Nem szeretnék találkozni a mostohaapámmal, mit tegyek? (beszélgetés)
Neki lenne rá igénye, volt hogy eljött hozzánk 2 napra...pedig egy hét szabadsága volt...csak többre nem lehetett. A telefon megállás nélkül csörgött természetesen. Szóval ennyi sem jár.
Szerintem ezek után nem csoda ha feszélyez a jelenléte.
"Ha kihagynánk egy programból, akkor jönne az hogy mi biztos utáljuk őt"
És tényleg. Vagy valamit félreértettem... nekem olyantól lenne gyomorgörcsöm, hányingerem, hasmenésem, akit utálok.
Beszéld meg anyukáddal, hogy csináljatok "csajos" napot ketten. Persze csak ha neki van rá igénye.
Én egyáltalán nem utálom, sőt, örültem annak, hogy egy normális(nak tűnő) ember lesz anyum mellett, nem úgy mint az apám, és így már más lesz minden, lesznek családi programok, stb. Az igazi apám soha sem foglalkozott velem, szerintem egyenesen utált.
Úgy terrorizálja, hogy mondjuk nem jár haza időben, nem szól hozzá, ilyesmi...
És azzal rontja el a pár alkalmat, hogy nem száll le róla, nem maradhatunk kettesben mert olyan mint egy óvodás gyerek, megy utána, fogdossa, közben engem néz(???)... beteg.
hát de most sem azt mondod, hogy te mennyire kedveled :) gyakorlatilag utálod, de azért a békesség kedvéért megpróbálsz a kedvében járni, ami nem ugyanaz :)
hogyan terrorizálja anyukádat, ha találkozni akarna veled? és mivel rontja el azt a pár alkalmat? értem, hogy kínos, hogy anyukádat nyalja-falja előttetek, de nem írtál olyat, ami megmagyarázná azt, hogy ennyire kiborulsz, ha találkoznod kell vele
Sajnálom.
Én elfogadtam volna őt, ő is úgy tesz, mintha ... :)
Csak éppen mindenki tudja az igazságot, de nincs kimondva.
Ezzel nem is lenne baj, mert legyen magánakvaló, vagy lehet hogy egyszerűen nem igényli a dolgot...de ez beteges amit anyummal csinál, és az is amit akkor művel ha együtt vagyunk.
Szerintem annak kéne örülni, hogy anyudnak van valakije és nem állandóan a ti nyakatokon lóg!
Ha nektek kéne minden gondját-baját megoldani
jobb lenne??
(tudom milyen, voltam benne, de örültem, hogy ők jól vannak együtt!)
Nyugi, ha anyukádnak fontos ez a férfi, szereti, akkor nincs mit tenni, jóképet vágsz a dologhoz, veszel be egy nyugtatót, még korán reggel, hogy használjon mire megjönnek :)
Nálunk is volt ilyen, ismerem az érzést, megoldottam, oda sem figyeltem.
Ha te is inkább annyukáddal beszélgetnél, a férjed az ő férjével, így le lenne kötve, tudnátok ppár szót v áltani legalább.
Hat akkor nemtudom. Hasonlo a helyzet nalunk is csak ennel sokkal durvabb. Itt balhe volt amikor kifejeztuk nemtetszesunket a noveremmel , azota gyulolkodes van. Habar mi gyerekkent kaptuk az uj "apukat"
erre nincs jo megoldas....
Nem úgy látom :)
Olvasd már el amit írtál....túldramatizálod :)
Majd egyszer anyád is megun téged!
Tanulj meg viselkedni!
Ha ez jött le, akkor nagyon nem jól látod.
Pont ezt írtam, hogy ha jöttek, a segge ki volt nyalva, mindig a kedvében jártunk, mert még régen elhangzott egy olyan szöveg a részéről, hogy attól félt én nem fogom elfogadni őt.
És ne görcsöljek azon, hogy az anyám nem jöhet el hozzánk, különben terrorizálni fogja?
És egy ilyen ember rontja el azt a pár alkalmat, amikor összejövünk?
Felnőtt emberek vagytok!Állj eléjük,mondd el hogy mi bánt,ha cirkusz lesz legfeljebb megszabadulsz az idegtől.
Már nem ők az elsőszámú családod!!
szerintem nem kéne ennyire belelovalnod magad a hányingerbe, hiszen nem éltek együtt, és nem kell gyakran találkoznod vele. mindenkinek akadhat olyan járulékos rokona, akit nagyon nem kedvel, de nem kell túldramatizálni
legalábbis abból, amit leírtál, csak az jön le, hogy nem szereted, mert nem bírod a természetét és szerinted rátelepszik anyukádra. azért ez nem olyan szitu, amiben görcsölni kéne :) nincs más oka annak, hogy ennyire kiborulsz tőle?
Anyummal pár éve házasodtak össze, először minden rendben volt, mentünk kirándulni stb.
Aztán lassan rájöttem, hogy ez csak színjáték, ez az ember betegesen birtokolni akarja az anyámat, senkit és semmit nem szeret magán kívül. Sajnos a kapcsolatuk sem felhőtlen.
Messze laknak tőlünk, szoktunk találkozni, de egyre nehezebben viselem ezt a dolgot.
Nem szeretném megjátszani magam. Ha jönnek gyomorgörcsöm van, hányingerem, megy a hasam.
Egész idő alatt csak anyumat nyalja falja, és közben engem figyel, gondolom azért hogy látom-e.
Mi a férjemmel megpróbáltunk normális kapcsolatot kialakítani vele, de nincs igénye rá.
Mit tegyek? Haragban sem akarok lenni vele, anyum miatt. Már most minden bajom van a karácsony miatt is.
Ha kihagynánk egy programból, akkor jönne az hogy mi biztos utáljuk őt, bár nem értem hogy a saját anyámmal miért ne csinálhatnék valamit kettesben.
Ja, de anyum azért is megkapná a büntit, lelki terror.
Nem, nem akar tőle elválni, sajnos szereti.
Ő próbálja fenntartani a békét, de én már nagyon rosszul vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?
- A barátomnak van egy lány barátja és ezzel a lánnyal régen kapcsolatot akart!Mai napig találkoznak!Mit tegyek?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!