Nem fogjátok elhinni, miért hagyott el a szerelmem (beszélgetés)
A borderline-osok kapcsolataikban függők, ragaszkodók, olyan szinten, hogy heroikus küzdelem megszabadulni tőlük.
Újra és újra visszakonyorgik magukat.
Nincs az a tűz, amiért szakítani akarnának :)
Én elhiszem.
Sokan szeretjük kandalló előtt, van varázsa.:)
Hát ez az, a mágnes...
Nekem meg kell a fájdalom :) valószínűleg azért keresem.. mert fagyos válaszával, ha válaszol egyáltalán újabb fájdalmat okoz, ami jó, mert segít kiábrándulni...ami még odébb van, de a kapcsinknak vége, ez biztos.
nem trefasnak tartom, csak butanak a hozzaallast. termeszetes, hogy egy szakitaskor mindenki keresi az okokat, meg szereti kibeszelni
de a tortenetbol egyertelmu, te is leirtad, a pali folyton kereste az okokat, hogy szakitson, mint kiderult, nem ez volt az elso, sot, es akkor mindegy, hogy miert, de nem akar a csajjal lenni. a beteges feltekenykedok nem akarjak elhagyni igazabol azt, akit szeretnek, akire feltekenyek. vagy a pasi elmebeteg, es a csaj elott esetleg most eloszor kattant be, akkor tenyleg ezen kell rugozni, hogy latott egy arcot, nem segiteni? biztos van a sracnak csaladja, baratja, lehetne szolni, figyelmeztetni. gondolom, megvan az oka annak, hogy a csaj nem ezt teszi, hanem forumot nyit rola, amiben magat sajnaltatja es szenvedve magyarazza ki a dolgokat
az ember akarmennyire is mast akar hinni, azert tudja, erzi, hogy akivel egyutt volt, mit erez es gondol. lehet tuldramazni, de ha engem valaki folyton el akarna hagyni, es nekem kene utana rohangasznom es eroskodnom, nem gondolnam azt, hogy mekkora szerelem volt ez
ne hasonlitsd ossze masok altal leirtakkal. mert persze ilyenkor jonnek az en pasim is pont ugyanilyen volt sztorik. nem volt ugyanilyen egyik sem, amit leirtak
sok olyan ferfi es no van, aki irrealisan feltekeny, legyen az oka rossz tapasztalat, onbizalomhiany, onertekelesi problema. el tudnak fajulni teljesen, es tonkretenni egy kapcsolatot
de az, aki egy kepen a tuzben latott arcra "feltekeny" es hagy el, az nyilvan elmebeteg. mert logikusan hogy csalhattad meg, dughattal egy tuzben lebego faszival, nyilvan a micsodaja is porra egett :D :D
ugyhogy vagy csak egy urugy volt, vagy elmebeteg a pali. aki sokszor szakit azzal, hogy o nem eleg jo hozzad, nem szakitani akar, hanem folytonos visszajelzest, megerositest, hogy de o szuper neked. de ha egy pali ilyesmivel jon, es nem akar szoballni veled, hat... ha igaz a sztori, en erosen arra szavaznek, hogy egy vicces urugy volt, es le akar razni. vagy nagyon beteg a pali, de ennek nyilvan lettek volna jelei, amiket eszreveszel
ennel cifrabban is szakitottak mar olyanokkal, akik azt mondjak, sose gondoltak volna, es derult egbol jott
Akkor a Te szakításod frissebb, mint az enyém.
Így hat hét után, mondhatom, hogy kezd picikét enyhülni.
Pont az a baj, hogy nem "teszek rá", és én keresem, írok neki, de nem kíváncsi rám, röviden válaszol.
Egyáltalán nem kell mindenkinek mindenben egyformán gondolkodnia! Így kerek a világ. Én azt a véleményt veszem magamra, amelyik jól esik, a negatívot távol tartom.
16 honap alatt nem gaz szakitani parszor? nem egyforman latjuk a nem gaz viselkedest es a jo, szerelmes kapcsolatot :D
attol meg, mert mas buta is van, meg nem jelenti, hogy neked mennyire igazad van. es ha egy pasi azert hagy el, mert latni vel nemletezo arcokat, es a valosagtol elrugaszkodva reagl, az nem megalazas es bunkosag, hanem psziches betegseg es nagy bajban van
aggodj a lelkecskedert. rohej bakker a nagy szerelem meg szenvedes, de kozben nagyivben teszel a masikra
Nem volt gáz a viselkedése. A ragaszkodása még jól is esett, úgy éreztem, nagyon fontos vagyok neki.
Azért vannak itt válaszolók, akik értik,miért írtam. Nem azért, hogy orvoshoz vigyem azt, akinek már nem kellek, kidobott, megalázott, aki tulajdonképpen egy rövid szakaszát töltötte ki az életemnek. Magamért, a saját romokban heverő lelkemért aggódom, és kaptam is sok segítő hozzászólást. Nekem most jó, hogy írtam, legalább olvashattam hasonló cipőben járó fórumozó történetét.
de akkor megintcsak ott van a valosag, hogy messze nem volt ez egy normal kapcsolat es milyen szep szerelem, hanem elejetol tudtad, hogy a pasi gaz, a viselkedese is.
azt meg mindig nem ertem, ha szeretsz valakit, es egy olyan dolgot tesz, amit epeszu ember nem, es ez a feltekenyseg szamlajara sem irhato, mert egeszen mas teszta, akkor hogy-hogy nem erte aggodsz, hanem azt akarod itt bizonygatni, hogy de a foton latni mindenfele arcokat. ki a fenet erdekel, hogy te arcot latsz benne, mas elefantot, megint mas egy kis peniszt, mint irta :D :D
ez lenne a lenyeg?
Igen, külön köszönöm a segítő hozzászólásokat, nagyon sokat számít most nekem. Megerősít abban, hogy mennyire gáz a ragaszkodásom még mindig..
Elfogadom, hogy szerencsés vagyok, amiért kidobott, azért meg pláne, hogy hiába keresem, magyarázkodom, semmi hatással nem vagyok rá, úgy kezel, mintha megcsaltam volna azzal az alakkal..
Túl leszel rajta! Csak ne hibáztasd magad: mindent jól csináltál, a hiba az ő készülékében van, ennél jobban semmit nem tehettél volna.
A Frontin, hogy került a képbe?
Igen, a féltékenység elvette az eszét meg a látását.
Mondtam barátnőmnek, egyszer biztos szégyellni fogom magam, (amiért még mindig szenvedek a hiányától) azt mondta, már kellett volna..
Sajnos nem játék, nem a hoxa játéka, és nem én költöttem...
A pasi nagyon helyes, de nem tud róla, rondának érzi magát. Nem alkesz, és nem drogozik.
Azt én is mondtam neki, hogy klinikai eset.
Igen, biztosan én is beteg vagyok, hogy belementem egy ilyen méltatlan magyarázkodásba, esküdözésbe, de irtóra fájt, hogy megvádolt, mégsem tudtam észhez téríteni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- A szerelmem robbanóanyag-gyártó!!! Segíthetek?
- A párom, a szerelmem és egyben az, akitől szenvedek. De őt akarom!
- Megtaláltam az iwiw-en a középiskolai szerelmem, de már férjnél vagyok!
- Nem tudok túllépni az első szerelmemen
- Megtalált az első szerelmem ...