Nézed a Heti Hetest? (beszélgetés)
Szerintem többen vannak ezzel így, a levelei többször unalmasabbak, mint nem.
És ahogy meg tud sértődni!!!
Már látod, nem emlékszem pontosan, de ha valaki egy olyan mondatot mond, ami nem tetszik, azért megvárom, hogy mit válaszol a kérdésemre, esetleg a későbbiek során mégis hasonló a gondokodásunk.
Persze Te tudod.
Jaja, ha annyim lenne és is nyugalmat szeretnék, de szerintem nem a vita és a veszekedés viszi előre a dolgot. Számomra a beszélgetés sokkal fontosabb, hogy megtárgyaljuk a félreértéseket.
Amikor az októberi tüntetésről volt szó és a rendőri túlkapásokról, akkor meg voltak sértődve, hogy hogy gondolta a pórnép hogy tüntetni merészel. Na akkor kiábrándultam belőlük.
No igen, az ő anyagi hátterükkel én is bírnám a nyugalmat.
Lehet nem jól látom, de ez a műsor a legkevésbé sem oldali :))
Itt mindig az éppen kormányon lévő pártot kritizálják, no ha belekerül a másik csapat is, hát ők is megkapják.
A kezdetek óta nézem, és a másik kormány is megkapta, meg ez is a magáét :)))
Megpróbálják megszokatni a mai angol stílusú vicceket velünk, de én magyar vagyok, nem bánnám, ha maradhatnék az és nem kellene megszoknom más viccelődését.
Amúgy nem buta csávó, csak nem tudja hol a helye.
Hernádi nekem is hiányzott
További ajánlott fórumok:
- Gyakran nézed az adatlapokat?
- Ha a neten nézed meg az időjárást, hova kattintasz legszívesebben? Melyik weblapot válaszod?
- Fürdetés 20:00-kor! Felébresztenétek az békésen alvó 8 hetest? (napközben kb. 20-30 percet aludt, 5-kor sikerült elaludnia)
- Sejtjeink c. filmet nézed? Olyan szülőkről szól akik mennyit küzdenek, hogy családjuk legyen...
- Te nézed a Második élet című sorozatot?
- LCD tv-t milyen messziről nézed?