolom, ha olyan vendége van, aki érdekel, engem főleg a műsorában lévő, fura dolgok tudnak megnevettetni, nem tudom mi a rész címe, de vannak benne érdekességek, cipőtől, ruháig, zacskótól stb-ig.
Akkor hidd el,hogy én nem nézem!
Csak egymást szórakoztatják a műsorban,ki nem állhatom az ilyen műsorokat.
Ezért nem nézem a Fábry műsorát sem,mert az is ilyen!
Csak úgy megjegyezném halkan, hogy az Rtl német csatorna, a tv2 pedig, ha jól emlékszem belga talán.
szóval itt valami sántít.
ami azt illeti, persze, véleményt bárki mondhat, azért indítottam el a fórumot, de nem mindegy hogy teszi.
Lehet finomabban is, mondjuk más szavakkal.
De akkor honnét veszi, hogy az???????
Különben mindenki sorra kerül, ami a szidást illeti, de sok okos dolgot is mondanak, csak meg kell érteni, főleg a Kéri László
A műsor tök jó, és akinek nem tetszik minek nézi?????
Csak így tovább éljen a Heti hetes!!!!!!!!!
Előre bocsátom: nem nézem a műsort, de még e csatornával is utoljára talán két évvel ezelőtt találkoztam. Felelősségteljesen tehát nem nyilatkozhatom, hogy szeretem vagy nem szeretem ezt a műsort.
Kedves bmkriszta! A 83-as hozzászólásod egy kissé kiverte nálam a biztosítékot. Nem a véleményed, annak formája, stílusa akasztott ki! Nagyon sok mindenben egyetérthetünk (valószínűleg egyet is értünk), de tegyük ezt kultúremberek módjára!
ccccc, ezt finomabban is megírhattad volna, mondjuk így :
nem nézem,
és kész.
Sziasztok!
A heti hetes a kedvenc musorom, csak sajna nem mindig tudom megnezni...de nagyon szeretem oket!
Az Alfoldi volt a kedvencem, kar hogy mar nincs benne...Juci meg Tedy is nagyon jok, ha megszolalnak az tuti kacagas :)
mi is így vagyunk ezzel, többe kerülne kettőnk bérlete, a napi jegyről nem is beszélve, mintha megtankolnánk, vagyis megtankolunk.
Ha közeli megállót tennének ide, menne a csuda autóval, de körbe kell járni a fél lakótelepet, hogy eljussunk a buszhoz, utána meg várni, ha mégis úgy döntött hamarabb jön.
áááá, lehetetlen egy dolog, na és én meg úgy szédülök néha, hogy képtelen vagyok rohanni akár egy lépést is :(
Én azon gondolkodom igazából, hogy sokan valszeg csak azért autóznak mert
1 a tömegközre sokat kell várni
2 túlzsúfolt
3 qrva drága (bocsi, de tényleg)
Ezeket kéne valahogy megszüntetni, és szerintem többen használnák, rögtön nem lenne ennyi autó....
IGEN, DRÁGA!!! Azt számoltam, hogy egy jegy ára majd egy liter benzin, és van, hogy csak 2-3 megállóra szállsz fel. Most jöhetne az, hogy vegyek bérletet,de ad 1, én a bérlet árából telitankolom a kocsit, ad2, szállítsak árut a villamoson?:D
Szóval sehogyse jó....
Engem is zavar a rengeteg dugó meg autó, pláne hogy látom, hogy sokan csak pár méterre használják, de nem kollektíven kéne büntetni az embereket!!!!
Én simán megcsinálnám, hogy aki egy nap mondjuk 5 km-nél kevesebbet használja a kocsiját, az fizessen valamit. Mert azért 2.5 km oda meg vissza egy nap nem hiszem hogy sok lenne....
Ezzel nekem sincs semmi bajom, ha valakinek rohanás az élete és meghal autó nélkül, no meg a közeli kertvárosból megy a központba, de abban igazad van, nem mindegy mennyi útra veszi elő a pöfögő csodáját :D
báááár mondjuk a Pasaréten van olyan hosszú utca, hogy kocsi nélkül, meg még az emelkedőkkel is, meghaltál, én biztos.
nálunk meg, egy hatalmas terület, lapos, sík, minden ami belefér, tehát busz, ami vagy elmegy az orrod előtt, vagy vársz félórákat, villamos meg, egy kört tesz.
Na majd most lesz másikkkkkk :DDDD
Valszeg. Tegnap akadtam ki, amikor közölte, hogy mert ez oké, hogy lezárják a fél várost, szálljon mindenki tömegközre. Amúgy az elvvel nem lenne bajom, de mit csináljon az, aki
1. állandóan rohan, egy nap 20 dolgot kell elintéznie
2. folyamatosan árut szállít
3. pánikrohamot kap a tömegben
Na ez pl mind én vagyok!!!!
ÉS nem vagyok hajlandó tömegközre szállni...Inkább valahogy úgy kéne megoldani, hogy az emberek megértsék, hogy 150 méter miatt ne vegyük elő az autót. Ezzel kéne kezdeni, és nem azzal, akinek egy nap lemegy 70-80 km is Pesten belül.
Én kocsi nélkül meghaltam...
:DDDD a raccsolás nem idegesít, picit néha még nekem is befut egy ilyen, ha hadarok :D
Teddyhez nagyon hasonlítok gondolkodásban, néha én is elindulok a kályhától, közben megjárom a várost, míg elérek a szoba másik végébe :DDD
és közben néha elfelejtem mit is akartam :DDDDDD
Hajós mostanában másik műsort is visz, lehet fáradt.
Szia:)))
Nekem Kernnel semmi bajom, viszont engem baromira idegesít az a laccsolás:D
De hát ezért vannak ott többen, mindenkinek van, akit nem szeret. A Hajós pedzegeti nálam mostanában a húrokat. Szeretem, de mostanában elég antiszociális:D
Sziaaaaa, a Steve még mindig jobb, mint Kern, legalább hallgat, ha nincs mondanivalója.
Teddyt szeretem :)
További ajánlott fórumok:
- Gyakran nézed az adatlapokat?
- Ha a neten nézed meg az időjárást, hova kattintasz legszívesebben? Melyik weblapot válaszod?
- Fürdetés 20:00-kor! Felébresztenétek az békésen alvó 8 hetest? (napközben kb. 20-30 percet aludt, 5-kor sikerült elaludnia)
- Melyik tévéműsort nézed még?
- Sejtjeink c. filmet nézed? Olyan szülőkről szól akik mennyit küzdenek, hogy családjuk legyen...
- Te nézed a Második élet című sorozatot?