Német-magyar / magyar-német fordításban segítene valaki? (beszélgetés)
A késztermékek régóta növekvő világkereskedelmi integrációja mellett erősödött a termelés, valamint a termelésközeli szolgáltatások határokon átívelő szervezése és integrációja.
(Ez mi a jó égből van ez a szöveg? :))) )
jézusom, aki ezt írta, eltörném a kezét :))
de azért megpróbálom, várjál
Waiting for Christmas
Blessed is the peaceful I wish you a nice holiday
Én is szeretnék segítséget kérni, magyarról angolra, mert nyelvtanilag semmit nem tudok, a "gugli' hiába jó barátom:
Karácsonyra várva
Áldott, békés szép ünnepet kívánok mindenkinek
Előre is köszönöm!!!
- Die einzige Person, die ich ehrlich darüber reden kann viel, selbst wenn das Problem ist meine Mutter. Er ist mein spiritueller Freund, die beide Himmel hört zu und helfen, wenn es ein Problem. Ein Freund von mir, den ich nicht wirklich haben, um über meine Probleme reden. Es ist die einzige Person, meine Mutter, weil in ihm ich vertrauen und verstehen mich völlig. Küllömbözik manchmal unsere Meinungen, und nicht der ganze Himmel in jedem von uns, aber es gibt Dinge, die zu tun. Manchmal ist es verwendet, um einen Streit zwischen uns kleinere, die in der Regel meine Schuld sein, aber dann habe ich alle im Himmel wegen schlechtem Benehmen zu entschuldigen, oder wenn etwas nicht getan, wie es hätte sein sollen. Sie ist meine Entschuldigung akzeptiert wont werden.
Da war er auch zu meiner Mutter gegeben und ich möchte einem Freund, dass ist wahr, aber nur weil die Mutter Elternteil.
- Die einzige Person, die ich ehrlich darüber reden kann viel, selbst wenn das Problem ist meine Mutter. Er ist mein spiritueller Freund, die beide Himmel hört zu und helfen, wenn es ein Problem. Ein Freund von mir, den ich nicht wirklich haben, um über meine Probleme reden. Es ist die einzige Person, meine Mutter, weil in ihm ich vertrauen und verstehen mich völlig. Küllömbözik manchmal unsere Meinungen, und nicht der ganze Himmel in jedem von uns, aber es gibt Dinge, die zu tun. Manchmal ist es verwendet, um einen Streit zwischen uns kleinere, die in der Regel meine Schuld sein, aber dann habe ich alle im Himmel wegen schlechtem Benehmen zu entschuldigen, oder wenn etwas nicht getan, wie es hätte sein sollen. Sie ist meine Entschuldigung akzeptiert wont werden.
Da war er auch zu meiner Mutter gegeben und ich möchte einem Freund, dass ist wahr, aber nur weil die Mutter Elternteil.
Németre kellene forditani le.
- Az egyetlen személy akivel én, sok mindent meg tudok őszintén beszélni, még ha problémám is van az az anyám. Ő az én lelki barátom, aki mindég meg hallgat és segit, ha gondom van. Olyan barátom nem igazán van akivel meg beszélhetem problémáimat. Azért az anyám egyetlen személy mert őbenne teljesen meg bizom és megért engem. Küllömbözik néha a véleményünk, és nem mindég értünk mindenben egyet, de vannak dolgok amiben igen. Néha szokott köztünk kisebb veszekedés lenni , aminek általában én vagyok a hibása, de utána mindég bocsánatot kérek a rossz viselkedésem miatt vagy ha valamit nem úgy csináltam ahogy kellet volna. Ő a bocsánat kérésemet el szokta fogadni.
Ettől el tekintve ő még is az anyám és szeretném, ha lenne egy ilyen igazi barátom is, mert anya az mégis csak anya.
Németre kellene forditani le.
- Az egyetlen személy akivel én,sok mindent meg tudok őszintén beszélni,még ha problémám is van az az anyám.Ő az én lelki barátom, aki mindég meg hallgat és segit,ha gondom van.Olyan barátom nem igazán van akivel meg beszélhetem problémáimat.Azért az anyám egyetlen személy mert őbenne teljesen meg bizom és megért engem.Küllömbözik néha a véleményünk,és nem mindég értünk mindenben egyet, de vannak dolgok amiben igen.Néha szokott köztünk kisebb veszekedés lenni , aminek általában én vagyok a hibása,de utána mindég bocsánatot kérek a rossz viselkedésem miatt vagy ha valamit nem úgy csináltam ahogy kellet volna.Ő a bocsánat kérésemet el szokta fogadni.
Ettől el tekintve ő még is az anyám és szeretném,ha lenne egy ilyen igazi barátom is,mert anya az mégis csak anya.
valaki akár ki aki tud jól németül
léciiii
Hali van itt valaki???
Segitséget kérnék
De ezt miért nekem írtad? Én csak lefordítottam, amit kért.
Szerintem Magyarországon sem szokásos így jelentkezni állásra...
További ajánlott fórumok:
- Angol-magyar / magyar-angol fordításban segítene valaki?
- Francia-magyar / magyar-francia fordításban segítene valaki?
- Holland-magyar / magyar-holland fordításban segítene valaki?
- Bolgár-magyar / magyar-bolgár fordításban segítene valaki?
- Van itt valaki, aki segítene nekem egy rövid finn fordításban?
- Belga-német fordításban segítene valaki?