Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Német-magyar / magyar-német fordításban segítene valaki? fórum

Német-magyar / magyar-német fordításban segítene valaki? (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
363. 07c4794583 (válaszként erre: 362. - Sylvia81)
2011. dec. 11. 20:30
Pontosítok, az első tagmondatban nem volt állítmány. :) így jó? :)
362. Sylvia81 (válaszként erre: 359. - 07c4794583)
2011. dec. 11. 20:27
Amúgy van benne egy állítmány: VAN, mégpedig kb. a dátum 2011-es része alatt. ;)
361. Esly (válaszként erre: 360. - Sylvia81)
2011. dec. 11. 20:27
Nah igen, így valahogy :)
360. Sylvia81 (válaszként erre: 359. - 07c4794583)
2011. dec. 11. 20:24
Ne viccelj már, a gugli transzlét mindentudó. :DDD
359. 07c4794583 (válaszként erre: 357. - Esly)
2011. dec. 11. 20:23
Ebben a mondatban még állítmány sincs, nem baj? :)
2011. dec. 11. 20:23

A késztermékek régóta növekvő világkereskedelmi integrációja mellett erősödött a termelés, valamint a termelésközeli szolgáltatások határokon átívelő szervezése és integrációja.

(Ez mi a jó égből van ez a szöveg? :))) )

357. Esly (válaszként erre: 355. - Ce850abb2c)
2011. dec. 11. 20:18
Amellett, hogy a hosszú növekedési világkereskedelem integrációja a késztermékek, van egy erősített integráció és a határokon átnyúló szervezet a termelés és a termeléshez kapcsolódó szolgáltatások.
2011. dec. 11. 20:18

jézusom, aki ezt írta, eltörném a kezét :))

de azért megpróbálom, várjál

2011. dec. 11. 20:17
Neben der seit langem zunehmenden Integration des Welthandels für fertige Produkte kommt es zu einer verstarkten Integration und grenzüberschreitenden Organisation der Produktion und produktionsnahen Dienstleistungen.
2011. dec. 11. 20:16
Hogy fordítanátok ezt a német mondatot?
353. DreamLord (válaszként erre: 333. - Tengerszint)
2011. dec. 9. 20:20
Köszi, de végül megoldottam azzal, hogy rendeltem ki egy német fordítót. Mivel hivatalos megkeresés volt az eisenstadt-i osztrák ügyészségtől, így nem írhattam be ide, de nagy nehezen azért sikerült megérteni mit akartak, és kiderült, hogy van értelme vele foglalkozni.
352. JudyTim (válaszként erre: 341. - Invisible)
2011. dec. 9. 14:12
Die einzige Person, mit wem ich über meine Probleme ehrlich reden kann, ist meine Mutter. Sie ist meine Spirituelle Freundin, hört mich zu und hilft mir immer wenn ich Probleme habe. So einen Freund hab ich nicht mit dem ich meine Probleme besprechen kann. Deshalb ist meine Mutter die wichtigste Person für mich. Wir haben immer verschieden Meinungen woran wir uns gegenseitig gut verstehen, doch es gibt mansche Sachen worüber unsere Meinungen das Gegenteil von dem andere ist. Öfters haben wir kleine Streitigkeiten und ich bin der Schuldige, aber nach einige Zeit Entschuldige ich mich bei sie , weil ich mich schlecht benommen und die Sachen was ich Falsch oder nicht so wie ich machen sollte , gemacht habe . Die Entschuldigung nimmt Sie von mir immer an. Doch trotzdem hätt ich so einem wahren Freund, Den meine Mamma ist ja immer noch meine Mamma.
351. JudyTim (válaszként erre: 346. - Invisible)
2011. dec. 9. 13:40
Hát ez az volt és egy nagy baromság jött ki belőle sajnos. Ha még esedékes szívesen leírom. Mekkora gyermek fogalmazása ez? Mert nem mindegy hogy milyen a szóhasználat.
350. michelle.r (válaszként erre: 344. - Margareta51)
2011. dec. 9. 09:06
Tényleg nem kell jól tudni. Kivéve, ha azt akarod, hogy akinek írod, az meg is értsen :)
349. margareta51 (válaszként erre: 346. - Invisible)
2011. dec. 9. 01:02
igen
2011. dec. 9. 01:01

Waiting for Christmas

Blessed is the peaceful I wish you a nice holiday

347. invisible (válaszként erre: 345. - 41fdab80c1)
2011. dec. 9. 01:00
mit kell forditani?
346. invisible (válaszként erre: 342. - Margareta51)
2011. dec. 9. 01:00
köszönöm ez googli forditás ugye?
2011. dec. 9. 00:53

Én is szeretnék segítséget kérni, magyarról angolra, mert nyelvtanilag semmit nem tudok, a "gugli' hiába jó barátom:

Karácsonyra várva

Áldott, békés szép ünnepet kívánok mindenkinek

Előre is köszönöm!!!

344. margareta51 (válaszként erre: 338. - Invisible)
2011. dec. 9. 00:24
Nem kell tudni jol nemetul eleg ha hasznalod a gmail forditott,igaz az olasznal nem megy ilyen konnyen.
2011. dec. 9. 00:22

- Die einzige Person, die ich ehrlich darüber reden kann viel, selbst wenn das Problem ist meine Mutter. Er ist mein spiritueller Freund, die beide Himmel hört zu und helfen, wenn es ein Problem. Ein Freund von mir, den ich nicht wirklich haben, um über meine Probleme reden. Es ist die einzige Person, meine Mutter, weil in ihm ich vertrauen und verstehen mich völlig. Küllömbözik manchmal unsere Meinungen, und nicht der ganze Himmel in jedem von uns, aber es gibt Dinge, die zu tun. Manchmal ist es verwendet, um einen Streit zwischen uns kleinere, die in der Regel meine Schuld sein, aber dann habe ich alle im Himmel wegen schlechtem Benehmen zu entschuldigen, oder wenn etwas nicht getan, wie es hätte sein sollen. Sie ist meine Entschuldigung akzeptiert wont werden.

Da war er auch zu meiner Mutter gegeben und ich möchte einem Freund, dass ist wahr, aber nur weil die Mutter Elternteil.

2011. dec. 9. 00:18

- Die einzige Person, die ich ehrlich darüber reden kann viel, selbst wenn das Problem ist meine Mutter. Er ist mein spiritueller Freund, die beide Himmel hört zu und helfen, wenn es ein Problem. Ein Freund von mir, den ich nicht wirklich haben, um über meine Probleme reden. Es ist die einzige Person, meine Mutter, weil in ihm ich vertrauen und verstehen mich völlig. Küllömbözik manchmal unsere Meinungen, und nicht der ganze Himmel in jedem von uns, aber es gibt Dinge, die zu tun. Manchmal ist es verwendet, um einen Streit zwischen uns kleinere, die in der Regel meine Schuld sein, aber dann habe ich alle im Himmel wegen schlechtem Benehmen zu entschuldigen, oder wenn etwas nicht getan, wie es hätte sein sollen. Sie ist meine Entschuldigung akzeptiert wont werden.

Da war er auch zu meiner Mutter gegeben und ich möchte einem Freund, dass ist wahr, aber nur weil die Mutter Elternteil.

2011. dec. 8. 23:51

Németre kellene forditani le.

- Az egyetlen személy akivel én, sok mindent meg tudok őszintén beszélni, még ha problémám is van az az anyám. Ő az én lelki barátom, aki mindég meg hallgat és segit, ha gondom van. Olyan barátom nem igazán van akivel meg beszélhetem problémáimat. Azért az anyám egyetlen személy mert őbenne teljesen meg bizom és megért engem. Küllömbözik néha a véleményünk, és nem mindég értünk mindenben egyet, de vannak dolgok amiben igen. Néha szokott köztünk kisebb veszekedés lenni , aminek általában én vagyok a hibása, de utána mindég bocsánatot kérek a rossz viselkedésem miatt vagy ha valamit nem úgy csináltam ahogy kellet volna. Ő a bocsánat kérésemet el szokta fogadni.

Ettől el tekintve ő még is az anyám és szeretném, ha lenne egy ilyen igazi barátom is, mert anya az mégis csak anya.

2011. dec. 8. 23:48

Németre kellene forditani le.

- Az egyetlen személy akivel én,sok mindent meg tudok őszintén beszélni,még ha problémám is van az az anyám.Ő az én lelki barátom, aki mindég meg hallgat és segit,ha gondom van.Olyan barátom nem igazán van akivel meg beszélhetem problémáimat.Azért az anyám egyetlen személy mert őbenne teljesen meg bizom és megért engem.Küllömbözik néha a véleményünk,és nem mindég értünk mindenben egyet, de vannak dolgok amiben igen.Néha szokott köztünk kisebb veszekedés lenni , aminek általában én vagyok a hibása,de utána mindég bocsánatot kérek a rossz viselkedésem miatt vagy ha valamit nem úgy csináltam ahogy kellet volna.Ő a bocsánat kérésemet el szokta fogadni.

Ettől el tekintve ő még is az anyám és szeretném,ha lenne egy ilyen igazi barátom is,mert anya az mégis csak anya.

2011. dec. 8. 23:31
Le kéne forditani egy kisebb fogalmazást
2011. dec. 8. 23:29

valaki akár ki aki tud jól németül

léciiii

2011. dec. 8. 23:24

Hali van itt valaki???

Segitséget kérnék

336. JudyTim
2011. dec. 8. 19:25
Bocs , lehet félreértettem. Én azt gondoltam, hogy aki német jelentkezést ad le a német céghez kerül alkalmazásba.
335. tengerszint (válaszként erre: 334. - JudyTim)
2011. dec. 7. 20:45

De ezt miért nekem írtad? Én csak lefordítottam, amit kért.

Szerintem Magyarországon sem szokásos így jelentkezni állásra...

334. JudyTim (válaszként erre: 331. - Tengerszint)
2011. dec. 7. 14:18
Szia, nem sértésnek szántam amiket leírtam, csak egy két mondatos állásjelentkezéssel, ha még a nyelvet sem tudja jól valaki nem kapja meg a pályázott állást. Ez tapasztalat.
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook