Nem teszek semmit a fogyásom érdekében,pedig már az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt miből számolta ki? Matematikus Ön? Mármint, hogy fiatal?
🫣🫣🫣
Ha igazolódna is cukorbetegség, akkor sem gyógyszer a kezelés alapja. Elsősorban diéta ÉS gyógyszer. Sajnos nincs olyan diab. kezelés, ami mellé nem szükséges diéta. Sokan ott értelmezik félre, hogy nem baj, majd szedek gyógyszert.
Kezdd el csökkenteni a mennyiséget. Egyből nem kell sportolónak lenned, de kezdd el. Sétálj, gyalogolj. Eleinte elég, ha erősebb leszel, egyéb mozgás is jöhet.
A 158 cm-es magasságodhoz 110 kg, az már nem simán túlsúly, hanem elhízás a javából.
Addig is, amíg kivizsgálnak, tegyél az egészséged érdekében! Rendszeres napi séta még elhízottként is fontos lenne. A tempót növelhetnéd napról napra. Az étkezés állítólag többet nyom a latba, mint a mozgás.
Én enni nagyon szeretek, nekem ez inkább mumus, mint a mozgás. Csodára várni viszont értelmetlen.
Ha most semmit nem teszel a fogyásod érdekében, egyre nehezebb lesz. Ne a vizsgálati eredményeidre várj, rázd meg magad, és rajt! Nem elég a bajt felismerni. Tegyél a fogyásod érdekében, amíg nem késő!
Arról, hogy ilyet ne írj, hiába "van ilyen is"!
Neked nem azért lett bajod, mert vékony vagy és a férjednek meg azért nincs még baja, mert szerencséje van, vagy van, csak nem tud róla, vagy nem írod! Ilyen korban már alapból jönnek a betegségek, túlsúllyal meg pláne!
Ne ez legyen már a normális és ne is nyugtasd meg ezzel az FI-t! Mert ezek után hátradől, mert "van ilyen is".
Amúgy meg kétlem, hogy a férjednek nincs semmi baja 67 évesen túlsúllyal. És olyan sincs, akinek nincs stressz az életében! :DD
Kínok között fogsz meghalni, fiatalon. :(
Keress fel egy pszichológust, aki segít téged helyretenni lelkileg kicsit.. valszeg az evéssel kompenzálsz
Ez miben nyilvánul meg? Mármint hogy az egészség a tét?
Férjem mióta ismerem túlsúlyos, nem is kicsit, imád enni, igaz minőségi kaját eszik, nem dohányzik, nem alkoholizál és meg is szokott mozdulni. 67 éves múlt, tökéletes a vérképe, az EKG-ja, vérnyomása, izeg-mozog-forog-pörög fájdalom nélkül, erős mint egy bivaly, a stressz nem része az életünknek.... Mindig papoltam neki, hogy majd baj lesz, aztán velem, a mindig sportos pálcika alkatúval lett baj, be kellett látnom van abban is valami igazság, hogy a lustaság fél egészség.
És miért nem?
Hány kg vagy, mennyit kellene leadni?
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Miért nem értékel semmit a párom, amit teszek érte?
- Hogyan tudassam a párommal (tettekkel), hogy ha nem változik én sem teszek semmit, és már nem könyörgök?
- Eltört a nagylábujjam.Eddig heti 3-4-szer tornáztam a fogyásom érdekében, most + kímélnem kell a lábamat(3hétig).Mit tegyek, hogy ne hízzak?