Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nevetés, mint természetes gyógyító fórum

Nevetés, mint természetes gyógyító (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Nevetés, mint természetes gyógyító

15. katácskák (válaszként erre: 14. - 236fe2f68e)
2008. okt. 23. 07:40
igen, jót tesz az egészségünknek is pl: a szivnek.Bebizonyították a Tudós Emberkék : )
2008. aug. 26. 16:34
Végül is mindnyájan azért vagyunk a földön, hogy nevessünk. Amelyik napon nem nevetünk, az elveszett nap. Aztán meg az az egyetlen nyugtató, amelynek nincs mellékhatása. A nevetés nem öl: hiszen mind élünk. Ahogy a kínaiak mondják: legyél szegény vagy gazdag, elégedj meg a sorsoddal, mert bolond az, aki nem neveti ki a körülményeket.-erröl ez az idézet jut eszembe, én szeretnék igy élni, minden nap nevetni :D de néha sajnos nem megy.. :(
13. cel
2008. aug. 11. 20:23
Nekem sincs több okom a nevetésre, mosolygásra mint az átlag magyarnak. De úgy vélem, hogy attól, hogy búslakodunk, még nem fordul jobbra a sorsunk, akkor meg csak nevessünk minél többet, mosolyogjunk másokra amennyit csak tudunk. Ez nem kerül pénzbe, de talán szebb lesz a világ általa.
12. e6339f1e43 (válaszként erre: 11. - Aniani63)
2008. aug. 11. 19:01

:))

egy goromba emberrel találkozva sokszor elfelejtjük,

hogy nem nekünk van gondunk, nem ránk haragszik,

s automatikusan átvesszük az ő rossz kedvét !

pedig nem szabadna!

s egy -egy vigasztaló szónak mindenki örül !

tehát ne támadj, hanem érdeklődj !

ha az ember ki adja magábol, ami nyomasztja, már könnyebb,s megnyukszik !! :)))

11. aniani63 (válaszként erre: 7. - E6339f1e43)
2008. aug. 11. 07:37
csatlakozom,ez így igaz :o)
2008. aug. 11. 07:33
Mész az utcán, magadban, elgondolkodva! Nem figyelsz, és hozzákoccansz egy szembejövőnek! Felnézel, egy bátortalan félmosoly, egy bocsánat kérés! Aztán, vagy dühös homlokráncolást kapsz, !Mit vigyorog ez a banya!?/,vagy egy igazi mosolyt nem történt semmi! Te az utóbbinál mosolyogva mész tovább, és már jobb is a napod!Szeretek együtt neveni, vigyorogni, könnyekig "röhögni"! De ha nincs más tudok a saját ostobaságaimon is! Sokkal könnyebb így!
9. Zizisicc (válaszként erre: 8. - Szofityen)
2008. aug. 5. 11:24
Mondd meg a tudatalattidnak, hogy tartsa meg a jó szokását! :o))
2008. aug. 5. 11:21
A tudatalattim automatikusan rámosolyogtat emberekre. olyanokra is akik nem állnak hozzám olyan közel. Ezért szerintem sokan hülyének néznek, de ha valaki örül neki, akkor midnenképpen megéri:)Főleg , ha visszamosolyog. Biztos , hogy van gyógyító hatása,akármiylen problémáról is legyen szó. Mosiiiiiii!!!! :)
2008. aug. 1. 09:53

így igaz! a saját és a munkahelyem mottója is :

mosolyogj, a mosoly gyógyít! visszamosolyognak rád!

s valóban ! mosolyra mosollyal válaszolnak!

2008. júl. 13. 06:47

Kezdetnek talán próbáljunk meg mosolyogni,engedjük hogy a gesztusainkká váljon.

A nevetés valahol azt olvastam,hogy szinte maszirozza a belső szerveket.A lélek és a test gyógyszere egyidőben .Semmibe nem kerül hát éljünk vele :)

Mosolygós szép napot Mindenkinek!

2008. jún. 27. 14:17

Sajnos én egyre ritkábban nevetek, főleg a munkahelyen vagyok bűskomor emberekkel körbevéve (állandóan feszültek, idegesek) és úgy érzem ragályos. De most is mint sokszor már elhatároztam, hogy megpróbálok sokkal többet nevetni, vidám lenni:)

Köszi! Jó volt olvasni!

2008. jún. 26. 21:05

Én sokat nevetek!!!! :))

a társaság miatt is akikkel körül vagyok véve, de mindig történik valami nagyon vicces körülöttem!!

Nem is lehet máshogy kibírni...

2008. jún. 26. 11:42
Én egyre jobban azt érzékelem hogy egyre kevesebbet nevetünk. Ebben a rohanó világban mindenki inkább a problémáira koncentrál hogy azt megoldhassa. Pedig nem árt kibújni a világból ,nagyon fontos szerintem is a nevetés, amit főleg társaságban érhetünk el de akár valaki hülyeségén is jót nevethetünk.Szóval szerintem mindenen próbáljunk nevetni és máshogy vesszük majd az életet.
2008. jún. 26. 11:17
Hát igen, a párommal sokat szoktunk nevetni. Olyanok vagyunk mint 2 gyerek néha. Legtöbbször egymást nevettetjük meg, de van amikor olyat látunk vagy hallunk, hogy nem birjuk ki nevetés nélkül. Ilyenkor az ember sokkal jobban érzi magát, felszabadultnak és egy kicsit elfelejtheti a mindennapi gondokat. Nevetni kell és hasznos is. Másképp nem lehetne ezt a rohanó, durva világot átélni. Inkább nevessünk mint sirjunk, vagy csak kacagjunk jókat. Mindig van amin. :D
2008. jún. 26. 11:03
Alapjában véve én a természetes megoldások híve vagyok. Hiszem, hogy a természet vagy a teremtő a legbölcsebb módon alkotott meg minket embereket és velünk együtt a minket körül vevő természetet. Hiszem, hogy a betegségek nagy része a túl civilizált a természettől elszakadt életvitelnek köszönhető.

Létezik két módszer arra, hogy jól érezzük magunkat. Két olyan módszer melyet szintén a természet adatott meg nekünk, mely mindenki számára korlátlan mennyiségben alkalmazható.
Hogy mi ez a két csoda módszer melytől fiatalabbnak, energikusabbnak, életvidámabbnak érezzük magunkat? Az egyik a NEVETÉS :)

Ugrás a teljes cikkre: Nevetés, mint természetes gyógyító

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook