Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem tudok túllépni az első szerelmemen fórum

Nem tudok túllépni az első szerelmemen (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Nem tudok túllépni az első szerelmemen

1 2 3
63. mary06
2013. ápr. 28. 19:57

Sziasztok!

Elsőként bocsánat,hogy ennyi ideig nem írtam,csak közben volt egy kis költözés,és kb 1 hónapig nem volt internetünk.

Köszönök szépen mindent választ,nagyon hasznosnak találtam őket. Az említett márciusi beszélgetésünk óta nem beszéltem vele.Már előtte is letöröltem minden létező helyről,és azóta se tartom vele sehol a kapcsolatot. Azóta azért már sokkal jobb,de ha meglátom őket,még mindig összefacsarodik a szívem. És ilyenkor mindig elgondolkozom azon,hogy még 2 évvel ezelőtt miért én akartam szakítani,feladni olyan gyorsan a dolgot..amikor most meg csak szenvedek,és nem jött jobb..és az is bennem motoszkál,hogy lehet ha megint együtt lennénk ugyan úgy előjönnének a hibák,és megint szakítani akarnék..de erre már soha nem kapom meg a választ.

62. ittmost (válaszként erre: 61. - Mikiller)
2013. ápr. 5. 06:54
:)
61. mikiller (válaszként erre: 60. - Ittmost)
2013. ápr. 4. 23:25
Engem ugyan meg nem kap senki... max. kölcsön.. és max. csak egy életre :)
60. ittmost (válaszként erre: 58. - Mikiller)
2013. ápr. 4. 15:38

Ahogy írtam:sok nő így csinálja.Én (mostmár,érettebb fejjel,kb 35 éves koromtól..-addig kapcsolatban voltam tizenévig,szóval ne képzelj el egy végtelen mennyiségű ffikóstolgatást: )) ezt így értelmetlenek tartom az én esetemben.A szexben magán a szex örömén kívül még nagyon sok minden kiderül az emberről,mert ott nem sokáig lehet hazudni,képmutatni. Úgyhogy ha az ember lánya figyel,nagyon jól megismerheti a férfi kendőzetlen mivoltát közben-persze biztosa másik irányban is így van.

Szerintem az a csaj nemigen volt oda a srácért,különben türelmesebb lett volna.Igen:)a megkapás szerintem se jó szó,legalábbis nálam nem,de vannak nők(ffiak)akiket meg lehet kapni,mert ők így gondolkodnak magukról,hogy odaadják magukat.

59. mikiller (válaszként erre: 55. - Ittmost)
2013. ápr. 4. 12:24
ohh a hsz-ed vége most esett le:).. egyik jó (fiú)ismerősöm is azt mondta, húzzam fel, aztán lépjek le.. ha már egy nő is ezt mondja... lehet benne valami..
58. mikiller (válaszként erre: 56. - Ittmost)
2013. ápr. 4. 11:58

Én azt hittem hogy egy nő akkor fekszik le egy pasival, ha már kialakult nála egy érzelem, esetleg bele is szeretett egy pasiba.

Haveromat egy társkeresős csaj azért dobta ki, mert a srác ideges volt az első alkalommal mikor végre a csaj engedte a "dolgot", és ráparázott és nem sikerült neki a dolog, a csaj 10-15 perc után azt mondta hogy ok de ennyi volt.. Előtte hónapokig járt a srác egy másik városba, meló mellett utazgatott 40 km-eket hogy a lánnyal lehessen, mert őnagysága ugye nem nagyon jött le hozzá, meg ugye amikor mentek valahová alap volt hogy mindent haver fizet (ez nálam is alap, bizonyos keretek között, de azért....), meg stb.


Szerintem a csaj volt itt a szánalmas és nem a haverom.. Elég lúzer az a csaj aki, mert elsőre nem jön össze a dolog, már dobja is azt aki hónapokig foglakozott vele..


Mi ugye másképp vagyunk összerakva, mi hapsik, nekünk nem biztos hogy kell érzelem, de mi is lehetünk idegesek :).. de szerintem az, hogy megkapj valakit, az szerintem nem létezik, mivel szerintem nem tárgyak vagyunk, együtt lenni valakivel, szeretni valakit, figyelni rá, akarni valakit ok, de megkapni...

57. mikiller (válaszként erre: 55. - Ittmost)
2013. ápr. 4. 11:48

Szia, nem vagyok együtt vele. Nem is mondtam, mint írtam csak kínlódik, a héten is felhívott magához, de most csak beszélgetés volt. Állandóan azzal jön hogy nem tudja mit akar, egyszer azt hogy szétmenjen a sráccal, egyszer meg marhára oda van érte. Szerintem fent nincs minden ok. :)

Vagy mint írtam, szórakozik velem hogy húzza a pasiját (a srác nem egy Brad Pitt, én sem, de semmivel nem jobb pasi nálam, szóval ezért nem érdemes)..


A felizzításról meg.. kétszer keveredtünk össze nála, félig le is vetkőztettem, mindenhol tapiztam, csókolgattam, tudom mit kell csinálni egy nővel, de azt mégsem hagyta:)


Eszembe jutott szólni neki, de a csaj már emlegetett engem állítólag hogy lenne valaki akivel össze tudna jönni ha szakítana vele ... Akkor állítólag a srác összeszedi magát és elkezd kaparni.

Mondom a gyereknél, vagyis gyerek szüleinél van pénz, nálam nincs. Meg apu épp intézi a srácnak a magasabb beosztást a munkahelyen. Szóval apufüggő meg szülőfüggő, aputól megkapja az autót amikor akarja, apu eltartja ezért a fizetését félre tudja rakni, stb.. :) A srác 1 évvel idősebb mnit én (29 éves)..

56. ittmost (válaszként erre: 49. - Cbe6ba1fa9)
2013. ápr. 2. 07:34

:) ebben nagyon igazad van.

Pl.rólam,ha vki azt hiszi,hogy már "meg vagyok kapva" azért,mert lefeküdtünk,az nagyon tévúton jár:D

De való igaz:a nők nagy része erre tanította rá férfiakat,hogy ha már van szex,akkor van szerelem is,tehát a nő az övék,úgymond.

Nálam a szex az ismerkedési folyamat része.Majd akkor döntök,hogy valamiből lehet-e kapcsolat,ha már volt több szex,és az jó volt,és minden más is.

Na persze ez most egy hibernált múltidejű dolog:)csak leírtam az elméletet.

55. ittmost (válaszként erre: 48. - Mikiller)
2013. ápr. 2. 07:28

:-O Ki mondta,hogy együtt vagy vele?

Még egyszer utoljára:" befűteném jól a nőt a helyedben,és én hagynám ott,"

tehát behízelegném magam nála,és miután felhívott magához,és kezdi nagyon élvezni a helyzetet,otthagynám.

Nem éreztél kísértést,h szólj a srácnak,h milyen nője van?

2013. márc. 31. 18:20
Hupszi!!;)))
53. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 52. - Mikiller)
2013. márc. 31. 18:18
Szerintem is inkább keress valakit, akivel azonos hullámhosszon is vagy és tetszetek egymásnak. Jobb várni, mint olyannal lenni, aki tulajdonképpen nem érdemel meg téged.
52. mikiller (válaszként erre: 51. - Cbe6ba1fa9)
2013. márc. 31. 15:14

Jaja, ez igaz, ő meg csak szivat engem, meg panaszkodik.. no ezért kerülöm, az meg hogy ágyba akarom vinni, alap mivel tetszik és úgy csinált mintha benne is lenne..

Ő csak vegetál..

Bár elég sok pasival, bent a cégnél már robbantott ki bortányt. Egyik munkatársam, haverom már az elején mondta hogy hagyjam a fenébe a csajt, mert nem normális.

Mondtam neki hogy amíg nincs senkim, miért ne, de már látom hogy jobb várni mint egy ilyennel kínlódni:)

51. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 50. - Mikiller)
2013. márc. 31. 15:05
Vannak olyan nők is, akik egyszerűen nem tudják mit akarnak és csak vegetálnak. Tudom sokan bizonyára ki akarják élni magukat (nők is, pasik is), de ahhoz viszont nincs joguk, hogy szétszívassák a másik nemet szerintem. Elég gerinctelen dolog, főleg időnként úgy csinálni, mintha mégis csak lenne esélye az illetőnek. A küzdelmet én inkább a már bontakozó érzelmekre, kapcsolatra értettem. Persze igaz az is, hogy jó érzés, ha küzd egy pasi értünk. Egyébként ez a küzdeni a másikért eléggé hosszan kifejthető téma. :)
50. mikiller (válaszként erre: 49. - Cbe6ba1fa9)
2013. márc. 31. 14:53

Nem áll őszintén a dologhoz (én aztv tenném) ha így lenne foglakoznék vele, de amíg csak panaszkodik a pasijára és közben minden sok sok hímneművel ( :) ) kínlódik, felhív egyet magához, bevallja hogy nem csak azért amiért eredetileg felhívott, volt hátsó szándéka is, aztán pedig történik ez meg az, aztán pedig szembe jön veled a pasija pár napra rá akiről 3 hónapja neked panaszodik a csaj, sőt hazudik arról hogy már szétmentek és azért mersz te is próbálkozni vele és mikor benne vagytok nála a dologban, simi meg csók közben is a pasijáról panaszkodik, no akkor te látnád értelmét annak hogy pl. egy pasiért küzdj?? :) Mert én nem, pont azért kerültem mert nem akartam konfliktust mert jóban vagyok a sráccal (a nő meg már az elején rám kattant, pedig én soha nem kerestem, könnyen kaphatóság azért most is végigfut a fejemen), tavaly kétszer is lementem vele együtt bulizni Balaton mellé nyáron mikor még ő is egyedül volt, meg elég sok dolgot osztottunk meg egymással, nyilván a barátságba nem fér bele hogy a csajunkat is meg kéne ( :) ).

Küzdöttem én fél évig amúgy egy nőért, valószínű túl sokat is, meg is lett az eredménye, jó kis szakítás.

49. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 44. - Mikiller)
2013. márc. 31. 14:43

Azért felhívnám néhány hímnemű egyed figyelmét arra vonatkozólag, hogy amikor adott egy csaj és őszintén áll a nő a dolgokhoz, a pasihoz, akkor nem kell rögtön azt hinni könnyen kapható, elvégre megszerezni könnyebb, mint megtartani. Ezt pedig kevesen veszik figyelembe, hogy ha már létre jött a kapcsolat, akkor is törődni kell a másikkal oda-vissza, és "küzdeni" a másik szívéért.


Ha az ember játszmázik az a baj, ha nem játszmázik, az a baj. Jelenleg magam sem értem a pasikat.

48. mikiller (válaszként erre: 47. - Ittmost)
2013. márc. 31. 14:29

Nincs kit ott hagyni mert nem is vagyunk együtt:)

Minden nap a hapsiját láttam szembe jönni velem egy helyen szálltunk fel a buszra melóba (csaj 50 m-re lakik tőlem egy másik épületben). Azon röhögtem hogy kedd meg csütörtök este jött szembe a srác, de egy hete még én feküdtem a csajon mindkét nap (még ha sex nem is volt).. szánalmas.

De valami ott fent nagyon nem stimmel vagy nincs tisztában az erkölcsi normákkal, de 34 évesen egy gyerekes anyukaként azért ez már szerintem alap dolog lenne, nemrég vált el a férjétől.. Gáz a csaj, mondom ha nagy nehezen valamennyire össze is keveredek valakivel, tutira nincs ki annak a nőnek a 4 kereke:D

47. ittmost (válaszként erre: 46. - Mikiller)
2013. márc. 30. 06:56

Hát bakker:) én komolyan:befűteném jól a nőt a helyedben,és én hagynám ott,esküszöm,megérdemli.

Amúgy nem lehet,hogy ekkora sötétség van a fejében,hogy nem érti az emberi viselkedéseket?láttam már ilyet okos emberekből is,h teljesen tévesen következtetnek mások viselkedéséből.

2013. márc. 29. 20:53

Küzdős témához:


Jah tegnap az említett nőtől megkaptam hogy, TÚL KÖNNYEN KAPHATÓ VAGYOK chaten... :) Érzitek? Lenni pasi, nő felhív magához, másodszor mikor felhív ezt be is vallja hogy nem csak beszélgetni hívott fel, ellőtte hónapokig rá sem hederítek, és ezért ő beszól, most 2 napja keresett fel mert a második keverés után úgy döntöttem hogy hagyom a fenébe, kérdezvén hogy miért tűntem el megint, és szerinte könnyen kapható vagyok :D


Bevallom nekem ilyet még nő nem mondott:D

45. syria
2013. márc. 27. 20:34

Hihi! Milyen jól elvagytok a fórumindító nélkül. :)

Szerintem ő egy más néven kukkol, s gyűjti az erőt a hozzászóláshoz.

Vagy hamarosan törölteti magát. :D

44. mikiller (válaszként erre: 39. - Ittmost)
2013. márc. 27. 15:16

Már rég.. nem udvarlok neki mert felesleges:).. Nem fordítok olyanra időt amire nem érdemes.


Aki meg buta, hadd küzdjön, ennyi erővel mi hiába keressük a női nemet, csak a tahóknak jut nő, ami szerintem az ellenkező nemre nézve IS megalázó, mert kötve hiszem hogy minden nő buta lenne :)..

Nem az a normális ha még akkor is küzdeni kell valakiért mikor már együtt vagy, mert "megkaptad", lévén egy másik emberről van szó, akivel ha együtt vagy, akkor is fenn kell tartani a figylemét ha nem akarsz röppályára kerülni, ez még a normális pasiknál is így van, és persze fordítva is igaz ez. Szerintem. Ne feldjük mindenkinél van jobb, csak nem biztos hogy hagynunk kell a másikat abban hogy elkezdje keresni :).. Ha ezt értjük küzdelmen, akkor bizony minden kapcsolat ilyen és a bolygó lakosságának nagy része minden nap küzd.


Amit leírtam az meg szimplán tahóság és akinek ez jön be, annak nincs semmi tartása.

2013. márc. 26. 20:02
sziasztok felejteni felejteni ezt ajanlom masoknak is es egy uj kapcsolat mert en 13 evet eltem hazasagban de allandoan megcsalt bantalmazott durva volt velem amikor noje volt es en mindig megbocsajtottam mert ugy kepzeltem nem tudok elni nelkule annyira szerettem de most most mar eleg valni akarok rosz nelkule szerettem nagyon de azt tudom hogy ugy sem volt jo es remelem lesz valaki aki felejtetni fog es oszinten szeretni mert minden roszra jo fog jonni es most tudom hogy nem akarok vele elni barmennyire is nehez elfelejteni ot
42. syria (válaszként erre: 29. - Cucicsillag)
2013. márc. 26. 19:03

Nem is értem.

Regisztráció időpontja : 2013-03-03 21:05

Utoljára ekkor volt itt: 2013-03-03 21:52


Úgy emlékszem, regisztráció után csak bizonyos idő elteltével lehet pl. fórumhoz hozzászólni.

Cikket meg rögtön fel lehet tenni?

41. ittmost (válaszként erre: 40. - 1fbc7619c9)
2013. márc. 26. 16:26

Igen,ezek is lehetnek okok:aszencvedés ésa skalp..

De ha belegondolunk:egyik sem arról szól,hogy szerelmesek,vagy tisztelik,becsülik a másikat,vagy normális párkapcsolatot szeretnének kialakítani..mások az indítékok.

És ilyen helyzetekből,amit kreálnak maguknak,nemigen lesz harmonikus párkapcsolat. Dehát,lehet,hogy sokaknak ez nem is kell,hanem inkább a folytonos hullámvasút.

40. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 38. - Ittmost)
2013. márc. 26. 16:23
Csak azért írtam mert sok ismerősömnek nem kell a rendes odaadó pasi.Vagyis olyan kell aki után menni kell ,mert az izgalmas.Aki meg ott lenne és szeretné,az meg nem.Néha azt gondolom szeretnek szenvedni.Vagy csak a skalp miatt kell.Érdekes.
39. ittmost (válaszként erre: 35. - Mikiller)
2013. márc. 26. 16:15
Remélem,most már kiábrándultál ebből a nőből,mert biztos nem százas,ha iyleneket megenged egy hapsinak.
38. ittmost (válaszként erre: 37. - 1fbc7619c9)
2013. márc. 26. 16:13
Igen,sok nő csinálja így,de szerintem őket inkább a büszkeségük,meg a hiúságuk hajtja,és nem bírják elviselni,ha valakinek nem kellenek,ezért alázkodnak meg 1-1 jó szóért egy,akár ganyé hapsinál.
37. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 35. - Mikiller)
2013. márc. 26. 15:58
Gyönyörűen tudsz udvarolni az biztos:)))De sajnos a nőknek az kell ami nem lehet ,vagy csak kínkeservesen az övék.Aki után teperni kell ,meg leselkedni , áhítozni,meg jó sokat várni!Aki fut utánuk az unalmassá válik .Mert kinek kell az ami már úgy is megvan.
2013. márc. 26. 15:32
Nem, nem siránkozásnak szánom:) De élet egy nagy poén, annyira, hogy a csattanóján biztos feldobod a pacskert! :D
2013. márc. 26. 15:31

És bizony egyikőtök-másikótok igen csinos (képek alapján), szóval csak a kisujjatokat kell mozdítani hogy "dőljenek" a pasik, semmit sem kell csinálnotok. :)


Mi meg itt küzdünk, porba hullunk értetek ("kis" túlzás beficcen) aztán ti meg ilyen kis piszlicsáré lúzerekkel kínlódtok.. Mint pl. egyik barát barátnőm, aki múlt héten 2 órát keresztül panaszkodott nekem a társkeresőn 1 éve összekukázott, anyagilag jól álló, de a történet alapján bukó töketlen, kocka, faparaszt hapsijára, azátn mikor hétvégén csak úgy rácsörögtem hogy mi van vele, már lent volt nála.

Elég durva dolgokat mondott, a srác sokszor bealázta mások előtt, meg a pénz ide vagy oda, volt hogy a vacsorát külön számláztatta kettőjüknek:D..


Én meg kb. 4 éve szeretnék vele összekeveredni, de mivel csak barátot akart, abban maradtunk, és mindig ő keres engem, én 1 kezemen meg tudom számolni hogy ezt hányszor tettem meg miután ebben maradtunk.. nagyokat nézek hogy mit lehet enni ezeken a kétlábon járó gőzölgő sz*rkupacokon, vagy csak én nem vagyok normális hogy normális vagyok.. :)

2013. márc. 26. 11:09
El vagyok képedve,hogy hányan csináltátok ezt a vele-nem vele dolgot sok évig:S
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook